allmänt

Hello fellow blogläsare!

Som ni kanske märkt har det ekat tomt här på den senaste tiden och jag har nu valt att överge denna blogg för att ta mig ann en annan som jag driver med min kompis Maja som ni säkert sett en hel del här under det gågna året. Den bloggen hittar ni HÄR! Kul va? Jag hoppas att ni är lika taggad som jag är och hoppas inerligt att ni följer med och följer mig på min nya blogg.

XX

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

allmänt, mode

Well i don't know 'bout u guys men bikbok har aldrig varit någon favorit hos mig. Relativt tråkiga kläder med risig kvalité, men deras samarbete med den svenska supermodellen och stilikonen Elsa Hosk har fått mig att öppna ögonen! Är personligen sugen på alla tre byxorn på bilderna ovan, speciellt dom rosa i manchester.

Likes

Comments

allmänt, resor, tankar/opinions

Älskad stad, älskade bästa vänner<3

Vi var borta i fem nätter och fyra dagar. På kvällarna festade vi in tills att natten blev till morgon och på dagarna släpade vi våra bakfulla arslen strosade vi runt i stadens olika delar. Vi hängde mest på strandklubbarna faktiskt, vilket vi blivit tillsagda att inte göra hahah, men dom var faktiskt roliga, och med promotor eller ett gulligt leende och en freakum dress kunde man komma in vart som helst utan att behöva betala. Varken för inträde eller alkohol. Personligen föredrar jag "Shoko" av strandklubbarna. Mer hiphop och RnB samt coolare människor. Annars var Gatsby och Sutton klart bäst!

Vi åt öven middag på Ikibana. Oh lord säger jag bara. Foodporn på högsta nivå. Sushin var amazeballs och drinkarna dunder.

Vi hängde även en dag på stranden. Häng inte där om ni är bakis hahah vi alla fick solsting och dog lite halvt...:)

Vill tillbaka nu nu NU! Kanske blir att en måste dra en snabbvisit under hösten (om plånkan tillåter satt säga)

Likes

Comments

allmänt

Känner för att blogga igen! Kul va? Hey ho let's go! Har däremot inget att blogga om men kan slänga ihop ett litet barcelona inlägg. Utöver det har jag inte gjort något sedan marbella... Har varit hemma och kollar sex & the city samt jobbat. Jesus Christ skönt att skolan börjar snart (4 realzz), är dödligt trött på jobbet mitt...

Likes

Comments

Instagram@idathorelll