allmänt, on my mind, tankar/opinions

Om inte jag föds om till @sarahfuckingsnyder vill jag faktiskt inte vara med och leka längre:( Garderoben hennes och pojkvännen sin tar jag gärna också om det är möjligt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

allmänt

Oh jesus dagarna innan studenten är sååå stressiga, SAJK! You just got pranked breee, ska inte ta studenten>:( Känner ju tår-fan i öga mitt varje gång jag ser någon med en stundentmössa... Skola = RÖVA. Vill ju fofän inte ett år till. Vofän är Guds plan för detta lilla änglabarn (aka Idahoe) Kanske klarar jag mig igenom livet ändå genom att trippa snabbt på lätta små klövar och le så ingen ser att jag är ful och eller kanske får jag charmera alla med min närvaro genom hela livet? Det återstår att se mina kära små vänner.

Likes

Comments

allmänt, kamerarullen

Bilder från förra våren

Nu börjar ju solen faktiskt värma! Det brände bokstavligen idag när jag, Ella och Matilde solade. Slutade strax efter tolv idag då min lärare va borta, så åkte hem och gjorde klart allt. Älskar när sånt händer haha. Väl hemma sköt jag upp det som skulle göras lite och såg klart på serien bossgirl. Ganska rolig serie och aningen feministisk. Blir dock så irriterad på att alla serier som handlar om tjejer handlar om tjejer som är riktigt quirky. Typ girls, new girl, och nu den här serien. Alltså väldigt överdrivna karaktärer. Anyhow, serien var mysig och handlar om tjej som startar en egen vintage affär på nätet. Blev så extremt sugen på att secondhand shoppa i Paris!

Likes

Comments

Instagram@idathorelll