Hola gatos
Precis slipat klart ett rum, tog bara en och en halv timme 😂 man ser hemsk ut efter man slipat också, uschusch!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Har sminkat mig och sitter nu och äter frukost med Marco. Marco har bara skola på onsdagar så han är ledig idag, men han brukar gå upp och göra frukost till mig medans jag sminkar mig 😍 han är världsbäst.

Ska börja dra mig till praktiken om 10 minuter, ska jobba i närheten av Marco så får ta en liten skön morgonpromenad.

Höres

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen hos Marco och ska försöka sova. Börjar 07.30 imorgon, så det är sovmorgon (!!) för mig 😂

Har haft en konstig dag, jag har varit så sjukt upp och ned med humöret haha, som en liten unge. Har typ suttit och surat i ett hörn och nästa sekund va jag hur sprallig som helst.

Nu har Marco somnat. Och han som kallade mig fjolla för jag skulle sova tidigt 😏

Ni får en bild från imorse då jag inte har tagit några nu på kvällskvisten!Likes

Comments

Ja, asså, hej.

Stört längesen man bloggade. Vet inte varför jag vill börja egentligen haha, verkar skönt att kunna underhålla sig med något. Som om jag har mycket fritid, haha.

Jaja, mitt namn är Ida och jag är 17 år, blir 18 i Juni och då jävlar ska jag ta körkort och dricka öl. Dålig blandning kanske. Går måleri på en liten skola som heter Nacka Praktiska Gymnasium där man har praktik 3 gånger i veckan, så tisdagar-torsdagar jobbar jag som målare och måndagar samt fredagar går jag i skolan! 

Efter praktik/skola så jobbar jag som barnvakt hos ett företag som kallas NannyNu! och har nyligen börjat jobba på en butik som heter ByggOle. Ska stå i färgavdelningen, superkul! Ska dock sluta på Nannynu för tiden kommer inte finnas till att jobba med båda, vilket är tråkigt. Har en grym familj som jag sitter barnvakt åt. Men men, livet ger och livet tar hehe.


Annars, när jag inte jobbar brukar jag vara med min pojkvän eller någon utav mina 4 vänner. Eller spela lol. 

Ja asså jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känns helt sjukt att blogga faktiskt, får hoppas att det är roligare än vad jag kommer ihåg att det va hehe,

Höres senare, toodles

Likes

Comments