Header

Hejsan!
Idag är det äntligen fredag och jag slutar 11:50 vilket är jätte skönt! Idag efter jag slutat kommer Anders och hämtar mig och då ska vi åka och handla lite för jag blir ensam i huset i helgen för Anders ska åka o jaga så han kommer hem på söndag så bag kanske kommer vara hemma hos mamma och pappa, men det något som märks men nu börjar snart min lektion så jag får skriva mer sen! Hörs sen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från stallet med Sofia och det va riktigt kul! Innan vi fixa hästarna så mocka vi och bytte vatten, efter de tog vi in hästarna och börja borsta dem och så, sen fixa vi sadeln osv ( ja ni fattar) sen när allt de var klart tig vi ut hästarna och red iväg, vi ted ute i skogen o de va så himla mysig så de vill jag verkligen göra om! Men nu ska ska duscha och äta lite sen lägga mig i sängen och kolla på film. Vi hörs imorgon igen!

  • 6 readers

Likes

Comments

​Hejsan!
Klockan är 09:55 nu när jag skriver detta och jag sitter på lektion och skriver en text, vilket inte är så jätte kul haha. Har nyligen haft idrott och det gick jätte bra, men jag är extremt trött och hungrig men jag har bara mentorstid efter svenskan nu så får jag lunch sen och då får vi tacos (gott). Idag går jag inte så jätte länge utan jag går till klockan två och då åker jag hem för jag ska ut och rida med Sofia idag och det ska bli så himla kul! Jag älskar hästar så det är faktiskt något man ser fram emot! Sen efter vi har ridit ska jag hem och plugga lite sen duscha, äta och kolla på nån film, har inget speciellt idag förutom att jag ska rida men jag kan ju skriva efter jag har ridit och lägga ut lite bilder. Vi hör senare måste fortsätta på min text på svenskan. 

Likes

Comments

Jag blev nominerad av @marthaekstraand att svara på 11 frågor om mig själv osv och så ska man nominera 11 st andra men min blogg är ny så kommer inte nominera så himla många, men här får ni svar på frågorna. 


1. Har du någon favoritfilm? Ja eller snarare en serie och den heter Bones

2. Har du någon drömresa du vill göra? Jag skulle vilja åka till Cypern.

3. Isåfall vart & varför just dit? För det är så himla fint där och det skulle va en rolig upplevelse

4. Vad är det bästa med dig? Har en konstig humor och får dem flesta att skratta.

5. Vilken årstid är din favorit? Sommar 

6. Vilka är dina största rädslor? Clowner och spindlar

7. Nämn 3 av dina egenskaper: Haha jag tror inte jag har nå egenskaper 

8. Hur vill du att din framtid ska se ut? Vill bo med min älskade pojkvän och ha en familj med 2 barn och kanske en hund eller något annat djur.

9. Vad är du mest stolt över? Jag vet faktiskt inte 

10. Vilken är din absoluta favoritlåt? Perfect melody med Nano

11. Vilket är ditt drömjobb/yrke? Polis eller sjuksköterska 


Jag nominerar 
@elinohmaaan @elinamandabergqvist 
@emiliaparon 

1. Vad har du för intresse?

​2. Har du nån favorit plats att vara på?

​3. Har du en favorit film/Serie?

​4. Håller du på med någon sport?

​5. Vad gör du på fritiden?

6. Vilket är ditt dröm jobb som vuxen?

7. Vilken årstid gillar du mest?

8. Vilken låt lyssnade du på nyligen?

9. Favorit godis?

10. Har du nånsin tänk på att resa utomlands?

11. Isf Vart/ varför? 


Likes

Comments

​Hejsan!
Just nu sitter jag i klassrummet och har engelska, men vi gör egentligen inte så mycket så jag passa på att skriva lite här. Men efter engelskan ska vi ha medicinprov och jag är jätte nervös över det. Sen ska jag ringa chefen till min praktikplats också osv för att ta reda på när jag ska börja och vem som blir min handledare. Jag vet att detta blev ett jätte kort inlägg men ska fortsätta läsa på engelskan nu så hörs vi senare!

Likes

Comments

​Hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från skolan efter en faktiskt rolig dag. Vi hade förflyttningsdag idag och för er som inte vet vad det är så är det när man typ testar hur man flyttar på äldre personer på ett boende, dvs så som sköterskor gör, det fick vi göra idag och vi fick sluta 3 timmar tidigare faktiskt och det var jätte skönt, vi började 8:00 och skulle egentligen sluta 17:00 men vi fick sluta 14:20 för att dem inte hade nå mer att diskutera idag så då slutade vi. Men just nu sitter jag här i sängen och funderar på vad jag mer kan skriva men då slog tanken mig att jag måste städa lite så vi får höras senare! 

Likes

Comments

 Hejsan!
Just nu sitter jag i soffan och är jätte trött.. ( wonder why ) haha, ska ta min medicin om ca 40 minuter eller senare beroende på när jag vill ta den men ska bara ta den på kvällen innan jag ska lägga mig, men jag är hemma hos mamma och pappa för jag är hundvakt åt dem för pappa och min lillebror åkte till Uppsala i morse men dem kommer hem ikväll runt kanske 21-22 men dem kan ju komma senare men det är tur att jag har en sån underbar pojkvän som åker och hämtar mig här inatt när han slutar jobba. Men nu ska jag försöka vila lite eller ja typ sova eftersom att klockan är typ 20 men jag är så himla trött och vill bara sova tills Anders kommer så jag får krypa ner i sängen med han inatt. Men nu ska jag lägga mig och ta det lugnt så hörs vi imorgon igen!

Likes

Comments

Hej!
Idag är det måndag och jag är jätte förkyld så jag fick stanna hemma för pappa. Jag hatar att va sjuk för man missar så himla mycket men jag kan inte komma till skolan sjuk heller och smitta andra. Idag blir det ingen speciell dag utan jag ska bara ligga och ta det lugnt hela dagen. Juste igår skrev jag inget till inlägg för jag ock Anders var så himla trött så vi la oss och kolla på film runt 21 sen stängde vi av vig ungefär 22:20 så därför skrev jag inget mer igår men jag skriver idag också så inlägg kommer det varje dag ändå! Men nu ska jag äta klart min frukost och väcka Anders och sen ska jag vila lite, men vi hörs senare!

  • 35 readers

Likes

Comments

Hejsan!
Idag är det söndag (jag vill ha längre helg) och jag är jätte trött, jag och Anders kom i säng runt 04:20 inatt och fick gå upp runt 9 imorse. Men idag ska det bli en bra dag! För idag kommer min mormor och morfar och hälsar på, och det ska bli så kul! Igår/inatt höll jag och Anders på i huset och städa så att set ska bli snyggt och så här, det var därför vi kom i säng så sent inatt sen låg vi och kolla på film (hip hip hora) väldigt bra val av film (eller inte) men just nu får vi titta på det som jag har på min externa hårddisk för vi har fortfarande inge internet så då valde vi den filmen haha. Just nu har jag nyligen klätt på mig och ska bädda sängen och fixa lite innan dem kommer så vi hörs senare!

  • 38 readers

Likes

Comments

Hej!
Just nu är jag hemma hos mamma och pappa för pappa ska laga Anders mobil så jag ska väl umgås med min bror en stund innan han ska sova. Har faktiskt inte gjort något speciellt idag förutom att typ städat och hämtat grejer till huset. Har absolut inget bestämt för resten av kvällen men det blir nog att jag och Anders åker hem och myser för imorgon kommer min älskade mormor och morfar hem till oss och hälsar på och jämna blir så glad när man träffar dem för jag kan inte träffa dem så ofta för dem bor i Dalarna så de ska bli jätte kul! Men nu ska jag umgås med min bror en stund så vi hörs antingen senare eller imorgon!

  • 43 readers

Likes

Comments