Header

Postad i: London

Okej hörni... Ni vet att pupillerna i ögonen vidgas när man ser något/någon man tycker om eller när man har kul, det är exakt så mina ögon ser ut nu! Jag gick ifrån musikalen med ett smile på mina läppar och pupillerna vidgade till max. Är så glad att jag gick dit, jag gick faktiskt själv då ingen annan ville följa med. Varför stoppa dina drömmar, mål eller upplevelser för att ingen annan kan eller vill? Jag åkte ju faktiskt hit själv också, får vi inte glömma! Måste ändå säga att det är rätt skönt att resa själv, visst vissa stunder är lite ensamma men för det mesta då trivs jag förutom alla sjukdomar jag fått, hehe!

Tillbaks till Aladdin! Koreografin var välgjord och rolig att titta på. Roligast på scenen var Anden/Genie som verkligen fick med hela publiken med sina fantastiska nummer, repliker och kommentarer. Inte bara det han hade en fantastisk röst! Jag tror att ska man spela en sån karaktär då behöver man ha en viss personlighet för att riktigt matcha karaktären i teatern.

Jag blir egentligen alltid sugen på att gå upp på scenen igen och spela lite teater för jag saknar det... Spänningen innan och under akterna, sminket, övningarna, repetitionerna, gemenskapen med de andra ja allt! På torsdag ska jag på min andra och sista musikal innan jag åker hem. Vilken det är får ni se då! 😉

//Ida Lovisa Fredrika Wetterhall <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Glutenfritt, London, Shopping

Hello alla!!
I tisdags fick jag i mig Gluten vilket inte var roligt. jag var svullen och dålig i 3 DAGAR!!! Jag är alltid jättenoga med vad jag äter men jag måste fått fel, var hemskt.

I torsdags träffade jag min syster som var i London med skolan. Vi sågs på kvällen och då åkte vi skridskor, shoppade, gick på winter wonderland och sedan avslutade vi kvällen med att gå ut. Wow vilken rolig utgång vi hade! skrattade och hade jättekul, det behövde vi.

I fredags tog Carro med mig till Camden och så gick vi på marknaden som finns där. Hittade ett ställe som sålde GLUTENFRI COOKIE DOUGH (heter det så?) aja det var iallafall gott o en ny upplevelse för mig. Sedan gick vi och åt på Honest Burgers som även dem är glutenfria för att sedan avsluta på en klubb. The Yard tror jag den hette.

Idag har jag iallafall äntligen tagit mig ut på sightseeing. Jag gick till Buckingham Palace, Big ben, London eye för att sedan avsluta på Oxford. Nu är jag helt slut och ska nog bara ta det lugnt för imon ska jag åter igen åka in till Oxford och sen ska jag åka till Harrods. ❤

//Ida Lovisa Fredrika Wetterhall <3

Likes

Comments

Postad i: Förskola, London

Jag har fått en uppgift av min handledare att jag ska hålla i några aktiviteter och planera ett litet tema under min tid här. Jag fortsatte idag på Mamma Mu och idag pratade vi om havet då Mamma Mu simmar i vattnet. Vad bor i vattnet osv. Jag satte på ett Youtube-klipp där man ser fiskar i ett akvarium. Barnen satt som klistrade och var väldigt fokuserade på vad som hände på väggen. Det kom fiskar, sting rays, hajar mm. Därefter målade vi av hajar, sköldpaddor, fiskar, sjöstjärnor med mera. Väldigt lyckat tycker jag.

//Ida Lovisa Fredrika Wetterhall <3

Likes

Comments

Postad i: Glutenfritt, London

På lördagen gick vi till Oxford för att shoppa och äta gott. Hittade en röd fin jacka men det var allt. Vi åt även på Honest Burgers som skall vara ett Glutenfritt ställe och OJ VAD GOTT DET VAR!!!! wow vilka hamburgare kan jag varmt rekommendera till alla er som är glutenintoleranta. Jag smakade även de glutenfria lökringarna och även dem va goda, första gången jag smakade något sånt. På kvällen gick vi ut för att äta och även då gick vi till ett Glutenfritt ställe som jah också kan rekommendera! Jag åt Pizza och drack glutenfri öl som faktiskt var god, även det första gången! Därefter gick vi ut för att sedan komma hem vid 08 på morgonen, var en galen kväll och vi träffade även några svenskar vi hängde med.

På söndagen gick vi till Winter Wonderland och provade Haloumi fries, vilket också var glutenfria! MUMSSS!

//Ida Lovisa Fredrika Wetterhall <3

Likes

Comments

Postad i: London

I onsdags höll jag i förskolans tema frukt och grönt. Vi tänkte att vi skulle gå igenom kostcirkeln och göra en egen med barnen.

Under hela veckan var jag väldigt förkyld och på torsdagen vaknade jag upp med svullna bihålor så jag stannade hemma + tur i oturen på efm blev jag även magsjuk.

Fredagen stannade jag också hemma och låg i sängen hela dagen och även här hade jag tur o oturen att vara hemma för inne på Oxford Cirkus hände det en hel del. Situationen som uppstod hanterades som ett terrordåd då någon ringt in till polisen och hört ett skott eller någon som går runt och skjuter. Mina vänner från Sverige satt på en buss mitt i smeten o dem så såhär: Alla sprang, skrek och hade panik. Människor skrek på busschauffören att gasa osv alla hade panik, slängde sig på golvet och grät. Mina vänner var minst sagt omskakade. Vi sågs på kvällen och spelade biljard sen åkte jag hem tidigt för jag mådde så dåligt.

//Ida Lovisa Fredrika Wetterhall <3

Likes

Comments

Postad i: Förskola, London

Hello! 😊
Det är ju min helhetsvecka här på förskolan när jag ska ha hand om allt. Min handledare fråga om jag kunde göra ett eget projekt och visste kunde jag de. Jag har köpt en bok till förskolan som jag tänkte jobba kring. Vi började igår med de som inte riktigt lärt sig svenska än med att gå igenom begrepp och beskriva bilderna på svenska. Idag läste vi boken och sedan i boken fanns det ett brev till barnen där det stog att Mamman Mu hade tappat bort sitt märke som hon fått när hon simmat 25 meter på djupt vatten. Barnen fick då i uppdrag att göra egna märken till Mamman Mu och såhär blev resultatet:

//Ida Lovisa Fredrika Wetterhall <3

Likes

Comments

Postad i: London

Igår startade jag dagen med att gå på Brittiska muséet, vilket var intressant. Fick se massa Historiska grejer o köpte även en sån där Audio så man kunde lyssna på fakta om statyerna och allt som hittats. Mest intressanta var nog grekernas grejer för jag har varit så mycket i Egypten innan så det mesta hade jag redan sett och hört från det.
Därefter mötte jag upp Betty och hennes syster Jenny för att äta, Vi åt på Give Guys. När vi ätit klart åkte vi till Hyde park för att gå på winter wonderland som öppnade igår. Det var väldigt likt Tysklands "the wasen" och "oktober festen". Det fanns karuseller, matstånd, tävlingar, ja allt du kan komma på. Det fanns även några barer och såklart massa julsaker. Blev en jättemysig lördag och när jag kom hem vart jag helt slut så jag somnade typ direkt.

Idag tänkte jag gå till natural history museum, leta upp en glutenfri restaurang och sedan gå och handla för veckan som kommer.

//Ida Lovisa Fredrika Wetterhall <3

Likes

Comments

Postad i: Förskola, London

Igår var det Children in needs dag och då skall skolorna göra något för att skänka pengar, vet ej om alla göra samma sak. Vi gick iallafall ut och gick en runda för att sedan skänka pengar till dessa barn som behöver hjälp utav olika slag. Kändes rätt bra ändå! Här är några härliga Höst bilder från vår promenad.

//Ida Lovisa Fredrika Wetterhall <3

Likes

Comments

Postad i: Förskola, London

Hello!
onsdag och Torsdag.
I onsdags gick vi igenom med barnen vad man kan göra med frukter och utan att säga vad det skall bli så hjälpte barnen oss att frysa in bananer och papaya, Vi ska sedan göra glass av Detta.

Torsdag: vi gjorde glass och barnen kändes väldigt excited på att smaka. Kan säga att papaya var sådär att frysa in och göra glass av, hehe.

Nu är det däremot helg och det har redan gått 2 veckor av min praktik, 3 veckor kvar! Nästa vecka ska jag ha min vecka då jag ska ha ett helhetsansvar vilket ska bli spännande. Jag har planerat en lektion med gympa, ett eget projekt som jag ska göra mina sista veckor, en samling för att lära barnen svenska och tillslut ska jag komma på något som har med deras projekt att göra. Jag har fullt upp minsann.

//Ida Lovisa Fredrika Wetterhall <3

Likes

Comments