allmänt, mode

Well i don't know 'bout u guys men bikbok har aldrig varit någon favorit hos mig. Relativt tråkiga kläder med risig kvalité, men deras samarbete med den svenska supermodellen och stilikonen Elsa Hosk har fått mig att öppna ögonen! Är personligen sugen på alla tre byxorn på bilderna ovan, speciellt dom rosa i manchester.

Likes

Comments

allmänt, resor, tankar/opinions

Älskad stad, älskade bästa vänner<3

Vi var borta i fem nätter och fyra dagar. På kvällarna festade vi in tills att natten blev till morgon och på dagarna släpade vi våra bakfulla arslen strosade vi runt i stadens olika delar. Vi hängde mest på strandklubbarna faktiskt, vilket vi blivit tillsagda att inte göra hahah, men dom var faktiskt roliga, och med promotor eller ett gulligt leende och en freakum dress kunde man komma in vart som helst utan att behöva betala. Varken för inträde eller alkohol. Personligen föredrar jag "Shoko" av strandklubbarna. Mer hiphop och RnB samt coolare människor. Annars var Gatsby och Sutton klart bäst!

Vi åt öven middag på Ikibana. Oh lord säger jag bara. Foodporn på högsta nivå. Sushin var amazeballs och drinkarna dunder.

Vi hängde även en dag på stranden. Häng inte där om ni är bakis hahah vi alla fick solsting och dog lite halvt...:)

Vill tillbaka nu nu NU! Kanske blir att en måste dra en snabbvisit under hösten (om plånkan tillåter satt säga)

Likes

Comments

allmänt

Känner för att blogga igen! Kul va? Hey ho let's go! Har däremot inget att blogga om men kan slänga ihop ett litet barcelona inlägg. Utöver det har jag inte gjort något sedan marbella... Har varit hemma och kollar sex & the city samt jobbat. Jesus Christ skönt att skolan börjar snart (4 realzz), är dödligt trött på jobbet mitt...

Likes

Comments

Q/A

Anonym: Hej! Jag ska till hösten gå estet teater på vrg och börjar känna mig lite orolig inför allt pluggande. Visste när jag sökte att jag måste vara beredd på att det kommer vara sjukt mycket plugg och väldigt höga krav men kände ändå att jag ville börja på vrg just för teaterutbildningen och även för att jag kände att jag ville börja på en skola där alla är lika ambitiös. När jag dock läser ditt inlägg och flera andras blogginlägg om vrg jrp så skriver många att man kan sitta i timmar och jobba med en uppgift och ändå bara få E. Det är just det jag blir stressad över, att jag kommer från en skola där jag är van att få A/B på nästan varenda uppgift. Tror även att skolan jag kommer ifrån inte heller sätter så jätte höga krav direkt, vilket gör att jag är orolig att jag går ut gymnasiet med jätte låga betyg. Min fråga är alltså, vänjer man tillslut och förstår hur man ska förhålla sig till kraven och hur högt man måste prestera osv för att lyckas få ett högre betyg än typ C? För när jag tex bytte skola i sexan kom jag från en otroligt låg presterande skola och då när jag kom till min nya skola gick jag från att ha typ A i alla ämnen till att få typ E på varenda uppgift i början. Tillslut förstod jag dock vilka krav som sattes på en och vad lärarna förväntade och vad som krävdes för att få ett A, så jag undra liksom om du har upplevt att det blivit så på vrg? Och är det möjligt att få dom högre betyg?

Svar: Hej! Kul med Jarla! För kännedom har jag ingen större koll på hur det ligger till pluggvis för teatrarna på min skola, men av vad jag har förstått så är sam, alltså det jag går stressigare än estet. Bör tilläggas att esterna inte chillar gaolet dom heller utan får slita arslena av sig de med. Betygsmässigt så är du helt rätt ute. Vrg Jpl suger snopp på att sätta betyg. Jag kom från en ganska högpresterande skola (mannen vaaa?) och var van vid hög press. Men att komma till Jpl var (still is) som en käftsmäll då ambition inte räcker till utan en måste vara överambitiös för att få bra betyg. Som svar på din fråga antar jag att de varierar. Problemet med gymnasiet överlag är ju att du läser kurser och därav inte kommer ha samma lärare under flera år vilket gör det svårt att förstå sig på vad varenda enskild lärare letar efter, men personligen nej. Det beror nog till största del på att jag tröttnade på att få så lite cred för allt slit jag la ned på uppgifter i skolan att jag sedan mitten av tvåan inte längre orkar bry mig.

Hoppas jag inte skrämde upp dig allt för mycket hahah! Ses till hösten;)<3

Likes

Comments

Instagram@idathorelll