Hade en av sommarens absolut bästa helger förra helgen. En spontan utgång på fredagen där jag bland annat fick lära mig hur man spelar Texas Hold'em på Casinot. Och sen så paintball, middag på Club Marin och utgång tillsammans med världens bästa arbetskollegor på lördagen. Fy tusan vad skoj vad det var! Det slutade med att vi hade Club Marin helt för oss själva så vi fick styra musiken på egen hand, vilket var guld. Efter det traskade vi upp till Indigo vilket resulterade i bubbel, shotbrickor och drinkar om vartannat.
Jobbar nästa vecka till men sen är det dags att säga tack och hej. Usch vad trist det ska bli, att jobba på Ålandsbanken har verkligen varit sommarens bästa beslut.
Annars så försöker jag få tillbaka alla rutiner igen så denna vecka har jag stigit upp halv sex varje morgon och farit och tränat före jobbet. Känner att morgonträning verkligen är min grej.
Ha det bra!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår åkte jag, Melle, Tazmin och Sara ut till Rödhamn. Alla borde få möjligheten att åka ut dit, så himla mysigt.

Likes

Comments

I lördags var jag och klippte mig innan jag åkte ut till Sund, födelsedagsbrunch och kräftskiva stod på schemat. Det var verkligen en sjukt rolig kväll.
Tack Tazmin!

Likes

Comments

I fredags hade vi reunion med öspelslagen. Vi grillade, lekte lekar, badade jacuzzi och bastade. Jag fick även simma ofrivilligt.. Kvällen avslutades med att Edvard och Jacob tog fram sina gitarrer och där satt vi alla runt bordet och önskade låtar som vi sedan sjöng med till, riktigt mysigt.
Det var verkligen en supertrevlig kväll!

Likes

Comments

Rockoff är över och sista helgen blev succé.
Middagen på läktaren får 10/10, sjukt kul var det och så bästa Norlie & KKV. Att få sjunga med till alla låtar som man kan nästan varendaste ord av.
Jag skulle gärna göra om den kvällen.

Likes

Comments

I tisdags blev det rosé på Nauticals altan tillsammans med Pernilla och Melle innan vi cyklade till Rockoff för att se på Hov1. När de andra drog till Kino tackade jag för mig och åkte hem.
Imorgon ska jag och tretton andra tjejer äta middag på Rockoff, hur kul?!
Har dock en känsla av att det kan bli sommarens dyraste kväll, haha..

Likes

Comments

I fredags grillade vi hamburgare och friterade sötpotatis som vi sedan åt ute på Saras terass. Är inte så förtjust i hamburgare men det smakade faktiskt över förväntan.
Vädret var på topp, likaså sällskapet och jag tror vi blandade ihop sommarens godaste sangria.

Likes

Comments

Igår firade vi Melinas födelsedag ute på Järsö vilket har blivit till en tradition.
Absolut en av sommarens höjdpunkter.

Likes

Comments

"Åland är det bästa laget, heja heja heja Åland"
"Alla vi som älskar Åland klappar nu..."
Öspelen är över för denna gång men jag kan fortfarande höra alla som hejade på oss, våra egna lyckorop när vi vann bollen, domarens visselpipa när det var dags att serva och vår "tagga-till-låt" som vi spelade inför varje match. Jag kan känna lukten av våra svettiga matchkläder, hårspray och torrschampo som sprayats om vartannat i omklädningsrummet.
Jag kan se så otroligt mycket glädje, jag har tittat på filmklipp om och om igen. Och jag ler lika mycket varje gång. Jag tycker det är fantastiskt att man kan bli så glad över att man själv lyckas, när andra lyckas och att jag har fått se så många människor som blivit så glada när det har gått bra för oss.
Jag kan även känna tårarna som har runnit nerför mina kinder. Tårar som runnit både av lycka och av besvikelse.
Vi har vunnit tillsammans och vi har förlorat tillsammans. Vi har peppat varandra och vi har tröstat varandra.
Öspelen är något jag önskar att alla borde få vara med om. Det är så fruktansvärt roligt, att få göra det man älskar en hel vecka tillsammans med personer man tycker så mycket om.
Får ni någon gång chansen att åka på ett öspel, fundera inte ens utan åk. Det är värt det, alla gånger om.
Och till sist, tusen tack alla ni som hejat på oss, både hemifrån och på plats.
Tack för alla fina ord (jag lovar att jag ska bli bättre på att ta emot beröm).
Och tack kroppen, tack för att du klarade av att spela sex matcher på sex dagar.

Likes

Comments