Försöker mig på ännu ett nytt försök att blogga upp om mitt verkligen intressanta liv. Allt flyter på som det ska, jobbar och har det bra hemma. Håller faktiskt på att kolla efter en ny lägenhet. En trea är bra men för mycket pengar månaden och det är för mycket utgifter. En tvåa är mysigare och jag har inga problem med att sova i ett vardagsrummet. Vad händer mer? Umgås med mina fina vänner, skaffat nya vänner. Har faktiskt inget intressant som händer i livet just nu. Haha men ska allt berätta med tiden om det händer något 😊😊


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gjorde stan idag.
Så jävla varmt så jag Mio & Niklas tog en promenad till stan. Lunch intagen och massa shopping. Kom hem med tre par kalsonger plus badbrallor åt Mio, lite smink, nya skor åt Niklas osv. Skulle egentligen på badhuset, som en liten överraskning till Mio. Men sköter man sig inte så blir det inge roligt. Har både varit en helvetes dag och en bra dag. Men nu ligger han och vilar, måste väcka han snart. Sen systemet och sola med sara sen sticker jag till byn med en annan sara.

  • 474 Readers

Likes

Comments

Har ju tänkt köpa ett Barbord av syrran. Så idag kom hon med de, så vi har skruvat och fixat lite, så händiga som vi är. Så nu är det på plats och jag är så super nöjd. Två saker till, sen är allt klart.

Har varit så jävla bra väder idag. Jobbat ett kort pass till halv 10, sen hem. Vilade ett tag, som råkade bli typ tre timmar. Haha. Så jävla trött av att ha klivit upp tidigt varje dag förutom onsdag. Så snart är det helg, men självklart jobbar man då också. Här är bordet:

  • 476 Readers

Likes

Comments

Nu har vi äntligen varit och storhandlat mat för månaden. Ju längre man väntar desto längre håller maten har jag kommit på, haha. Men nu är det skönt med kyl och frys full. Handlar alltid så billigt. Jag som alltid tror att de jag köper kommer MINST gå på 3k. Men nej, inte ens över 2k blev det, så de är skönt. Dollar store sen, köpte nya knivar, nya glas. Keps och allt möjligt, lite välbehövliga saker. Snart köper mamma vårat nya köksbord också, så då blir det att köpa annat som man kan ha på bordet. Barbordet till köket kommer till veckan & sen är det bara soffan kvar. ÄNTLIGEN.

  • 485 Readers

Likes

Comments

Gårdagen var bra. Kvällen spenderades med sara och lina. Lite öl, lite vin, lite cider. Sådär en tisdag. Luleå en sväng, bara tjötade på. Det var riktigt bra faktiskt. Dagen har varit mindre bra. Haha så jävla dåligt väder ute så vi kan inte gå ut eller något. Mio är nämligen ledig från dagis idag.
Imorgon och på fredag jobbar jag. Söndag jobbar jag. Men det blir härligt. Valborg på lördag också, vi får se vars jag hamnar, förhoppningsvis överallt och ingenstans, haha. Sen är det färdigt, kan inte hålla på att försöka tro att jag fortfarande är tonåring och kan supa hela natten. Kan kan jag, men shit vad man är trött dagen efter nu för tiden.

  • 519 Readers

Likes

Comments

Alltså, helgen kunde inte bli bättre faktiskt. Fredags blev det mest lugnt typ. Lördags ringde olivia, så det var bara haka på och åka till vibbyn. Alla sköna människor där. Drog senare till avan, ännu skönare människor där. Var hemma sex på morgonen. Sist jag drack med Olivia kom jag hem samma tid. Men älskar att umgås med bruden där, har så jävla kul. Kvällen slutade utanför mig med R och Olivia. Sen sova. Men fick 5h sömn sen plingade på dörren, då kom Mio hem. Bara stiga upp.

Igår var en seg dag och jag mös bara på hela dagen. Vilket menas med att jag låg alltså i sängen och halvsov hela dagen. Passade också på medan Mio sov en stund på dagen. Underbart.
Nu längtar jag till Valborgs.

  • 524 Readers

Likes

Comments

Då var ytterligare tre jobbdagar avklarade och jag har helg. Har säkert helg hela veckan men. Har precis lagt mig i ett bad och kollar på bitchkommentarer i en grupp full med brudar. Är så jävla kul.
Ingen aning om vad som händer ikväll. Ska duscha, och sen till Linnea. Kanske till Luleå och dricka med Olivia, det får vi se. Nu ska jag då avnjuta ett bad medan karln sover, som han har gjort sen jag kom hem för en timme sen.

  • 540 Readers

Likes

Comments

Jag har bestämt mig nu. Riktigt bestämt mig. Jag kommer sluta röka. Med tanke på att dom ska sluta med mentolcigg så känner jag inte för att röka längre. Jag vet att jag egentligen vill. Men jag röker på tok för mycket och känner att de är de jag behöver göra. Har en hälsa som en 80-årig kärring. Och jag kommer behöva en sysselsättning, så varför inte börja träna i samma veva? Har nånting att göra, och kommer gå bättre för varje gång. Kommer dock inte pang sluta utan trappa ner som fan först. Sen sluta helt. Behöver ett hälsosammare liv. Jag behöver detta för att må bra. Så ska sluta med allt godis osv (inte för att jag äter godis så ofta). Och allt annat onyttigt.

  • 555 Readers

Likes

Comments

Igår var det helt halvår sen du försvann. Ett jävla halvår. Tänker på dig rätt ofta. Jag visar inte känslor för folk. Tänker mest på dig när jag är hemma. Själv. Då kommer känslorna. Jag saknar dig så oerhört. Jag gör verkligen det. Du var som en storebror. Och kommer alltid kännas som en.

Jag hoppas bara du har det bra där du är. Och om du ser allt dumt som jag gör, bry dig inte om det. Är bara sån jag är just nu. Men det är över snart. Det lovar jag dig.

❤️ Erik.

  • 593 Readers

Likes

Comments