allmänt, tips

Blir glad så glad av denna!!! Börjar le haha. Två frågor dock...

1. Vad är grejen med Pharrel Williams? Han är väldigt hypead just nu, och även jag hypear honom haha. Man blir bara glad av honom men varför är han så "inne" just nu? Han har väll inte släppt någon ny musik sedan 2014 eller? Han gjorde ju även ett superstar samarbete med Adidas (som jag diggade starkt), men han är med överallt? Don't know why doe...

2. 00.58 så ramlar Amber Rose och jag börjar bara tänka på hur många gånger mina hörlurar har räddat mig när jag tappat mobilen och hur ska det gå till nu då hörlurarna ain't got no strongs hahah? De fångar ju alltid upp mobilen! Just nu är min skärm otroligt sprucken men den hade spräckts mycket tidigare om det inte vore för mina kära hörlurar.

Likes

Comments

allmänt

Freja Wewer i monki trosor (inspooo) // Födelsedagsfin Iris // Ella i sin nya snygga lugg

Dessa är tre bilder från min kamerarulle från den senaste veckan! När detta inlägg publiceras är jag förhoppningsvis påväg till jobbet om allt går som planerat (man vet aldrig haha), så om ni har vägarna förbi slussen imorgon mellan 9-15 kom in och hälsa på mig vettja!

Likes

Comments

allmänt

Dagens dag har inte varit min dag. 06:45 ringde klockan och jag kände direkt att detta skulle bli jobbigt. Trött och frusen släpade jag mig till skolan för en Sam och engelska lektion. Där emellan hade vi en lång håltimme så då drog jag, Ella och Matilde till Zara och Ella hittade en jättefin svart klänning. Not today satan, not today... var mest irriterad och grinig på det mesta:(

Nu har jag och mina bröder som jag kvällen till ära är barnvakt åt precis ätit middag och de spelar nu TV-spel nedans jag kollar stranger things. Är bara på avsnitt två än så länge men alltså den är typ bra?! Det är bokstavligen barn som gömmer sig för monster men shit vad det är bra!

Likes

Comments

allmänt, mode

Jag antar att ingen har missat hm:s nyaste samarbete med Kenzo som släpps den 3 November. Wow vilken... färgbomb är nog det bästa ordet! Lite för mycket färg för mig som i princip är Wednesday Adams och nästan endast bär svarta kläder men vissa av plaggen är riktigt coola! Älskar den gröna faux fur jackan, även om jag själv kanske inte riktigt skulle passa i den haha. Får kanske nöja mig med ett 3-pack strumpor (Oja, det finns. I två olika färgkombinationer dessutom) för min del om jag verkligen vill ha något haha. Shopaholic djävulen inom mig skriker haha.

Här är några av mina favoriter! Nog de mest basic grejerna ni kan hitta i denna kollektion haha

Diggar "photoshooten" dock. Finns även intressanta intervjuer med modeller/ikoner inom samarbetet, där ibland chance the rapper!

Likes

Comments

allmänt

Nej det gjorde jag inte men kan officiellt säga att jag har börjat lyssna på julmusik... jag erkänner det. Brukar faktiskt försöka hålla mig till november men vafan. I nuläget gör jag allt i min makt för att inte gå in i väggen och om julmusik räddar mig är det ta mig fan värt att börja tjata ut "christmas" playlisten redan nu hahah.

I helgen händer ingenting. Det börjar verkligen symbolisera mina helger haha men en har ju ingen ork! Är barnvakt imorgon och jobbar lördag och söndag. Nästa helg är jag barnvakt både fredag och lördag (?!) och sedan ska jag jobba en hel del på lovet.... what a time to be alive hörni! :') Men cash is king och måste spara till Tignes! Ska nog försöka dra mig till gymmet i helgen också. Det var väldigt länge sedan nu...

Nu ska jag ta en dusch och lägga mig och kolla någon mysig julfilm.... Har ni några favoriter/tips? Min alltime favorite måste nog ändå vara Grinchen<3 Älskar även the holiday, the santa claus och elf.
Dagens vill ha: Moschino cigarette packet iPhone case

Likes

Comments

allmänt

hej bloggisen! Det inträffade en liten incident nyss då en tjej tagit två av mina bilder som jag tagit när jag var på samos och lagt upp här på bloggen och angett att bilderna är hennes.

Ni får självklart lägga upp eller använda mina bilder om ni frågar och/eller taggar mig i bilderna så att det syns att de är mina! Annars kommer jag att börja klistra in mina initialer eller något liknande på alla bilder och det känns lite overkill hahah. Men bara så att ni vet är detta olagligt och ingenting jag tycket är okej, så fråga först! puss<3

Edit: tydligen hade hon hittat bilderna på google och kunde då inte veta att bilderna var mina. Känns ändå ganska skumt...


Likes

Comments

allmänt, mode

Kan utan överdrift säga att mitt liv är incomplete fram tills den dagen jag har hittat ett par perfekta vintage jeans, helst Levi's 501. Vill även ha ett par svarta men prio ett är ändå ett par ljusblå.

Vintage shopping är ingenting jag är van vid eller bra på. Har helt ärligt aldrig provat mig på det... Men efter att ha googlat runt en del (och hittat en grym artikel agående vintage levi's 501 från ELLE) tror jag mig veta lite mer om hur jag ska gå till väga för att hitta det perfekta paret. Wish me good luck you guys!<3

Bilder från tumblr och pinterest.

Likes

Comments

allmänt

Sophie: Hej jag undrar om du skulle skriva lite om hur viktor rydberg jarlaplan är? ska söka gymnasium snart och tycker den verkar bra

Hej Sophie, självklart kan jag göra det! För det första, fan vad kul att du är intresserad av att söka till Jarlaplan! Det tycker jag absolut att du ska överväga att göra.. Att börja VRG Jarlaplan är en av de bättre saker jag gjort i mitt liv faktiskt. Har träffat många otroligt fina människor och fått vänner för livet samtidigt som jag som person har utvecklats något enormt. Det faktum att det är kul att gå till skolan i 9 av 10 fall gör att skolgången blir mycket lättare, för jag ska inte ljuga, det är mycket plugg på jarlaplan och om att lägga ned tid på skolan hemma inte är något du är van vid eller har lust med är detta en viktig aspekt att tänka över. Det som dock är skönt är att eleverna är ambitiösa och studiemotiverade till en lagom mängd. Det är med andra ord ingen jättestor press från eleverna sinsemellan att leverera det högsta betyget.

Att man blandar klasserna och inriktningarna ser jag som en av de bättre egenskaperna hos VRG jarlaplan. Med det menas att det inte finns en speciell sam eller musikklass utan att klasserna består av elever från olika inriktningar. Detta gör att du kommer lära känna personer som du annars kanske inte hade haft någon "anledning" eller möjlighet att lära känna! Även under lektionerna blandar man klasser, dvs att du inte kommer att ha alla lektioner med din klass. På så sätt kommer man i kontakt med i princip hela årskursen och man kommer garanterat att hitta någon/några man klickar med, även om man kanske känner sig lite missplacerad eller ensam i sin klass! Under min första skoldag från jarlaplan är en av de saker jag kommer ihåg starkast att rektorn berättade att målet var att man skulle känna igen alla ansikten när man gick i skolan, samt utanför, för att bidra till en trygg stämning och stark gemenskap.

När det kommer till lärarna har det faktiskt varit ganska struligt. Under hela förra året hade vi ingen riktigt mattelärare och det förstörde ganska mycket för mig (och många andra). Sedan kan jag även känna att lärarna inte alltid har lust att "hjälpa" en i form av kompletteringar osv samt att de är rätt stränga med betygen.

Att börja gymnasiet är en väldigt stor del i livet, och vad man som person föredrar och letar efter i en skola är väldigt individuellt så jag råder dig till att fortsätta fråga runt på tex andra bloggar eller prata med personer i din omgivning som går på olika gymnasium, samt att gå på öppna hus till de skolor som du är intresserad av. Personligen var jag inne på att gå ekonomi/juridik eller sam/utland och var inte alls inne på att gå sam egentligen, men efter att ha besökt Jarlaplan kände jag att det var här jag skulle gå. De andra skolorna kändes helt enkelt bara fel. Och om du inte skulle trivas på de gymnasium du sedan väljer, kan du ju alltid byta!

Hoppas detta hjälpte dig och lycka till med letandet av gymnasium så kanske vi ses på jarlaplan nästa höst! <3


Likes

Comments

Instagram @idathorelll