Våra fyra dagar i Paris gick alldeles för fort.
Men vi hann iallafall med att besöka Eiffeltornet, Louvren, Notre Dame, Galeries Lafayette och Le Bon Marché.
Vi åt fina middagar, strosade runt hand i hand genom mysiga gränder, slog oss ner på uteserveringar och beställde kaffe eller vin. Tycker det är häftigt att man kan sitta utomhus utan problem fastän det var december och inte så många grader.
På nyårsafton var vi på restaurangen Le Georges där vi hade utsikt över Eiffeltornet. Middagen var verkligen i toppklass och restaurangen förvandlades till värsta festen vid tolvslaget. Det bjöds på champagne, det föll glitter från taket, det delades ut sprakstickor och det skulle dansas tåg genom hela restaurangen medan djn spelade en massa bra låtar.
Det var mitt första nyår utomlands men det får gärna bli fler.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags var vi till Åss på julbord. Det var riktigt mysigt och maten var över förväntan.
Nu är det bara denna vecka kvar innan jag får jullov, längtar!

Likes

Comments

Ost & vinkväll

AW på Brasseriet med ÅAB

Diskobowling i fredags med Tazmin, Petter och Andreas följt av Indigo.

Julbrunch på Tsarevna

Middag på min favoritrestaurang Aaltos i Uppsala, tips tips!

Likes

Comments

En sen middag följt av en drink på Indigo, en natt på Havsvidden tillsammans med honom jag tycker om, brunch hos Melle, ishockey och söndagsmiddag med familjen.
Är fulltankad på energi efter denna helg och redo för lite plugg igen.

Snodde en bild av @melinajohansson

Likes

Comments

Löpturer i bergen, yoga i soluppgången, shopping i Barcelona, fantastisk mat, sol och bad och ett otroligt vackert hotell. Detta var inte sista gången jag åkte på en träningsresa.

Likes

Comments

Hade en av sommarens absolut bästa helger förra helgen. En spontan utgång på fredagen där jag bland annat fick lära mig hur man spelar Texas Hold'em på Casinot. Och sen så paintball, middag på Club Marin och utgång tillsammans med världens bästa arbetskollegor på lördagen. Fy tusan vad skoj vad det var! Det slutade med att vi hade Club Marin helt för oss själva så vi fick styra musiken på egen hand, vilket var guld. Efter det traskade vi upp till Indigo vilket resulterade i bubbel, shotbrickor och drinkar om vartannat.
Jobbar nästa vecka till men sen är det dags att säga tack och hej. Usch vad trist det ska bli, att jobba på Ålandsbanken har verkligen varit sommarens bästa beslut.
Annars så försöker jag få tillbaka alla rutiner igen så denna vecka har jag stigit upp halv sex varje morgon och farit och tränat före jobbet. Känner att morgonträning verkligen är min grej.
Ha det bra!


Likes

Comments

Igår åkte jag, Melle, Tazmin och Sara ut till Rödhamn. Alla borde få möjligheten att åka ut dit, så himla mysigt.

Likes

Comments

I lördags var jag och klippte mig innan jag åkte ut till Sund, födelsedagsbrunch och kräftskiva stod på schemat. Det var verkligen en sjukt rolig kväll.
Tack Tazmin!

Likes

Comments

I fredags hade vi reunion med öspelslagen. Vi grillade, lekte lekar, badade jacuzzi och bastade. Jag fick även simma ofrivilligt.. Kvällen avslutades med att Edvard och Jacob tog fram sina gitarrer och där satt vi alla runt bordet och önskade låtar som vi sedan sjöng med till, riktigt mysigt.
Det var verkligen en supertrevlig kväll!

Likes

Comments