View tracker
View tracker

allmänt, kamerarullen

Denna lördag spenderade jag med mamma på/i (? ständigt detta problem) Vaxholm. Vi hoppade runt mellan julmarknaden och alla fina butiker. Var tvungen att köpa ett par vantar under tiden då Stockholm har blivit ruggigt kallt nu igen:( Fick även med mig två par glittriga hårsnoddar hem hahah. Kan verkligen inte motstå saker som glittrar, inte mamma heller för den delen så även hon köpte två.

Har också hunnit med att vara försökskanin till mammas nya locktång. Mitt hår blev sjukt fluffigt då vi gjorde lockarna små. Känner mig lite som Carrie Bradshaw i sex and the city, eller som en tjock ängel som brukar finnas på kristna målningar... Lite kluven med vad jag tycker alltså hahah.

Likes

Comments

View tracker

allmänt, Musik, tips

En av mina absoluta favoritrapparna har släppt ett nytt album and I couldn't be more excited! Älskar verkligen Donald Glover som Childish Gambino, artisten då, heter på riktigt. Det är mer än bara musik liksom. Han har lagt ned tid på albumet och det märks verkligen. Tänk er Frank Ocean fast lite råare... Älskar att allt fler artister har börjat gå från ren och provocerande hiphop till mer neofunk och soul. Han har självt sagt att han blivit inspirerad av musiken hans pappa lyssnade på under hans barndom, och att det kändes som den "svarta 70-talsmusiken "försökte starta en revolution.

Favoriter:

Redbone

The Night Me and Your Mama Met

Me and Your Mama

Likes

Comments

allmänt

Hur typiskt att man överanstränger foten precis när man börjat träna? Tror min hälsena gått av, det tror inte pappa... Ligger i alla fall med foten i högläge i soffan och kan för tillfället inte gå... Tyck synd om mig, snälla??<3 Gilmore Girls och thaimat blir kvällens sällskap i alla fall så lite nöjd är jag ändå;)


Likes

Comments