Här kommer ett gäng bilder som har legat och vilat i min telefon ett tag.

Marknasskatter som jag fyndat på Bondens marknad,  3 buketter dalior för 120 kr är ett riktigt kap // En tidig morgon när J fick sovmorgon och jag fick trippa till kontoret // Axel Guldsmedens magiska eko frulle // Vårt kontor ligger granne med Fabrique, farligt med alla dessa godsaker // Nacar hotell i Palma, vyn säger allt // Minipäron på en marknad i Palma // Mysig söndagseftermiddag // Picknick lunch på Hörtebrygga i somras, längtar tills man kan boka deras julbord // Stranden nedanför J's lantställe i Skåne, paradis! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Om några veckor fyller jag år och jag förvandlas till ett barn varenda födelsedag. Här är några önskningar jag har skrivit ner på min lista.

Likes

Comments

Den här lördagen känns det som om vi bara har ätit. Jag och Jens åkte in för en sen lunch på Riche, för att sen gå till NK och handla massa gott till kvällens middag. Tycker att det är så kul med bra råvaror och att få laga middag länge.

Likes

Comments


Igår när jag hämtade vår nya bil så fick jag en kokbok av Björn Frantzén med recept från hans restaurang the flying elk.
Jag blev nästan gladare för kokboken än bilen och jag har redan bläddrat igenom den ett tiotal gånger.

KÖP vänner!


Likes

Comments

Igår tog jag och Jens tåget till Västerås för att testa Steam hotell. Vi fick ett rum på 11:e våningen med den här magiska utsikten. 


Så trist att hotellet inte alls lever upp till förväntningarna och jag kommer nog varken rekommendera Steam eller åka tillbaka. Tur att jag hade världens bästa sällskap iallafall.


Likes

Comments

Igår kom jag hem från några dagar i Göteborg, vi är alltid där några dagar varje införsäljning och träffar kunder. Vi brukar alltid äta middag på Smörgåsbaren i Götet men den här gången lyckades vi ta oss lite längre än runt hörnet. Vi testade Taverna Averna som helt klart blev en ny favorit.

Idag när jag kom till kontoret låg en present på min plats från Daniela och bxxlght. Daniela har gjort så fina posters, bums in på instagram och kika! 

Likes

Comments

Jag och tre tjejkompisar är i Palma på tjejsemester och njuter av sol, mat, cava och Mallis alla stränder. 

Likes

Comments

Idag åkte jag och Jens till Hörte brygga för att äta lunch på rökeriet. De har en gårdshandel där man kan köpa råvaror från gårdar i närheten. De gör även deras egna charkuterier, ostar, bröd och smör. Jag handlade självklart morgondagens frulle tills oss där.


Martin som äger rökeriet har gjort en briljant idé med att man får plocka ihop sin egen picknick-korg. Vi åt deras chark, ost, en rökt långtidsbakad fläsksida med mayo, sallad direkt från landet, mjölksyrad gurka och blomkål. Hörte ligger mellan Smygehuk och Ystad, så har ni vägarna förbi måste ni göra ett stopp hos Martin.


Likes

Comments

Idag har jag tagit mitt första dopp i Sverige, iskallt var det och det resulterade i en nackspärr. Nu drar jag runt som en tant och åmar mig.


Vi hittade ett tomt hus på vägen hem precis vid stranden som jag blev helt förälskad i. Det hade varit så mysigt att ha ett eget litet sommarhus här. Har satt Jens på att leta upp ägaren och fråga om vi skulle kunna få köpa det. Vill måla det röda svart och flytta in tills nästa sommar, ibland är det härligt att få dagdrömma.

Likes

Comments

Igår flög jag och Jens ner till hans landställe i Skåne. Jag har längtar så mycket efter att komma ner hit, älskar Skåne och Österlen. 


Igår tog vi en lång promenad på stranden, åkte till Smygehuk och handlade olika sillar till lunch på ett rökeri. Påvägen hem hittade vi det gulligaste lilla obemannade tältet med dagens skörd av grönsaker i, på en lapp stod det "ta det ni vill ha, betala i bössan till höger". 

För 75 kr fick vi en hel kassa med färska grönsaker direkt från landet, önskar att detta fanns hemma med.


Likes

Comments