Header

God eftermiddag!
Jag kom precis hem ifrån frisören där jag klippte och färgade håret, och det blev sååå fint 😍
Från lite ljusare varmare brunt, till mörka mer kall färg och det blev precis så som jag ville ha det.
Där jag gjorde det och allra går och fixat håret är hos Sven på DeLonit Hair på drottning gatan i Helsingborg. Kan varmt rekommendera det blir alltid lika nöjd.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagens mående:
Super bra!
Dagens outfit:
Jeans från Zara
Tröjan jag köpte från Morris i Göteborg
Skor från Adidas
Dagens smycken:
Öron hängen från Lilly and rosé
Klocka från Michael kors
Dagens frysyr:
Fläta i hästsvans, asså man flätar håret efter att man har satt upp det haha.
Dagens att göra:
Har varit i skolan fram tills fyra, sen ska jag träna om en timme kanske.

Likes

Comments

Heej på er!
Hoppas ni mår bra?
I fredags så åkte jag och min mamma till Göteborg, vi åkte så vi kom fram vid halv 5. När vi kom fram fick vi en liten runda på stan dom flesta affärerna stängde.
I går (Lördag) gick vi lite mer på stan och jag köpte bl.a. En väska från Tory Burch, en Morris College tröja och Ansiktsmask från Luch.
Och idag skulle vi egentligen hälsat på några släktingar som bor i Göteborg men dom hade blivit sjuka så det får bli en annan gång.

Likes

Comments

För exakt ett år och en dag sedan startade jag min blogg. Sjukt att det redan har gått ett år, det känns som 4 månader haha. Jag hade ju egentligen tänkt skriva detta inlägg igår men såklart så glömde jag ju det. Typiskt när jag har tänkt på det varje dag dom senaste 2 veckorna att jag helt skulle glömma det just igår.
Men men inget att gör åt det nu haha.
Imorgon 7mars fyller jag år förresten jag blir 17 år. Och som en väldigt bara födelsedags present av skolan har vi studiedag imorgon yeees 😄.
Ha det så bra så hörs vi snart igen.

Likes

Comments

Tänkte att jag börjar lite lätt med min nya "serie" och skriver om varför det är viktigt att rengöra huden morgon och kväll.

Morgon: Under natten så samlas det smuts, damm och bakterier från, sängen eller kudden som sätter sig på huden och täpper igen porerna.
Du får mer lyster i huden när den är ren och fräsch.
Om du brukar sminka dig så ser sminket finare ut när huden är ren, är huden inte rengjord så kan sminket se lite fort och tråkigt ut.
Kväll: det är nästan viktigare att rengöra huden på kvällen just för att då har du varit igång mer eller mindre under hela dagen. Om du använder smink så är det väldigt viktigt att du tvättar av det just för att låta huden andas och inte ha täppt igen porerna både dag och natt.
Det samlas smits,dammpartiklar,luftföroreningar och avgaser som sätter sig i huden och täpper igen porerna.
3 sorters rengöring: Cream, gel och olja
Cream är loggats lite fetare och är då bäst för mogen och torra hudtyper.
Gel skummar up lite när man tar den på huden och är oftast bäst för yngre och acne hud.
Olja arbetar men principen fet löser fet och passar alla hudtyper.
Varför jag skriver oftast är för att det kan bara olika från olika marken. Om du går till tex kicks, Åhléns eller till en salong så kan dom hjälpa dig med vad som är bra dör just din hud. Och har du riktiga problem skulle jag rekommenderar att få till en hudterapeut och föra en ansiktsbehandling och som senan kan hjälpa dig men rengöring, serum, kräm osv.

Några bilder ifrån salongen jag gjorde min APL.

Likes

Comments

Heej på er!
Idag på salongen hade jag inte så mycket att göra.Det var samma föra tisdagen med haha. Jag hade en klassisk ansiktsbehandling kl 10 och en till kl 13.
Båda behandlingarna gick super bra min första kund tyckte att massagen var så skon så att fötterna domnade. När jag lämnade kunden i mask så log jag hela vägen ut så Madde (min handledare) undrade vad det var,men det var var ett bra betyg.
Och min andra kund pratade jag mycket med, hon var lärare i Hbg men bodde i Landskrona, hon kände min matte lärare och mycket mer haha, det är mycket roligare att prata igen hela behandlingen än att bara vara tyst.
En sak jag tycket är svårast ät att beta hur mycket jag ska prata med kunden, men jag tänker att om kunden börjar parats med mig och fråga tex "vilken skola går du på" och svara när jag säger vad jag gör så lan jag para lite och sen se om hon fortsätter prata. Och om hon bara är tyst så pratar jag inte med kinden mer än jag bara måste säga.
Sen på eftermiddagen hade jag inte så mycket att göra, städa och stå o receptionen, så de är inte så kul.

Likes

Comments

Godkväll alla!
Jag har snart bloggar i ett år (helt sjukt haha) och har dom senaste månaderna inte känt att det har varit kul eller haft några idéer till inlägg. Vilket ni kanske har marker när jag inte har bloggar på en vecka och nästa vecka har det kommit inlägg som vanligt.
Så jag har tänkt att jag ska börja blogga om hudvård, och ge er tips och om ni kanske har frågor som jag kan svara på.
Jag går ju Spa&Hudvård programmet på gymnasiet och blir alltså utbildad hudterapeut så jag vet ju vad jag pratar om. Jag har märkt mycket på youtube den senaste tiden att många som gör reklam för hudvårds produkter inte vet vad dom pratar om riktigt, det finns mycket mer dom skulle kunna säga om dom hade vetat om det. Menar inte detta som något dåligt eller så men dom hade kunnat säga mycket mer om produkten och vad den gör/är bra för.
Tänkte börja med att föra ett hudvårds relaterat inlägg i veckan, så vår vi ser om ni tycker om det eller inte.

Likes

Comments

Dagens outfit
Ljusare jeans från Gina & grå Gant tröja.
Dagens smycken
2 guld armband och öron hängen.
Dagens frisyr
Nersläppt bara
Dagens att göra

Jobba och bara kolla youtube som jag knappt hunnit gjort den senaste veckan haha.
Dagens bild

Likes

Comments

Idag är det fredag vilket betyder att det bara är en arbetsdag kvar denna veckan. Imorgon jobbar jag bara två timmar så jag slutar redan 11:30 istället för kl 13:00.
Det har redan gått 4 veckor på min APL och nu är det bara en vecka var, vilket känns både roligt och tråkigt haha. Roligt för att det har gått väldigt bra och mycket bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Och tråkigt för att det kommer kännas tråkigt att sluta där och komma tillbaka till skolan och plugget igen.

Likes

Comments

Heej på er!
Tänkte att det kanske va kul om jag gjorde ett
"fakta om mig" inlägg, har ju aldrig gjort något sådant inlägg tidigare. Så vi kör!

• Jag fyller 17 den 7 mars så jag är född 2000

• Jag pluggar till hudterapeut

• När jag var 4 opererade jag boer min blindtarm

• Jag har 2 halvsyskon på pappas sida

• Jag är både moster och faster 😍

• Jag vill flytta utomlands men vet inte var haha,kanske London eller USA.

• Jag tränar för det mesta minst 2 gånger i veckan.

• Ska antagligen till Spanien vid påsk och kanske till USA i höst.

Likes

Comments