Header

Black Friday är äntligen här och #idealofsweden har just nu 50% på ALLT så passa på att klicka hem just ditt favoritskal! Detta fantastiska erbjudande sträcker sig ända fram till måndag! Skynda fynda!
#idealofswedenbf

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ännu en vecka har gått och oj så fort det går!! Det har hänt endel sen förra helgen, då var jag med Tova och Linda varje dag och vi lagade bland annat tacos och var lite på stan! Käkade en jättegod & sjukt stor cheesecake på ett mysigt fik som ligger vid Lilla Torg här i Malmö!

Veckan har bara bestått av jobb och träningar.
Men på torsdag kväll kom dom, mina vapendragare från Arvika, Hanna & Mina <3
Vi åt lite mackor och pratade länge innan de blev lite sömn. Morgonen startades på systrar&bröder café, mysigt! Och efter det vidare mot Emporia för shopping!

Kvällen bestod av lagfest och shit va roligt vi hade! Är supernöjd med kvällen!

Lördag och en tur till Köpenhamn fick det bli.
Ingen av oss hade varit där tidigare, så vi gick som yra höns först men sen hittade vi rätt. Vilken fantastisk stad, det känns verkligen att det är en huvudstad!
På kvällen bokade vid bord vid 22 och käkade på Mello Yello och det var såå gott!!

På söndagen käkade vi bara lunch och gick i ngn liten affär innan deras tåg gick klockan 3! Sorgligt att behöva säga hejdå, men så sjuuukt gött att man träffar dom redan nästa helg för då kommer jag äntligen hem till ARVIKA!!

Igår, onsdag, hade vi Skåne derby!!! Och oj va roligt det var, mycket folk och roligt spel till större delen av matchen! 

Idag ska jag bara packa och städa lite och sen ikväll är det skottpass! Tåget går klockan 07 imorgon så de blir en tidig kväll! 

Kram på er!


Likes

Comments

Godmorgon och äntligen är det lördag! Solen skiner och det går ju inte annat än att älska denna dag!
Har precis slutat mitt morgonpass och sitter nu och äter lite frukost på ett ställe som heter barista! Det är riktigt mysigt faktiskt.
Hem och plocka i lägenheten och i eftermiddag ska jag nog möta upp Linda på stan. Så som ni hör har jag inte direkt några planer utan det får bli lite som de blir!

Imorgon så har vi äntligen hemma match igen, mot Södertälje!! Och det ska bli riktigt kul!

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Vad får dig att mår bra? Vad får dig att må dåligt? Och hur blickar man framåt?
Frågor som snurrar i mitt huvud hela tiden. Jag har nog aldrig riktigt öppnat mig här på bloggen men nu känner jag att det kanske är dags. Eftersom att jag vet att många nog känner och tänker samma som mig. Är det November månaden som gör att man mår sämre?

November gör mig ledsen och trött, känner mig stressad och orolig utan att jag egentligen behöver känna så. Att flytta ner till Malmö är ett av de absolut bästa besluten jag tagit i mitt liv. Att få skapa sitt eget liv. Att få lära sig nya saker och att skaffa nya kontakter. Fantastiskt. Men också något som kan vara sjukt jobbigt.

Jag kan få tankar att hela mitt liv suger. Ingenting känns bra och jag har ingen ork till något. Att komma till en stad där ingen vet vem man är och vad som är min bakgrund är skönt och att få lämna det som hänt i sitt liv lite bakom sig är skönt. Men nu, när allt känns sådär dåligt och jobbigt så kommer livet och många saker som hänt innan ikapp en. Att man känner sig så sviken och berörd. Att man känner sig svag och maktlös.

Att man kan känna såhär trots att jag egentligen lever ett underbart och helt fantastiskt liv och har en bra, ny vardag??? Hur mycket man vill glömma allt så inser man mer och mer att man inte kan smita från saker som varit jobbiga. Man kan inte smita från sig själv.

Jag har bott här nere i några månader nu, fantastiskt kul. Att få spela den sport jag faktiskt tycker är riktigt kul, som alltid varit det jag prioriterat högst. Att ha fått träffa underbara lagkamrater som blivit till mina vänner. Att få jobba och att få vara frisk. Jag har egentligen inget att klaga på. Eller?

Jag tror att vi alla kan ha en dipp i livet och att det faktiskt kan vara bra att få må lite dåligt, att få vara ledsen. Min dipp är nu. Bryt ihop och kom igen. Som min mormor alltid säger "vi klarar mer än vad vi tror " och oj så rätt hon har.

November är en mörk och tråkigt månad och det kan kännas som att allt man gör går emot en och att livet är meningslöst, men det blir bättre.
Vi går igenom det tillsammans, alla människor på vår jord. Peppa folk i din närhet. Försök hitta saker som är bra? Försöka planera in något? Det behöver inte vara något stort, en fika räcker mer än väl. Men det viktigaste är att vi är snälla mot varandra och peppar varandra i detta. För som sagt, alla kan någon gång känna att dom är på botten och då ska vi alla veta om att vi har någon där som gått igenom samma eller som förstår att du känner som du gör. Du är inte ensam. Jag är inte ensam.

Likes

Comments

Hej på er!
Har precis kommit hem från ett pass med Linda! Riktigt kul att vara igång med styrkan igen & särskilt när man tränar ihop!
Nu ska jag bara laga lite mat, tror det får bli tacos och sen iväg på träningmatch mot ett av pojk-lagen i föreningen! Ska ändå bli lite roligt, dock är det sjukt svårt att spela mot killar då deras fysik och spänst oftast är mycket bättre!

Efter det ska jag hem och kolla finalen av Paradise Hotel,
vilket jag tror kommer bli sjukt spännande!
Ha en fin onsdag !

Likes

Comments