<a title="Nouw.se/idathulin" href="http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=662178&mid=202751&f=true" target="_blank"><img alt="Nouw.se/idathulin" border="0" src="http://www.blogkeen.com/stats.aspx?id=662178&p=1&l=sv" width="120" height="51" /></a>


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gissa om vi har otur med vädret?? Inatt var det storm och idag har det blåst och varit kallt precis hela dagen! Från att ha njutit i 35 grader till att nu behöva ta på sig mer och gå i 24 grader. Brrrr.. Inte vad vi hade räknat med, det ska bli varmt igen på söndag sägs de, så det håller vi tummarna för!!
I detta väder så fick det bli lite shopping såklart i ett shopping center inte alls långt ifrån oss! Kan visa er vad jag köpte senare i veckan när det blir finare väder till att ta kort på det! Kallt ute nu..

Ikväll var vi myst med familjen och jag har faktiskt piggnat till lite efter att jag varit sjuk i några dagar. Typiskt att vädret blir sämst när jag äntligen orkar sola och bada. Jag hoppas i alla fall Sverige bjuder på fint väder där hemma så ni alla kan njuta av sommaren!!

Ni äger! Kram

Likes

Comments

Äntligen är vi framme i Kroatien efter vissa omständigheter. En olycka har skett, men vi alla mår bra nu och vi hade så mycket tur, vi är oerhört tacksamma hur bra vi ändå klarade oss trotts mycket skador.

Vi kom igår eftermiddag då vi även var nere och tog ett kvällsdopp i havet, men idag är första heldagen! En oerhört fräsch camping med en shopping gata med båda dyrare och billigare saker att välja mellan. Tror vi kommer få en mysig tid här hoppas bara på att jag ska bli lite friskare, just nu är jag vrål förkyld, ont i halsen och hostar hela tiden. Så just nu tar jag en massa medicin och hoppas på att bli bättre inom kort!

Nu är vi uppe för att käka lite lunch sedan ska vi ner till havet igen! Hoppas er onsdag blir amazing!


Likes

Comments

.. ett enda stort OJ. Det var längesen jag var inne och skrev här sist, 1 år sedan sist nästan. Jag tycker egentligen det är väldans kul, men får ofta mycket från skolan som ibland hindrat mig från att ge detta tid. Men nu är det sommarlov och varför inte skriva lite här då och då?

Jag hoppas allt är väl med er och att eran sommar får starta på bästa tänk möjliga sätt! Min har startat med ca 3/4 veckor jobb och på eftermiddagarna och helgerna varit iväg lite överallt. En vecka var jag bland annat på Nyhem varje kväll, på möte, konsterter ( Carola Häggqvist bland annat) och träffat gamla som nya vänner där. Och denna helgen har jag varit på Grevagården på meeting med min ridlärare och hennes Team. Långa dagar med häst & ponny -tävlingar, vilket varit jätte kul trots en heldel regn. Hästarna var installade där och vi sov jätte skönt i deras nya lastbil. Mysig helg med massor av skratt. Härligt Team jag får hjälpa till! <3

Nu jobbar jag och packar, imorgon jobbar jag fram till lunch. Sedan åker jag, Hilda och Emma till Jennie och hälsar på henne. Ska blir jätte roligt att träffa min gamla lärare ( nu mera kompis ) igen! På torsdag morgon kl. 07 beger jag och Elin oss till Halmstad, närmare bestämt Gullbranna. Dags för GullbrannaFestivalen. Har många vänner som ska dit, vilket är en bra mötesplats om man säger så! Danny Saucedo kommer faktiskt dit och sjunger på lördagkvällen vilket flera av oss ser framemot. Festivalen slutar lördagnatt, då vi också åker hem, för på söndagmorgnon kl. 08 åker familjen till kroatien med Svensson och är där i ca 2 veckor.

Sommaren kan börja, jag är fett redo!! Kram på er!!


Likes

Comments

I Kungsbacka igår så var vi inne på Odd Molly och hittade en mysig och superfin klänning. Den är grå och vit och väldigt skön, passar perfekt till sommarkvällarna. Juste, det blev väl aldrig någon sommar i Sverige... Iaf som såklart fick bli dagens outfit!! Sitter nu på färgan och är snart framme i Lysekil. Ser fram emot en väldigt mysig kväll i båten igen, alltid lika härligt. Ni får ha en bra kväll allesammans<3

Här är bild på klänningen från Odd Molly

Likes

Comments

Idag blir det först till Göteborg och in till hööks för att köpa lite saker. Sedan direkt till segelbåten igen!!

Förresten det är måndag!!

Likes

Comments

Nu är familjen påväg till Kungsbacka för att shoppa lite, ingen tackar nej, är dock väldigt trött. Men lever!

Saknar mina favoriter där hemma<3

Todays outfits, Lacoste t-shirt o ett par vanliga jeans från JC. No makup! Helt enkelt.

Likes

Comments

Förhoppningsvis så åker jag till båten igen nu i veckan som kommer. Så mysigt där och trivs som handen i handsken!

Bilder på Tuffi har jag gått om!

Likes

Comments