Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

End.

Likes

Comments

Jag är så trött, jag är nära på att brista. Jag är nära att lämna allt.
Mitt mörker tynger mig, låter mig inte sova. Blundar jag vaknar jag upp i panik. Jag börjar se allt så suddigt igen, låt mig inte tappa min styrka som jag äntligen har hittat. Som jag har jobbat på så länge. Låt mig klara detta med. Jag ska klara detta också.

Likes

Comments

Han åker snart.
Jag kommer inte kunna träffa han, få skratta med honom, bara ligga i sängen bredvid honom och känna mig lycklig.
Jag är så jävla rädd. Jag har varit rädd så länge för detta ögonblicket.
Han får mig att känna mig... att jag duger.
Mina tankar blir så mycket klarare när jag har honom vid min sida.
Jag har alltid varit rädd att älska människor, släppa människor mig nära. Men han är värld det. Från första sekund. Jag skiter i mina rädslor, jag utmanar för jag vill inte förlora honom.
Jag älskar honom utav hela mitt hjärta!

Likes

Comments

Att släppa människor som tar alldeles för mycket energi är en sådan befrielse. När man inser att det inte är rätt och äntligen tar steget och släpper.
Genom åren har jag haft människor som inte gjort att jag kan andas. Som gör mitt mående så mycket värre, som gjort att jag inte vågat fokusera på att må bra själv.

Det finns människor som jag velat avsluta det på en finare sätt, reda ut saker. Det finns även dom människorna jag saknar men att blivit så att vi har tagit andra steg i livet utan varandra. Men allt händer av en anledning. Jag är glad att se vart jag står idag och att jag har lärt mig vilka människor jag ska kämpa för.

Likes

Comments

Att jag från ena dagen kan må hur bra som helst och sen till en annan dag vara nere i helvete.
Mitt bröst värker, ångesten blir större.
Ibland är smärtan så stor att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Den väcker mig, håller mig vaken.

Att lära sig att leva med det är svårt men när man väl lärt sig så går det mycket bättre. Man lär sig hur dagarna ska vara och hur man ska kontrollera allt. Man lär sig hur ångesten blir mindre.

Jag är inne i en period där jag drömmer om så mycket jobbigt. Men jag är glad att det stannar där. Att det bara är drömmar och inte verklighet. Att jag kan skilja på det.

Likes

Comments

Hittade bilder från när Rufuz var liten, och vad jag saknar tiden. Han blev min bästa vän. Vi delade så mycket tid med varandra, han sov med mig, väntade på mig medan jag duschade. Ikväll saknar jag mina små hjärtan lite extra 😭😭

Likes

Comments

Likes

Comments