Header

Lever ganska bra här på Gili Islands, jodå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår besökte vi Ubud i Bali. Riktigt härlig atmosfär med vacker kultur och massa art, värt ett eller två besök, atleast!

Likes

Comments

Jag tänkte nämligen dra igång bloggen igen efter ett långt (alldeles för långt?) uppehåll, men inväntar rätt läge att investera i en ny kamera. Läget har ännu inte fallit in då jag nyligen tog studenten, & nu befinner mig på Bali.
Men kan smygstarta lite ändå!

Be well, I

Likes

Comments

Resa till Bali med E - det kommer bli helt underbart

Likes

Comments

Contains affiliate links

Japp, nätshopping, så blir det när man spenderat hela denna fina helg på jobbet! Då måste man ändå spendera lite. Så dessa plagg kommer att sitta fint nu när värmen sakta kryper fram till kära Stockholm!

Klicka på bild för komma till hemsida -

Likes

Comments

Otroligt grym helg med massa sol, massa vänner & massa gott att dricka!

Likes

Comments

Ibland måste man tänka efter och rensa lite, ingen gillar ju att gå runt med grus i skorna?
Något jag tänkt på riktigt ofta är vänskap. Och jag måste med handen på hjärtat säga att jag just nu hatar människor som inte tar vara på vänskap längre eller folk som tror att dom kan göra precis som dom vill – när dom vill. Dom som gör saker utan att bry sig överhuvudtaget om andra, och tror att det inte får några konsekvenser alls.

Jag personligen vill göra allt för mina nära vänner, och då menar jag verkligen allt. Jag vill alltid finnas där för dom, stötta dom och hjälpa dom. Men jag skulle aldrig göra ett skit om jag visste att den personen inte skulle göra detsamma för mig.

För mig är vänskap är en relation som man måste ta hand om. Det går inte att kasta runt den som om det vore ingenting. Vänskap handlar om två personer som ska trivas i varandras sällskap och finnas där för varandra gränslöst, utan krav och ego.

Utan vänskap så vore vi ingenting, och det är faktiskt något som är sant. En riktig vän är den som skrattar med en när det behövs, finns där genom svåra stunder, som inte lämnar en när färgen flagnar på fasaden. Och det är bara dom som betyder något. Resten som är kontakter dom kommer och går, ingenting att hänga i granen.

Så för mig betyder en riktig vän mer eller mindre allt. Men om denna vän sviker mig på något sätt och sedan inte, försöker ställa allt till rätta, ber och ursäkt och gör allt för att hitta en lösning, nej då kan den vända håll. Jag blir tyvärr tvungen att slänga in handduken och be den människan att gå. För så gör inte en riktig vän. Riktiga vänner kämpar för varandra och ger sitt allt, inte bara halvt.

Likes

Comments

Brunch för världens pappa idag, grattis på farsdag!

Hela familjen är samlad oxå ❤️

+ Sandra

Likes

Comments