Header

Hamnfesten gjord och det innebär att också sommaren lider mot sitt slut.. hur snabbt har de inte gått? Och jag har inte gjort något förutom en tur till Göteborg! Dock var det så himla mysigt och kul, men det känns verkligen att man inte har de "vanliga" sommarloven längre.

Hamnfesten var kul men vädret var kasst.. det drar verkligen ner stämningen! Men mysigt att få umgås med sina vänner och det betyder allt!

Ny jobbvecka väntar och jag gör faktiskt sista veckan på HM...ledsamt.. Ska verkligen passa på o njuta!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Från att inte kunna lämna Värmland till att hinna med två turer till Göteborg på samma vecka känns väldigt bra. Att få lite egentid med nära och kära och till höjdpunkten, en tur till Ullevi.

Jag fick nämligen en biljett till Håkan Hellström i studentpresent av min absolut närmaste vän, Carl. Så i fredags rullade bilen mot Göteborg igen. Vi lämnade sakerna i brorsans lägenhet och gjorde oss iordning! Carl och de andra gick före och fixade bord på en resturang som heter The Barn. Och oj va gott de va! Det låg på en smal gata och kvällssolen värmde skönt.
Jag väntade på Elina som kom från Jönköping, sen drog vi också oss in mot stan! Efter maten var det dags att fara till Ullevi, shit, finner inga ord, men gud va
magiskt det var! Så otroligt kul och stämningen var på topp!

Kvällen och dagen var verkligen helt perfekt!

Likes

Comments

Onsdagen spenderades i Götet med mamma och vi hälsade även på brorsan! Kvalitetstid som är värt guld!

Likes

Comments

Älskade vännerna från Karlstad kom till mig i lördags och vi solade lite på dagen sen blev de fix inför kvällen!
Sen kom även de andra tjejerna och kvällen blev så lyckad! Emil Assergård spelade på Bryggan så de var riktigt mycket folk så det var kul! För övrigt kunde vi typ 2 låtar haha..
Igår, söndag, blev en riktig slappar dag bara! Sånt som man verkligen kan behöva ibland!

Idag har jag jobbar öppning och stängning, så nu är jag helt slut och sitter på tåget hem!
Imorgon väntas ett 7-4 pass, så kommer bara hinna sova lite sen tillbaka!

Många undrar hur jag egentligen orkar pendla varje dag.. Klart det är jobbigt ibland, för man måste ju verkligen anpassa sig efter sina tågtider. Men jag har verkligen hamnat på ett sådan fantastiskt jobb och har så goa kollegor! Så det är så kul att komma dit, Så det är helt klart värt pendlandet!

Sen lär man sig så mycket av att jobba i butik, du får lära dig att handskas med press och stress, irriterade och frågan kunder, ja service helt enkelt. Vilket är kul och framförallt bra att ha med sig i framtiden! Och efter bara några veckor kan jag säga att jag älskar mitt jobb!

Kram!

Likes

Comments