Wiho!!!
Snart åker jag på träningsläger till Torremolinos, denna gång stannar jag 18 dagar. Ska bli så skönt att verkligen kunna träna på bra och utnyttja värmen. Finns inge bättre än att träna när det är varmt!
Denna sommar kommer jag lägga mera fokus på sprint/häck då jag ska försöka kvala till JEM som går i Italien i juli. Målet är antingen 100m/100m häck + 4x100m stafett. Det kommer vara årskullarna 98/99 (jag är 99:a). Ska träna på bra nu och försöka hålla mig skadefri, sen får vi hoppas att det räcker ända fram 😇

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sorry att jag inte bloggat, glömt bort det helt när jag börjat med träningen. Det har inte hänt så mkt förutom skola,praktik och träningar. Idag körde jag ett lättare pass med några spjut kast,hoppstyrka och ansatslöpningar. Känns riktigt skönt att ha börjat med grundträningen, lite tuffare träningar är alltid roligare :)

Som sagt kom hem från träningen för en stund sedan, åt lite mat och ska nu in i duschen innan jag fortsätter att skriva på mina FYRA träningsprogram!!!
Bara att kämpa på

Likes

Comments

Idag är det söndag den 26:e februari och jag och mamma är i Örebro. Vi kommer ta det lugnt på förmiddagen då jag kommer träna senare ikväll.

Jag hann aldrig skriva om gårdagens shopping men kan berätta lite snabbt vad vi shoppade. För första gången så shoppade mamma faktiskt något och inte bara jag. Hon köpte ett par boyfriend jeans från Hollister och en vinröd adidas t-shirt. Jag köpte mig en svart jacka,ett par ljusrosa Vagabond skor,en svart hatt och en svart kjol.

Vi tog en lätt lunch innan vi drog till centralen och köpte med oss en varsin kaffe till tågresan.

Likes

Comments

Idag tog jag och mamma tåget till Stockholm för en helg av shopping och god mat. När vi kom fram tog vi en fika på espresso house, jag tog en kaffe och mamma en macka.
Efter de gick vi in på Brandy Melville, sån bra affär. Köpte mig en mörkblå stickad tröja. Inne på Salt köpte jag ett par svarta enkla jeans och på h&m en lång tjocktröja och en blå jeans kjol. Så snyggt alltihop!

Sitter nu inne i lobbyn där jag och mamma tagit något att dricka innan vi ska gå ut och käka. Vet inte vart vi ska än, kanske pizza hut (träningsledigt så tänker unna mig) hahaha!
https://www.brandymelvilleusa.com/
http://www.saltstockholm.se/sv/shops.htm
http://m.hm.com/se
http://m.adidas.se/

Likes

Comments

Godkväll!

Jag har startat en blogg, shit va spännande!!!

Jag har tidigare vart intresserad av att starta en blogg men hittills inte haft tillfälle, så ikväll bestämde jag mig när jag satt i soffan framför tv:n : Varför inte?

Bloggen kommer mesta dels handla om träning, min satsning inom friidrotten och kost.!

Likes

Comments