Header

Planerna för idag var att åka till ett shoppingcenter och sedan fara till bergen. Blev inte mycket shopping, hittade mig en foundation från KIKO, sen år vi lunch.

Efter de åkte vi tunnelbana till bergen och gick upp för berget i stekande sol. När vi kommer upp till berget och skulle in till park güell var det slutsålt!! Alltså fick vi inte ens gå in i parken och se allting där. Det sög ju otroligt!! Så det var bara att vända och åka tunnelbana hem igen.

Lämnade av oss våra saker och gick på affären för att handla lite ingredienser till middagen. Idag tänkte jag och Johannes bjuda på sparrissoppa med ostbågar och till efterrätt; kladdkaka! 

Hoppas de tycker om det! Soppan är otroligt god om man gillar sparrissoppa! Sök på sparrissoppa med ostbågar så kommer receptet upp där. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sant jordi är en traditionell dag i Spanien och firas alltid den 23 april. Sant jordi är den mest romantiska dagen på året. Väldigt mycket folk som gick runt på gatorna och det såldes rosor, böcker samt lite annat. Byggnaderna av gaudi var dekorerad med rosor. Jag, Johannes och Clara, vi gick längst gatorna i folkmassan och sedan gick vi på ett café och delade på en nacho tallrik, samt att jag testade en sangria.

Hennes pappa bjöd oss på lunch, trerätters faktiskt. Till förrätten blev det lite tapas, varmrätten blev paella och efterrätt något spanskt plus en magnum glass.

sedan var vi helt slut i kroppen och tog en siesta och sedan såg vi på pretty women.

Likes

Comments

Igår startade vi dagen med en liten joggingtur/powerwalk men tappade bort oss ganska fort. Hade även lämnat kartan och mobilerna hemma men vi visste på ett ungefär var vi skulle och tillslut började vi känna igen oss.

Efteråt beslöt vi oss att gå till stranden trots att det blåste lite. Väldigt mycket folk och vattnet var kallt så inge badande för våran del. Annars var det skönt att ligga i solen och bara ta det lugnt.

Sent på kvällen var det öppen konsert vid segrada familia och vi åkte dit och kikade lite, men dröjde inte länge tills jag och Johannes begav oss hemåt pga musik vi varken kände igen eller förstod.

Eftermiddag/kväll blev det shopping där jag hittade mig en byxdress och sen åt vi lunch på en restaurang i närheten.

Likes

Comments

Idag var vi som planerat på zoo här i Barcelona. Tog några timmar att gå igenom och kolla på alla djur, men tillslut var vi klara. Efteråt blev det en siesta för vår del och sedan ut och promenera en liten sightseeing runt stan. Avslutade kvällen med att åka och se en fontän show som jag kommer lägga ut bilder från imorgon.

Nu har klockan slagit över 12 och vi åt ganska nyligen middag, lite rester från igår. Båda vi börjar bli trött nu så jag tror vi intar sängen inom bara några minuter.


Ni får ha det bra och kika in på bloggen sen och kila på bilderna som kommer att komma upp! ❤️

Likes

Comments

Vaknade vid halv 9 och jag och Johannes skulle fara och handla frukost men alla affärer för att handla mat öppnade vid 9:15. Vi gick istället till ett café och köpte oss en kaffe och en macka. Vädret ser ut att bli bra idag och vi har nog planerat att fara på ett zoo! Så vi ska nu göra oss i ordning och börja röra på oss ❤️

Likes

Comments

Äntligen framme på Arlanda i Stockholm och har nu ätit lunch. Gått runt i lite butiker och kikat, men inte fyndat något. Sitter nu och tar en kaffe då vi får ett sms att flyget är försenat 30minuter, så det kändes ju drygt.

Men vi båda är glad att det inte är försenat mycket mer än så. Tänkte bara slänga in ett litet inlägg så ni vet att vi lever. Flygresan gick snabbt och bra och nu väntas en flygresa på cirka 3 och en halv timme.

Likes

Comments

Hej på er! ❤
Jag, tillsammans med andra nouw bloggare vill bli inspirerade & även inspirera andra.
Så därför vill vi följa nya & ha nya följare.

Vi har nu startat ett "followtrain"
& vi vill gärna att du är med!

Såhär går det till:
Här nedanför finns en massa inspirerande bloggar så börja bara följa alla så kommer vi att följa tillbaka.
Alltså är det followforfollow ⭐️
Släng gärna en kommentar så vi kan se, du kan exempelvis kommentera: Klar!
Så ser vi det ännu tydligare!

Så vi som redan är med i "followtrain" finns här nedanför, så in och följ  💗

Alltså, följer du exempelvis mig och kommenterar detta med "klar", följer jag tillbaka!

@Readthis
@beckalindhe
@Isfeld
@jessicanyqvist
@Saandriiie_
@Alyssandra
@JohannaLiljegren
@MyEmily
@Sannema
@AlixxRuotsalainen
@Meeerry
@minstingen
@familjennordberg
@Solhyddans
@FruLjungberg

Likes

Comments

Så i tisdags var jag ledig och hade en heldag med min älskade mamma på stan, där det blev en del shopping och lunch. Så mysigt. Sedan blev det att fortsätta packa samt även det vi gjorde på onsdagen då jag också var ledig!

Vad händer nu då? 
Jo nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att flyget mot Stockholm går. Blir alltså en mellanlandning i Stockholm innan vi åker vidare till Barcelona. Kommer fram till Barcelona vid 20:00 ikväll så får vi får se när nästan update blir, kanske något nu under dagen? Kanske ikväll? Annars imorgon!

Ni kan alltid följa mig på instagram också för att se lite, där heter jag bbaraidaSå nu håller jag tummarna att allt går bra och så får ni ta hand om er så hörs vi ❤️❤️

Likes

Comments

Mest lästa