Header

Otroligt grym helg med massa sol, massa vänner & massa gott att dricka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ibland måste man tänka efter och rensa lite, ingen gillar ju att gå runt med grus i skorna?
Något jag tänkt på riktigt ofta är vänskap. Och jag måste med handen på hjärtat säga att jag just nu hatar människor som inte tar vara på vänskap längre eller folk som tror att dom kan göra precis som dom vill – när dom vill. Dom som gör saker utan att bry sig överhuvudtaget om andra, och tror att det inte får några konsekvenser alls.

Jag personligen vill göra allt för mina nära vänner, och då menar jag verkligen allt. Jag vill alltid finnas där för dom, stötta dom och hjälpa dom. Men jag skulle aldrig göra ett skit om jag visste att den personen inte skulle göra detsamma för mig.

För mig är vänskap är en relation som man måste ta hand om. Det går inte att kasta runt den som om det vore ingenting. Vänskap handlar om två personer som ska trivas i varandras sällskap och finnas där för varandra gränslöst, utan krav och ego.

Utan vänskap så vore vi ingenting, och det är faktiskt något som är sant. En riktig vän är den som skrattar med en när det behövs, finns där genom svåra stunder, som inte lämnar en när färgen flagnar på fasaden. Och det är bara dom som betyder något. Resten som är kontakter dom kommer och går, ingenting att hänga i granen.

Så för mig betyder en riktig vän mer eller mindre allt. Men om denna vän sviker mig på något sätt och sedan inte, försöker ställa allt till rätta, ber och ursäkt och gör allt för att hitta en lösning, nej då kan den vända håll. Jag blir tyvärr tvungen att slänga in handduken och be den människan att gå. För så gör inte en riktig vän. Riktiga vänner kämpar för varandra och ger sitt allt, inte bara halvt.

Likes

Comments

Brunch för världens pappa idag, grattis på farsdag!

Hela familjen är samlad oxå ❤️

+ Sandra

Likes

Comments

Mina måndagar är så tråkiga så jag har inte ens lust att blogga alls idag.
Hatar måndagar så mycket och att jag jobbar varje måndag efter skolan får mig bara att hata dom ännu mer.
Så nu ska jag ta mitt hat humör, äta McD och kolla vänner; sen sova!

Godnatt

Likes

Comments

Denna dag har spenderats hemma hos E dit hans släkt kom för att fira honom, han blev trots allt 18 under veckan jag var borta så det var jätte trevligt!
Gav han mina presenter också, för er som bryr sig om vad så köpte jag en Hampton väska, 2 tröjor och en halsduk, han blev jätte glad.

När vi var klara där rörde jag mig in mot stan för en fika med några kompisar och nu är jag äntligen hemma och får en lugn stund i min säng.
Fan va skönt!

& nu ser jag jätte brun ut och Boyfriend.. lite mindre. Men det är faktiskt också på grund av att ljuset var riktat rakt mot honom 😂

Likes

Comments

Nu när jag är hemma igen var det verkligen dags att ta tag i mitt hår. Gud vilken ful utväxt jag hade, så det blev detta:

Jag är otroligt nöjd, tack till min bästa storasyster som gjorde jobbet -

Likes

Comments

& nu är livet tillbaks, full rulle in i verkligheten efter en otroligt lugn och skön resa.
Jag besökte Las Palmas med mina föräldrar i en vecka, under lovet som sagt. Vi åt god mat, solade, badade, tränade och gjorde de basic sakerna man gör på en sol semester. Shoppa gjorde jag massor också!

En sak jag är stolt över är att jag inte åt en ända godsak på hela resan, ingen glass, dessert osv. Jag är ju i vanliga fall glass freaket ;)

Så det har varit otroligt skönt men faktiskt ännu skönare att vara hemma igen.

Likes

Comments

Jag befinner mig just nu på Gran Canaria, Las Palmas och har haft det dåligt med uppkopplingen men nu är det fixat!
Jag lever life! Solar, badar, tränar, har det nice med god mat och sådär.
Är här med mina föräldrar, jätte lungt och mysigt.
Nu skriver jag lite med E, saknar han jätte mycket ;(
Jag ska snart gå och lägga mig för dagen, tänkte gå upp tidigt och träna imorgon!

Puss på er

Likes

Comments