FALL, TAG, INSPO

Olen nähnyt tämän ''tagin'' pyörivän ympäri nettiä, ja ajattelin että tästä olisi kiva kirjoittaa! Kun etsin kuvia postaustani varten niin tuli kyllä oikeen kunnolla syksynen fiilis, haha. Ulkona sataa tällähetkellä eikä sielä mikään lämminkään oo, niin nyt jos koskaan on paras aika sytyttää muutama kynttilä, laittaa rennot vaatteet päälle ja aloittaa viikonloppu rennoissa merkeissä!

What is your favorite thing about fall? Colored leaves and coziness for sure!

What is the bad thing about fall? Rain and coldness..

Favorite drink? Hot chocolate! It's cozy to warm up with a cup of hot chocolate on a cold, rainy day.

Best lipstick? I've used a lot this fall on my lips a MAC-lipstick in the color ''Yash''.

Favorite candle? Yankee candle in the scent ''Christmas eve'' haha, it's a christmas scent for sure, but I love to burn it in the fall aswell!

Go to colors for the eyes? A nice brown or burgundy eye look.

Favorite band or singer? I don't have a favorite at the moment, but I've listened a lot to Drake, Inna and Chris Brown!

Favorite outfit to wear? At this time of the year, comfy clothes definitely!!

Favorite tv series? The vampire diaries, White collar and Supernatural.

Are you going away on a trip? Not before 2017.. :(


Mitä tykkäsit?


Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

MUOTI, WANTIES

Olen kauan aikaa jo miettinyt blogin tekemistä, ja noh.. tässä sitä nyt ollaan! Mietin kauan että millaisella postauksella saisin blogini käyntiin. Sain ideaksi tehdä shoe-wanties listan, sillä kukapa ei haluaisi ostella kenkiä? ;) Yläpuolella näette kuvia kengistä mitkä ovatkin olleet tänäsyksynä kovasti toivelistallani. Mustat over the knee korkokenkä bootsit olisivat täydellinen kenkäpari vähän hienompiin tilaisuuksiin. Toisena listallani on vihreät adidas nmd:t. Olen kauan aikaa jo katsellut näitä kenkiä, mutta en ole osannut päättää mikä väri olisi kiva sillä pidän kaikista väreistä ylikaiken, haha! Kolmantena listallani on ehdottomasti yksi Timberland-kenkäpari. Kengät olisivat täydelliset talvelle, ja miksei jopa keväälle ja syksyllekkin. Olen kuullut kengistä pelkkää hyvää ja en voi odottaa, että saan kengät kotiin! Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä, mustat over the knee bootsit. Tälläkertaa matalammalla kenkäpohjalla. Kengät olisi ihana pukea päälle arkena farkkujen, basic paidan sekä hienomman takin kanssa! 

Likes

Comments