Hej alla fina!
Nu kom en sån här stund då jag känner att jag behöver skriva av mig.
Senaste dagarna har mina tankar dragits åt detta år. Vad var det som gjorde hur jag är och hur mår idag. Innerst inne vet jag, men inte allt. Bara hur en bit på vägen jag formades såhär av det här året. En kropp och själ som för det mesta varit peppig och glad, inte sett problem istället lösningar, tagit väl hand om mig själv och mitt mående, skrattat åt allt. Hur ändå det här? Utan att jag förstod vad det var som skedde?
Nu står jag här ett år senare vilsen, tom och ändå fylld med tusentals känslor som rinner över bägaren alldeles för ofta. Hjärnspöken som varje dag berättar att jag aldrig är tillräckligt bra, du kunde gjort den där prestationen lite bättre, du kunde väl varit en bättre dotter, syster, flickvän, vän då då då och även då.
Tror att allt som har hänt i början av året har gett mig den osäkerhet jag bär inom mig nu.
Jag försöker att bearbeta bort det här bit för bit. Idag är en ångestladdad dag och jag får helt enkelt acceptera det och förstå. Trots att det är svårt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har lyckats blivit sjuk. Ont i halsen och feber. Idag efter 3 sjuka dagar har febern sakta men säkert sänkts och jag har trots allt kunnat röra mig lite utanför dörren. Det har ju varit fantastiskt fint höstväder den här veckan.
Självklart var jag tvungen att besöka torget där den International Street Market pågår denna vecka. Den är verkligen en av de bästa veckorna på hösten här i Sundsvall. Där det säljs och serveras mat, fika och godis från länder från hela världen, såsom USA, Frankrike, Grekland, Australien, Spanien, England, Thailand. Det luktar så gott och man blir verkligen så sugen på att testa allt. Dock låter väl inte crocodile burger speciellt lockande.

Nu snart börjar Champions league. Kan ju numera beta så nu är mitt intresse för fotbollen lite större må jag säga.

Hann också med en promenad i detta underbar väder, kan inte annat än älska hösten!

Likes

Comments

Ännu en helg har passerat och den här helgen har varit otroligt efterlängtad för oss tjejer i IBF. Hemmapremiär och även dubbelmöte mot gästerna KAIS Mora och IBK Falun. En vecka full men detaljträning för att verkligen rent ut sagt krossa båda motståndarna. Vaknade i tid på lördagen med en nervös mage. Starta med en god frukost innan jag begav mig med den allra högsta musiken i öronen till sporthallen. Vinst var det enda som gällde!
Tänk er att hallen är fylld med människor och vi springer in taggade som aldrig förr och hejar och tackar publiken, precis innan matchstart. Coach är lika taggad på denna helg som oss andra.
Han skriker till oss att detta tar vi bara vi fokuserar på vad som komma skall.
En matchbild som är helt och hållet vår där vi vinner skottstatistiken stort och är ett klart bättre lag. När det är 5 minuter kvar plockar vi ut vår målvakt och varpå KAIS Mora kan göra både 1-2 och 1-3...

Direkt därefter sprang jag nästan genom duschen för att skynda mig till lille kusinens dop. En liten go Oscar med ett fantastiskt leende fick sitt namn bestämd. Där bjöds på otroligt mycket och gott fika. Passade perfekt efter en förlust tänkte jag.
Då mamma, pappa, lillasyster och stora släkten var på besök var det tänkt att äta middag tillsammans. Men det vart nya planer och jag med mamma och pappa åkte senare hem till morbror och hans familj på middag. Där delar av släkten befanns. Slutade med att jag stannade där och gosade med lille Oscar.

Varpå nästa dag kom men nytt matchmöte i sporthallen väntade.
Vi åt lunch och promenerade tillsammans innan. Här var det definitivt mer fokuserad än lördagen. Idag fanns inget annat än vinst.
En jämn match som vi ändå håller farten i och äger. Här är verkligen känslan vinst. Det står 1-1 när det är 20 sekunder kvar och då helt plötsligt händer det ingen såg komma. Ett misstag, ETT misstag och de får en enda kontring så har vi 1-2.
En rent ut sagt pissig helg.

Vi får ta med oss detta till nästa utmaning, där vinst är det ändå som gäller!

Likes

Comments

Förra veckan var som de flesta veckor, hektiskt och stressig. Vardagarna bestod av träning, träning och ännu mer träning. Sen kom fredagen som var efterlängtad och startade den med att besöka en frisörsalong är i stan. Klippte av håret till nyckelbenen och det känns riktigt skönt att de slitna äntligen är borta. Som jag och dessa tovor har slitits tillsammans. Därefter avslutades dagen med lite mer träning och senare bio. Det var jag, Jesper, Edvin och Filip och bestämt oss för att se Don't breath. Ingen särskild film skulle nog säga men som en helt vanlig skräckfilm. Dagen efter, dagen med ett stort D. SERIEPREMIÄR!!
Som jag har längtat. 8.00 satt vi redo och taggade i bussen påväg mot motståndet Iksu. En jämn match mellan två lag. Slutade tyvärr 5-4 till Iksu efter Sudden death.
Äntligen kom söndagen, den efterlängtade söndagen. Jag fyllde 18 år och vart uppvaktad av världens bästa kille och sedan totalt överraskad av min kära familj. Som hade gjort allt för att jag skulle bli så glad som möjligt. Fick fantastiska presenter, god mat och massvis mer fika. Är så tacksam över allt de gör för mig. En perfekt dag som avslutade med en lång mysig promenad och fika med min finaste ❤️

Likes

Comments

Plockat blåbär, promenerat och avslutat med god mat

Firat Jesper 20 år gammal med poolparty!

En kväll testade vi pinchos, mycket gott!

Var bjuden på kräftskiva, utan att ta kort på kräftorna hehe


Många fisketurer har det blivit

God mat stod också på schemat


Smakrika frukoststunder har jag också avnjutit

Sista helgen for vi på Kallsta Open i Karlstad


/ Ida W 

Likes

Comments