Header

Tycker verkligen att H&M har fått in så otroligt mycket fint nu under hösten och du kan få ihop så många olika outfits och stilar. Så in på och kika på deras hemsida eller besök oss i butiken! Kram Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helgen spenderades i Jönköping med en efterlängtad vän!
När man kommit upp i denna åldern så drar man åt olika håll i livet. Plugg, jobb, kärlek osv. Och nu när jag flyttat så är det så otroligt uppskattat när man väl har tid till att träffa sina vänner!
Tack Alice för en otroligt mysig helg!

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara!
Jag måste verkligen verkligen verkligen bli bättre på att uppdatera här, jag kan inte skylla på att jag inte har tid nu längre, för det har jag. Vardagen bara rullar på och tanken av att blogga har inte riktigt funnits med, förlåt för det!

Kan ju berätta att serien här börjat och att än så länge är vi obesegrade, vi möter favorittippade Wetterbygden på söndag i Jönköping! Vilken ska bli roligt och se hur vi kan stå oss mot dem.

Min bästa Paulina var och hälsade på hos mig i Malmö under förra veckan och vi gjorde inte direkt något särskilt mer än att shoppade, käkade gott och lite sånt! Så så mysigt var det att ha henne här! Saknar henne varje dag som går så det var skönt att få ny energi!
Under helgen kom är mamma och brorsan!!! Lyckans helg verkligen! Man saknar verkligen känslan av att ha sina nära och kära i närheten.

Annars rullar vardagen på! Juste, glömde att säga att jag har fått jobb, på H&M, är såååå glad för det! Att få hålla på med något som man gjort förr och tycker är kul är ju den bästa känslan! Träningarna rullar på bra också! Livet är bra!
Kram

Likes

Comments

Väskan-mango jeans-H&M Tröja-Gina tricot kofta-Åhléns

Likes

Comments

Hej hej!
Ligger nu hemma i soffan och har precis käkat lite mat från Wayne's Coffee.
Under veckan köpte jag nytt bronzing powder från kicks och en ny parfym som i princip precis släppts som luktade så så gott. Rekommenderar den verkligen!!
Nu tänkte jag att jag skulle gå och köpa något gott inför kvällen, det är ju ändå fredag idag så då får man lyxa till de. Men blir ändå en tidig kväll eftersom vi åker halv 8 imorgon!
Kramis

Likes

Comments