Nu har jag äntligen tagit mig itu att blogga, vet att min blogg inte är så aktiv. Men det har lixom varit mycket skolan och så.

Nu redigerar jag och lägger upp mina bilder på datorn. Tycker lixom att det är lite töntigt med telefon. Kommer också att ta mina bilder med en kamera.


Iallafall i nuläget är det inte så mycket skolan eftersom att det snart är sportlov. Men jag längtar enomt tills den 10 april då jag ska åka till London med några kompisar. Det ska verkligen bli skitkul verkligen.

Jag kommer förmodligen att shoppa ihjäl mig så att alla mina pengar är slut. Men det gör inget. Kommer då att lägga upp bilder på vad jag har köpt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har varit aktiv alls på bloggen men jag har verkligen inte haft någon inspiration och har inte heller haft tid.

I nuläget så har jag börjat på kunskap det går jätte bra jag älskar arbetssättet här, jag höjer mina betyg från sexan, vilket är jätte bra. Jag har fått jätte många kompisar. Jag träffat Julia varje dag och det är skit kul.

Detta är mitt schema för dagarna.
Jag ångrar inte att jag började här, jag tycker synd om de som inte går här❤️

Likes

Comments

Nu är det äntligen sommarlov, som jag har längtat efter. Men när man tänker på det är det inte så roligt som man kan tro!! Dom personer som jag har känt ska jag nu lämna. Det känns så hemsk och sorgligt att inte få vara med om dom stunder vi har haft tillsammans, jag trodde faktiskt inte att det skulle kännas så här konstigt med sommarlov!! Att det har gått så fort!


Men i sommar så HOPPAS jag att HELA klassen ska kunna träffas igen och tänka på de stunder vi har haft. GUD jag saknar redan alla!!

Likes

Comments

På fredagen den 5/6 var jag med Julia, eftersom vi skulle tävla sen på lördagen. Så behövde vi fixa lite.
Först så red vi ner till Annika (en ridbana finns där) som vi tränade lite på programmet till dressyrtävlingen. Efter det så prov lastade vi hästarna (eftersom Swing brukar få panik i transporten och vägra att gå in) Vi fixade därefter utrustning och duschade dom sedan! Jag tror vi ute i stallet ungefär 7 timmar.

På lördagen 6/6 så hade vi vår efterlängtade dressyr tävling, illafall jag hade längtat till det. På morgonen tog jag och Julia lugnt men sen i slutet blev det lite bråttom!! Eftersom Anna (vår ridlärare) var domare så stog det första start kl 10:00 men hon sa att vi skulle vara klara typ 20 i så då blev det bråttom och var man stressad som fan!! Men jag tyckte iallafall att det gick bra, för Julia gick det bra hon hade inte så bråttom.

Likes

Comments

Igår på onsdagen så hade vi triathlon! Vilket var skit kul, jag brydde mig inte så mycket med platserna men jag kom 12 i klassen. Cyklingen gick lite sådär, i början gick det bra men sen mot slutet gick det sämre. Ja man kan säga att jag inte kan cyckla. Jag körde nämligen ner i diket och drog med en kille och som var mindre än mig. Jag tyckte att det var varmt så jag försökte ta av mig jackan och tappade kontrollen på cyckeln. Det var då en kille i typ 5:an som skulle köra om mig, och då plötsligt svängde min cyckel och så åkte vi både ner i diket. Det kändes som om jag skulle dö men jag överlevde som tur vad. Det var typ det som gick sämst på triathlonet. Annars var det kul!

På torsdagen (alltså idag) så skulle jag på besök på kunskapsskolan. Det var jätte kul och jag tycker det ska bli jätte kul att börja, det enda är att jag inte kommer känna en enda i min basgrupp. Men det kommer nog gå bra ändå! Jag hoppas att jag kommer få nya vänner. Jag tipsar verkligen för dom som vill gå på en bra skola. Så är denna skola en jätte bra möjlighet för kunskap. Det är god mat (resturang mat), skolan är ren och man får inga läxor. Dessutom så kommer man få studiedagar då lärarna stannar på skolan och planerar och eleverna får ledigt!!
Jag kommer förmodligen skrivs på söndag eller lördagen, för att imon händer det inget speciellt och lör, sön händer det lite grejer! Godnatt

Likes

Comments

Idag har jag haft en sådär skoldag, det är en måndag och oftast så är dom dagarna sämst tycker jag. Första lektionen hade vi musik med hela klassen och sen typ chillade vi typ. Efter rasten så hade vi idrott, då spelade brännboll. Asså jag vet inte vad som är fel på mig egentligen eftersom jag typ aldrig träffar den dära jävla bollen någon gång. GUD. Vi spelade brännboll för att dagen innan vi slutar så ska vi ha en brännbollsmatch mot lärarna och då behövde vi träna lite. (Eller jag behöver träna lite) Efter det hade vi engelska och då typ tittade vi på en serie som vi har tittat på ett tag nu, det är typ för att lära oss lite mer engelska och förstå. Efter lunchen hade vi musik igen och så var det rast, sen hade vi matte och engelska. På matten jobbade vi typ med häften om vikt och volym, längd. Och på engelsks så gjorde vi faktiskt inte så mycket speciellt. Vilket var skönt.

Efter skolan så chillade jag och sedan åt jag mat. (Som vanligt) Efter det så tänkte jag att det skulle vara bra om jag tränade lite, det gjorde jag, och duschade såklart efter. Godnatt

Likes

Comments

Idag har jag varit med den bästa person i världen, Gud vad kul vi hade. Skrattade varje sekund och var glada. Vi är med varann nästan varje helg och det ska vi förtsätta att göra. Men sen nästa termin kan vi vara på vardagar också. Eftersom vi kommer gå på samma skola! GUD vad jag längtar till dess. Men vi har iallafall en HEL sommar framför oss som vi kommer att göra många roliga saker!!

Imorgon är det skola igen men är ändå taggad. Bloggar imon också om hur det var på skoldagen❤️ På onsdag händer det något som jag har sett ifram imot länge, nämligen TRIATHLON. På torsdag ska jag åka och hälsa på den skola jag ska börja på. (Kunskapsskolan) Fredag är det nog inget speciellt förutom att det är mobildag, då vi får ha mobilerna på rasten. Jag går på en skola nu som man inte får ha mobiler nämligen.

Likes

Comments