allmänt, kamerarullen

... spenderades på Fjäderholmarna med Noomi och Kristin. Efter massor av skratt, rökta räkor, en flaska champagne och jordgubbar tog vi båten tillbaka in till stan där kvällen fortsatte hos vår kompis Nelly för min och Noomis del medans Kirre drog hem till sig och packade inför Italien, där hon befinner sig nu<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

allmänt, kamerarullen

Igår kväll tänkte jag, Noomi och Vanja ta en powerwalk på djurgården men det slutade med att vi köpte parmesanchips och var sin orangina (oklaraste snacksen hahah vafan?) och satte oss på en brygga och pratade i flera timmar istället. I ain´t complainin' doe. Det är av sånna här grejer man får sommarlovskänsla<3

Likes

Comments

allmänt, kamerarullen

Idag är min första riktiga sommarlovsdag! Har jobbat varje dag sedan skolavslutningen i måndags men idag har jag äntligen fått sova ut!

Utöver att jobba har jag även hunnit med en del sommarlovsgrejer. Efter skolavslutningen tog jag en drink med Maja innan vi åkte på fest på Lidingö. I onsdags hade jag picknick vid Karlaplan med Rebecka, Vanja, Matilde, Noomi och Emmy. Wehoo så underskattat! Vi köpte sushi och thai och bara myste innan vi drog vidare till caféet på kvällen. På torsdagen fyllde min fina Ella år, så efter jobbet drog jag hem till henne där vi satt några tjejer och drack champagne och pratade om allt och ingenting<3 I fredags hade en kille från min förra klass fest i nacka tillsammans med sin storebror. Det var superkul att träffa massa gamla kompisar med det blev en tidig kväll för mig då jag skulle upp tidigt. Min vecka avslutades på fest hos Melker i min klass hemma hos honom i Sigtuna! Efter 3h resande var jag och Maja framme och tog kvällen med stormsteg. Hade det jättetrevligt, och planen var att sova där innan jag fick beskedet att Majas pappa kunde skjutsa hem oss.

Har haft det så kul men oj så hetsigt. Lång arbetspass och få sovtimmar, men det blir lugnare till veckan som kommer omg it sucks to be popular and have too many friends:')

Likes

Comments

Instagram@idathorelll