Header

Har ni testat den här? Ben & Jerry's Cookie dough S'wich up? Om inte, gör det! Godaste någonsin, 5/5 !!! 

Likes

Comments

Stannade hemma från skolan idag efter att jag hade varit hos öronläkaren som förresten kom fram till att jag behöver opereras i höst (lite läskigt:( ). Kände att jag kommer få mer gjort hemma än i skolan så det var lika bra. Har faktiskt pluggat en hel del, tro det eller ej! Franska, historia, samhällskunskap, svenska och ska snart sätta igång med idrotten. Inte illa va!

Tog en paus i pluggandet vid två tiden och gick ut och joggade 7 km följt av rumpövningar när jag kom hem. Skulle ljuga om jag sa att det var skönt att springa, var nära att dö alldeles för många gånger, men det var däremot riktigt skönt efteråt, kände mig så duktig haha. 

När jag började springa så regnade det lite, men smarta jag var förberedd och hade regnjacka ;) det blev dock finare väder mot slutet och solen sken sista vägen hem. 

Lyssnade på fredagspodden under hela passet. Så himla mysig podd, älskar de tjejerna så så mycket. Kan för övrigt rekommendera att lyssna på en podd istället för musik under konditionspass. Lyssnar jag på musik kopplar jag alltid bort efter tre sekunder och tänker istället på hur jobbigt det är. Lyssnar jag på en podd så blir jag nästan tvungen att vara fokuserad på vad de pratar om för att hänga med, och då tänker man, iallafall jag, mycket mindre på mjölksyran i benen. 

Nu ska jag plugga klart det sista. Hörs imorgon!

Likes

Comments

Idag var min mormor på besök, delvis för att vi skulle fira min födelsedag som var för typ en månad sedan nu haha, men även bara för att det var länge sedan vi sågs. Vi fikade lite (mycket) och så fick jag en jättefin blomma av henne! Tycker att rummet blir så mycket fräschare när man har blommor, synd att jag är expert på att döda dem bara..

Just nu sitter jag och Annie och kollar på bakvideor och bara tar det lugnt, lär väl göra det resten av dagen om jag känner mig själv rätt. Ska försöka plugga också men det är ingen garanti att det blir av haha.
Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Godmorgon! Jag var uppe med tuppen imorse. Vaknade klockan 7 och kunde inte somna om, typiskt när man väl är ledig... Eller ledig och ledig, ska ju faktiskt jobba idag. Är så jäkla seg idag, så är väl inte jättetaggad, men vad ska man göra då..

När jag inte kunde sova förut så kollade jag på en film samtidigt som jag fixade iordning mig. How to be single hette den och var faktiskt rätt rolig! Är ju egentligen ingen filmmänniska. Blir alltid uttråkad efter en kvart och vill göra något annat (eller somnar haha). Pausade dock i mitten av den här filmen för att ta en dusch, men ändå, såg klart den! Vilket händer väldigt sällan.

Nu sitter jag och väntar på att min lunch/brunch (?) ska bli klar. Sallad med falafel och tzatziki. Tror förresten att jag har glömt nämna att jag gått och blivit vegetarian?? Japp, sedan en vecka tillbaka, så har ju inte hållit på speciellt länge men men.. Kan ju skriva ett inlägg någon dag snart om varför osv kanske!

Nej nu får jag skynda mig att äta innan jag måste cykla in till stan! Ha en fin helg!

Likes

Comments