natten närmar sig. ensamheten smyger sig på. mina tankar försvinner.
jag vill inte mer. jag orkar inte mer nu. jag vill bara bort.

Likes

Comments

Likes

Comments

vilken känsla. att få ligga där, nära, tätt, höra hans andningar. känna hans hand dra igenom mitt hår. känna hans hud mot min. höra hur andningarna blir allt mer djupare och sedan somna i hans armar. för att sedan vakna av att han håller om mig.

det var längesedan någon höll om mig så hårt som han höll om mig inatt.

Likes

Comments

åh vilken härlig dag. vaknade halv nio igårkväll, gick upp, städade hela lägenheten, tvättade alla kläder, byggde ihop min nya säng, åkte och slängde den gamla, nu väntar bio ✌

Likes

Comments

det finns vissa platser jag inte kan åka förbi förens jag får ont i magen. dock utsätter jag mig själv och åker dit endå så det inte blir ett hinder för mig. men uch, vissa ställen gör så ont och jag kan inte kontrollera ångesten som kommer av den platsen.

jag har ett ställe, jag kan inte ens titta på det. jag får ont i magen, svårt att andas, massa negativa tankar dyker upp. det har varit ett väldigt fint och betydelsefullt ställe. men det är tyvärr förstört.

Likes

Comments

inatt hade jag behövt dig. jag hade verkligen bara velat ligga bredvid dig och prata om allt. inatt känns det extra ensamt. få en kram och höra att allt löser sig. inatt saknar dig extra mycket.

Likes

Comments

mitt hjärta slå ett extra slag för dess små liven. det är konstigt, men dom känner mig bättre än vad jag känner mig själv. dom vet när jag har en dålig dag innan jag ens hinner öppna mina ögon. dom lämnar aldrig min sida. dom låter inte mig vara själv när mörkret har mig, eller när min tårar faller längs min kind. min små älsklingar vad skulle jag gjort utan er? ni gör livet och dagarna enklare.Likes

Comments

när man titta på en människa och känner sig helt tom. så många känslor som har varit där emallan men nu är det bort blåst. det känns som allt var påhittat.
jag vet att många inte tror mig när jag säger så. men vissa människor känner jag inget när jag tittar på dom. det är väldigt sorligt då dom har varit en så stor del av mitt liv. men männiksor kommer och går. vissa bli kvar, vissa försvinner för gott.

Likes

Comments