Header

Mamma fixade frukost på sängen och det är verkligen så himla mysigt!

Likes

Comments

Att solen har kikat fram nu de senaste dagarna är ju helt fantastiskt skönt. Så fina dagar och man blir pigg och glad av det!! Det får gärna fortsätta såhär framöver!! Skolan idag var faktiskt riktigt kul. Inte för att vi gjorde något speciellt men känslan av att vara där med klassen känns så bra. Vi håller på med högtidstal och alla berättar så fina saker så det är riktigt svårt att hålla tårarna inne. Studenttal är det som flest har pratat om och oj vilken panik känsla jag får. Jag inser mer och mer vilka underbara år vi haft tillsammans som klass. Och att det inte alls är länge kvar. Måste verkligen börja njuta mer och ta vara på alla fina stunder vi har kvar att uppleva.

När jag kom hem gosade jag med Ludde (min hund) och efter det blev det plugg.. Jag har så mycket inför imorgon så var till och med tvungen att skippa träningen och det händer ALDRIG att jag måste skippa för plugg. Men som sagt skolan är viktig och det måste göras. Sitter fortfarande och ja, det lär bli en lång kväll för mig!

Godnatt på er så hörs vi imorgon, Kramis!

Likes

Comments

Det har varit några otroligt jobba dagar för mig och familjen. Vi fick nämligen reda på att vår älskade lilla kille har cancer..
Men igår opererades han och nu ska allt bli bra & jag är så lättad och glad för det!
Han gör verkligen livet komplett och sprider bara så otroligt mycket glädje & skulle inte klara av att förlora honom nu!
Bästa vännen helt klart! #fuckcancer
Massa kärlek till honom som kämpar på och är så stark! Min lilla King ♡

Likes

Comments

Hallå, imorgon gör jag min första dag på Kappahl, ser verkligen sjukt mycket fram emot det!! Att få göra något nytt och lära sig nya saker är livskvalité för mig. Så kul verkligen. Så nu ska jag göra en utbildning på kassan och lite sånt! spännande

Annars idag har jag inte gjort så mycket mer än att va i skolan och skrivit klart en test i naturen! Paulina kommer och hämtar mig sen och då ska vi & träna. Imorgon och på torsdag ska jag bara plugga och träna, så får vi se om det hinns med något annat.

Till helgen har vi hemma match mot Örebro, så det blir väll som ett litet "derby" eftersom att det är det närmsta laget vi har i serien haha.. Efter den är det lite oklart hur jag ska göra. Vill så gärna se Fifty Shades Darker, jag och Paulina har pratat om att se den såå länge så vi kanske ska kolla på den då och sen gå på lagfest. Men som sagt mycket oklart hur det blir!


byxor-zara jacka-HM clutch-Malene Birger

Likes

Comments

Idag slutade jag tidigt och då gick jag ner till kappahl och hämtade lite utbildningspapper som jag ska göra eftersom att jag ska vara där framöver! Vilket ska bli super kul!
Nu ska jag plugga och ikväll blir det träning!
Skönt att det blivit varmare ute så man kan börja gå i lite mer våriga kläder!

Likes

Comments