En sen middag följt av en drink på Indigo, en natt på Havsvidden tillsammans med honom jag tycker om, brunch hos Melle, ishockey och söndagsmiddag med familjen.
Är fulltankad på energi efter denna helg och redo för lite plugg igen.

Snodde en bild av @melinajohansson

Likes

Comments

Löpturer i bergen, yoga i soluppgången, shopping i Barcelona, fantastisk mat, sol och bad och ett otroligt vackert hotell. Detta var inte sista gången jag åkte på en träningsresa.

Likes

Comments

Hade en av sommarens absolut bästa helger förra helgen. En spontan utgång på fredagen där jag bland annat fick lära mig hur man spelar Texas Hold'em på Casinot. Och sen så paintball, middag på Club Marin och utgång tillsammans med världens bästa arbetskollegor på lördagen. Fy tusan vad skoj vad det var! Det slutade med att vi hade Club Marin helt för oss själva så vi fick styra musiken på egen hand, vilket var guld. Efter det traskade vi upp till Indigo vilket resulterade i bubbel, shotbrickor och drinkar om vartannat.
Jobbar nästa vecka till men sen är det dags att säga tack och hej. Usch vad trist det ska bli, att jobba på Ålandsbanken har verkligen varit sommarens bästa beslut.
Annars så försöker jag få tillbaka alla rutiner igen så denna vecka har jag stigit upp halv sex varje morgon och farit och tränat före jobbet. Känner att morgonträning verkligen är min grej.
Ha det bra!


Likes

Comments

Igår åkte jag, Melle, Tazmin och Sara ut till Rödhamn. Alla borde få möjligheten att åka ut dit, så himla mysigt.

Likes

Comments

I lördags var jag och klippte mig innan jag åkte ut till Sund, födelsedagsbrunch och kräftskiva stod på schemat. Det var verkligen en sjukt rolig kväll.
Tack Tazmin!

Likes

Comments

I fredags hade vi reunion med öspelslagen. Vi grillade, lekte lekar, badade jacuzzi och bastade. Jag fick även simma ofrivilligt.. Kvällen avslutades med att Edvard och Jacob tog fram sina gitarrer och där satt vi alla runt bordet och önskade låtar som vi sedan sjöng med till, riktigt mysigt.
Det var verkligen en supertrevlig kväll!

Likes

Comments

Rockoff är över och sista helgen blev succé.
Middagen på läktaren får 10/10, sjukt kul var det och så bästa Norlie & KKV. Att få sjunga med till alla låtar som man kan nästan varendaste ord av.
Jag skulle gärna göra om den kvällen.

Likes

Comments

I tisdags blev det rosé på Nauticals altan tillsammans med Pernilla och Melle innan vi cyklade till Rockoff för att se på Hov1. När de andra drog till Kino tackade jag för mig och åkte hem.
Imorgon ska jag och tretton andra tjejer äta middag på Rockoff, hur kul?!
Har dock en känsla av att det kan bli sommarens dyraste kväll, haha..

Likes

Comments

I fredags grillade vi hamburgare och friterade sötpotatis som vi sedan åt ute på Saras terass. Är inte så förtjust i hamburgare men det smakade faktiskt över förväntan.
Vädret var på topp, likaså sällskapet och jag tror vi blandade ihop sommarens godaste sangria.

Likes

Comments