Header

Här är lite fler bilder ifrån Berlin, jag saknar det redan!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yes.. sitter här och skriver på ett argumenterande tal vi ska hålla på retoriken och jag valde ämnet "alkohol". Ska jag vara helt ärlig tycker jag faktiskt det är riktigt skumt det här med att vi fyller 18, får rösta och bestämma över vårt land och människor runt omkring oss. Men vi får inte bestämma över oss själva och köpa lite alkohol. Ibland är samhället skevt. Usch.

Ikväll kommer det upp lite bilder ifrån resan så håll utkik!

Likes

Comments

Allmänt

Hej! Vi gick och la oss vid 6 imorses och har varit lite sega hela dagen haha!
Nu sitter vi och bara göttar oss framför tvn och äter skräpmat..Det är faktiskt första gången för i år som jag ser hela mellodifestivalen ifrån start denna kväll.

Likes

Comments

Jag och Anton trodde vi skulle få åka hem ungefär nu.. men flyget är sent och vi får sitta här i över en timme till och vänta.. jag orkar inte -.-

Jaja, snaaaart hemma...

Likes

Comments

Vi drog in till stan en sista gång och bara gick omkring och gjorde lite allt möjligt. Fikade, shoppade lite och satte oss i massagestolar haha!

Likes

Comments

Vi hittade en rundtur genom hela Berlin där man kunde stanna på olika ställen och sedan hoppa på bussarna som tog en runt hela berlin när man själv kände för det. Så vi stannade till vid ett fik. Myyyys !! Så glad att vi fick en dag till haha!

Vi drog runt på bussen och hoppade på och av till olika otroligt fina platser och bygnader. Helt ärligt blir jag ledsen på att alla nya bygnader som skapas är höga och smidigt byggt och så billigt som möjligt istället för att kosta på sig och bygga stora och pampiga bygnader som ska se dyra och otroligt fina ut för ögat som man gjorde förr. Usch vad tråkiga hus man kommer åka runt och kolla på om hundra år.

Likes

Comments

Köpte denna igår på primark! Hittade en till superfin väska men lite större, jag behövde verkligen det! Nu ska jag och Anton som trodde vi skulle åka hem idag men såg att det var imorgon ( bara vi som gör sådär och tar fel) åka en rundtur med en buss! myyys! Ha en fin torsdag!

Likes

Comments

Hälsa

Om det är någonting jag tycker Tyskland och Berlin i allmänhet är bättre på än oss i Sverige så är det kollektivtraffiken och mat. De har bättre mat att välja på och det är supersmidigt att ta sig runt överallt! 0-1 till Tyskland

Likes

Comments

Vi gick till en jätte mysig restaurang idag! Otroligt gott vin och stenugnsbakad pizza stod på menyn ikväll. Tidningen man ser på den första bilden är menyn, lite rolig grej faktiskt! Nu ligger vi i sängen och kikar på netflix och myser! Hjärtat mitt är sjuk och har feber så ingen barrunda idag inte men jag klagar inte på det, detta är så himla mysigt!!

Likes

Comments

Idag har vi gjort stan och det var riktigt häftigt! Sveriges köpcentrum kommer kännas som en liten lort när vi kommer hem och stockholms platta som en liten gatusten! Tror vi tar oss in till staden en sväng imorgon också innan vi åker hem!

Fyndade riktiga kap haha!

Likes

Comments