Header

midsommarhelgen är nu över och det har varit väldigt mysigt! I fredags så fyllde Paulina år, så vi firade henne samtidigt som vi firade att det var midsommar! Var en riktigt trevlig kväll!
Lördag och det blev firande för morfar som fyllt 80 år! Nästa hela släkten på mammas sida samlades och det är verkligen dagar som dessa som jag älskar! Att få ungås med sin familj, det är så mysigt och betydelsefullt!

Hoppas att ni alla är nöjda med helgen, för det är jag! Kram

Fina morfar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min närmsta fyllde år för någon månad sedan men nu äntligen fick vi till de och en mysdag fick de bli! Grattis igen hjärtat!!<3

Likes

Comments

Contains affiliate links
1. 2 3

Sverige bjuder på sol och man kan ju inget annat att älska det! Det finns inget som slår svensk sommar och nu när värmen är här, är det ju bea att dra fram sommarkläderna eller klicka hem lite nytt! Här är tre plagg som jag verkligen skulle vilka ha i min garderob under sommaren. Vilket är ditt favoritplagg?

Tycker iaf att ni alla borde passa på att klicka hem något från Nelly för de har fått in så mycket fint!

Likes

Comments

Sommarkvällar med spontan grillmiddag är något som faller mig helt i smaken! Så otroligt mysigt att sitta och prata i timmar med nära och kära!
Blir så glad av tanken att inte ens juni är slut så vi kommer att hinna med många kvällar!

Likes

Comments

Snabbvisit ner till Skåne (Helsingborg & Malmö)! Två helt nya städer för mig men oj så imponerad jag blev, vilken fantastisk miljö!! Shopping nära hav och gröna parker! Något som faller i min smak helt!

Likes

Comments