Har varit halvtaskigt med uppdatering på denhär bloggen, det har bara hänt så mycket i mitt liv just nu så, jag känner inte för att skriva hela tiden. Kaos i förorten bjästa förstår ni

Likes

Comments

Hejhej! Har inte uppdaterat på jättelänge, har haft så fullt upp med jobb o allt. Men ska lägga ut bilder nu på lite nya grejer jag köpt!
Likes

Comments


Likes

Comments

har varit i stan idag och shoppat med mamma. skulle köpa andra grejer men istället så gick jag omkring och fyndade på rea!
lite bilder på vad jag köpt.
(byxorna är långa, orkade bara inte knäppa kort på hela dom)


Likes

Comments

Är så fruktansvärt arg just nu! Tog ett flyg hem idag och sen när jag kom fram så fick jag höra att allt bagage blev kvar på Arlanda, dom hade tydligen haft strul i bagagerummet... Dom måste ju ha fattat att det var nått fel när det bara var 5 väskor på 35 pers..


Likes

Comments

Har varit lite dålig med uppdateringen sen dreamhack, men det var sjukt kul iallafall! Vi ses ju på dreamhack i vinter! Efter dreamhack så stannade jag och Adam i Linköping hos Adams mamma, och där är orsaken till dålig uppdatering, har ingen teckning där hon bor, bara då vi far på Ica eller nått! Men det har varit lugnt här iallafall, inte hänt så mycket. Igår på midsommar så tog vi det bara lugnt:)

En bild från midsommar


Likes

Comments