​Saknar bloggandet ungefär såhääääär mycket just nu. Men går så sjukt mycket i perioder och känns ovärt att börja om på nytt nu igen. Beslutsångest mina vänner

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon börjar alltså skolan, känner mig så himla otagg men jag har verkligen haft en grym sommar med massa äventyr och jag har lärt känna massa nya människor. Det vart ju till och med lite sol nu på slutet också vilket känns skönt.

Likes

Comments

Dessa två har jag tagit hand om idag

Imorse gick jag och Tilde och hämtade Molly för att ta hand om henne under dagen. Vi gick en promenad och gick sedan och badade i Haga eftersom att det vart så himla varmt. Har även haft fotbollsträning idag i det fina vädret. Imorgon ska vi ut på sjön vilket ska bli så himla skönt, en sista mini-semester innan skolan börjar!

Likes

Comments

Igår sprang jag och Alva color me rad i Örebro. Vi hade verkligen så kul och måste ju verkligen vara roligaste viset att träna på, det blev inte alls jobbigt.

Likes

Comments

Kan vi bara please take a moment och inse hur galet snygg Kenza är?? Verkligen drömkroppen och dröm-utseendet. Och ja, hon lever typ drömlivet. Kenza är nog bloggerskan som jag har följt längst, de senaste 4 åren i alla fall. Att kunna resa lika mycket som Kenza när jag blir äldre skulle verkligen va drömmen men ja, skulle ju va lite svårt. 

Likes

Comments

De två senaste dagarna har vi tillbringat ute på sjön vilket har varit så härligt, så skönt att bara få vara ute och göra ingenting typ. Är så glad att det blev lite sommar nu på slutet av lovet. Idag när vi kom hem från sjön gick vi och åt nere vid hamnen också vilket var jätte mysigt.

​Det här var det närmaste vi kom båda i luften, bästa vi

Likes

Comments

nästan så man blir deprimerad av det dåliga ljuset på bilderna men jaja

Dessa gjorde jag och Alva igår, så himla gott! det var väldigt lätt att göra också, vi mixade bara ihop glass,is,mjölk och nutella och hade sedan på grädde, mini-marshmallows och nougatsås.

Likes

Comments

Äntligen har det varit lite bättre väder nu de senaste dagarna. Jag och Vera har tältat, även fast att det va lite kallt. Vi spelade bland annat mini golf idag också och åt glass, passa på att göra alla sommar-grejer medans det är lite värme liksom! Imorgon är det fotboll och träffa Alvisen som står på schemat

Likes

Comments

​Alltså är verkligen så himla besviken på vädret denna sommaren. Det är så mycket som jag har velat göra men som liksom inte har gått pga vädret. Hoppas det kan bli lite bättre nu dom sista veckorna. 

Igår när jag kom hem från träningen, som det för övrigt spöregnade på,gick jag till Vera och sov där. Vi kollade bland annat på pretty little liars och pratade massor. Nu ska jag snart iväg på träning igen, som det antagligen kommer spöregna på. Heja

Likes

Comments

Har under senaste tiden börjat förbereda mig inför hösten och har då köpt lite sånt som bara är bra att ha. Bland annat nya jeans, nytt värmeskydd och nya tröjor som passar till hösten.

Likes

Comments