mörker vart jag än vänder mig. jag orkar inget. det har mig. tragiskt.
jag spyr för jag har sådan ångest. skakar för jag är så jävla rädd.
jag vill bort.
jag går och lägger mig.
hoppas att morgon dagen har ny energi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

jag känner mig levade, jag har mer glädje.
men mörkret håller mig kvar. visa dagar går det bara inte, men dom dagarna börjar bli färre.
det som skrämmer mig är att dom kanske aldrig försvinner, att mökret alltid kommer hålla min ena hand.

men dom bra dagarna känns meningsfull. dom får mig att orka dom mörka. jag är så glad för hur jag har utvecklas.

Likes

Comments

har haft två mysiga dagar med mamma och pappa. jag har laddat upp energi inför denna veckan. ikväll väntas det godis & film mys med amanda.

Likes

Comments

jag lär mig nya saker varje dag. jag är trött på att ge bort mig till idioter.
när man får den där underbara känsla i magen efter så lång tid så är det som vanligt en idiot. nejtack, nån gång så kommer jag lära mig.

Likes

Comments

ingen kommer åt mitt hjärta som han gör. han kommer och pussa mig kinden när jag inte orkar hålla tårarna inne. han delar säng med mig varje natt.
han är mitt allt 💞

Likes

Comments

du torkar mina tårar, jag kan inte tror att du är min. varför är du ens kvar?
jag orkar inte ens förstå, vet inte om jag vill.
vår saga är egentligen slut, ingen vill läsa den. jag förstörde en underbar vän.
jag kommer alltid att vara med dig och jag kan inte försvara det jag gjorde. jag var blind helt enkelt.

Likes

Comments

Innan ni fortsätter vill jag förklara att detta inlägget är snart 2 månader gammalt. Och jag skrattar lite att jag ville ha honom tillbaka. Han fick alltid mig att tro att jag inte klarade mig utan honom. Men det gör jag och jag skulle aldrig vilja ha honom igen. Så vvarsågod, jag låter er får läsa något när mitt hjärta var krossat.

Jag vet att ja var väldigt elak. att jag har sagt saker till dig och även om dig. men du krossade mig.

du var mitt allt, du var den finaste i min ögon. jag ville vara allt i din ögon, den finaste du visste om. men jag var inte det.

jag var sårad och ville såra dig hådare..
när du kom hem och sa att du ville känna samma lycka med mig som du kände när du var med henne. det var som du drog med rakblad igenom min kropp. eller när du lämnade mig när jag var helt förstörd för att åka iväg och umgås med henne. eller alla gånger jag sa att jag älskade dig men du sa aldrig det tillbaka.
jag kände mig grund lurad. men det är inte första gången du får mig att känna så. du har gått bakom min rygg förut men jag har valt att tro allt gott om dig. något jag nu får äta upp.

jag vet att ja aldrig har varit eller kommer vara din dröm tjej. tjejen du fantiserar och verkligen hoppas att en dag så är det hon och du. jag kommer aldrig kunna göra dig så lycklig där underbart lycklig. jag har vetat det länge och du har även tryckt upp det i mitt ansikte ett flertal gånger.
jag vet att ja har sagt att ja ska kämpa för dig, att jag kommer släppa allt ifall du skulle knacka på min dörr. men nej, jag orkar inte.

ibland vill jag bara att du ska lura mig. en sista gång. bara hålla om mig och säga att det är du och jag, även om du inte menar det. krama om mig så hårt som om du tror att det är sista gången du ser mig. men egentligen har du lurat mig alldelse för länge och jag förtjänar inte dina lögner, men ibland saknar jag dom. tyvärr.

allt du sagt det senaste året, har du menat det? eller som du sa för ett tag sedan, att du bara sa det för du orkade inte mer. du ville inte göra en stor sak av det så då var det bättre att ljuga. haha
det är så komiskt att du har vetat allt om mig, men jag har inte vetat något om dig.
det kanske var bäst att jag inte visste något. att jag inte kom dig nära. du visar gång på gång vilket skämt du är och när det inte går din väg låter du andra fixa det åt dig

du släppte mig för länge sedan och nu släpper jag dig. äntligen!

Likes

Comments

han tar mig gång på gång. han gör så att jag alltid kollar mig över axlen. han kan få mig att göra vidriga saker. det är han som får mig att släppa mina spärra. han öppnar tankar till sorg.
han är det värsta och ända jag har idag.

jag vill bli av med han lika enkelt som att byta blad i en bok.

Likes

Comments

åh vad jag älskar detta land, det är så skönt att släppa allt en stund och åka över till pappa. jag har hunnit med en del shopping, god mat, strandhäng, promenad i det fina vårvädret. mu väntas det fin mat innan båten.

Likes

Comments