View tracker

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen i Kalmar med victors familj. Vi har ätit thai och jag fick med mig lite nya saker hem, bland annat två par byxor, en tröja, en hatt och ett torrschampo. Tänkte gå ut och gå en runda, senare så ska Victor och jag kolla nya beck filmen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Fredag kväll och inget speciellt händer. Så skönt, har precis varit i affären och handlat lite mat. Pasta, kyckling, pepparsås och vitlöksbröd står på menyn. Riktigt gott, till det hade vi tänkt att starta en film. Hoppas ni ha det en bra fredagskväll!

Likes

Comments

View tracker

Något som jag tycker är helt underbart, är chokladdoppade jordgubbar. Så enkelt att göra men så otroligt gott!! Så fort jag märkte att ica hemma hos oss började sälja det köpte jag ett paket och lite andra frukter. Sen så mumsade jag och Victor på det samtidigt som vi såg den senaste Beck filmen :)

Likes

Comments

Åh vad konstigt det känns att sitta här och skriva. Men det känns så skönt. Det är mysigt att se tillbaka på det man skrivit och visat. Även om vissa saker är väldigt luddiga för dom som läser.

Men jag mår bra, eller just nu så har jag ont i hela kroppen. Jag är full med blåmärken, haha mitt ena knä är lite svullet och mellan ögonbrynen är jag helt öm. Utöver det mår jag prima ballerina. Men det har ju självklart hänt mycket sedan jag var här inne och hängde.

Jag har blivit myndig, flyttat hemifrån, jobbat massa, levt, gått i skolan, festat en del, testat att stå i baren på statt, skaffat två helt underbara små killar, opererat bort blindtarmen. Haha det är en del som har hänt och det har varit helt jävla fantastisk. Jag är glad att jag testar mig själv och att jag vågar utmanar mig själv. Planerna som jag har framför mig är studenten, resa och uppnå drömmar och växa som människa. Jag är så taggad, men nu dom sista månaderna innan student ska jag lägga all energi på skolan.

Jag hoppas att ni alla mår bra! puss

Likes

Comments

Att gå igenom bilder från den 27/28 mars 2015 är skrämmande. Jag minns den sådär, det är lite suddigt men vissa saker minns jag. Det var en bra dag.

Nu ett år senare gör det ont att se tillbaka. Det var "lättare", men jag hade så jävla ont. Allt gjorde så ont då, men jag är starkare nu. Jag har byggt upp allt från noll, nåt som jag då trodde var omöjligt och det känns skönt, men jag hade lätt kunna vrida tiden till helgen för ett år sen. Ovetandes om framtiden och om min resa. Jag behövde det här, titta på bilder och se vad jag gjort på ett år, vem jag har blivit och gjort med mitt liv. Jag har mål och drömmar som ska gå i uppfyllelse detta året.

Likes

Comments


Likes

Comments

Vilken underbar morgon, förutom det att efter jag precis hade sminkat mig slog jag i min lilltå i bordet. Jag vet inte om det var blod eller tårar som kom ut ur mitt ögon. Men det förstörde iallafall min sminkningen..
Ska strax bege mig mot bussen för en väldigt kort dag i skolan.

Likes

Comments


Likes

Comments