Header

Tävlingssäsongen. Den 10 september har vi lokala hopptävlingar här på Lidingö så jag och Acuba ska göra våran debut, bara 80 och 90 cm men jag är lika taggad för det. Alla ni som bor i Stockholmsområdet är hjärtligt välkomna att vara med. Vi har klassar från 80 till 110 och tävlingen hålls ute på våran stora utebana med måtten 23x60m. Helgen innan gör Acuba och ägaren sin första start för hösten men då i dressyr.

Sweden International Horse Show. En av årets stora höjdpunkter. I år kommer jag att befinna mig i Friends både på torsdagen och söndag, kul! Har alltid gått på lördagen innan men i år blir det annat. Det här är faktiskt tolfte året jag går på Horse Show här i Stockholm så det har blivit några år nu.

Flytta hemifrån. Jag bli 20 år i år och det börjar bli dags för mig att kolla på lägenheter. Förhoppningsvis har jag min egna lägenhet innan årsskiftet. Det ser jag fram emot. Har aldrig varit så här sugen på att flytta hemifrån innan, känner mig redo nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu här hösten verkligen här och vardagen är igång på riktigt med allt vad det innebär. Hästarna, jobbet och barnvaktandet fyller upp mina dagar. Nu är det bara lite flöjt som saknas innan vardagen är komplett. Får se hur det blir med den till hösten men det verkar som att alla är sugna på att fortsätta spela tillsammans någon gång ibland. Annars har jag haft en väldigt bra dag. Förmiddagen spenderades på jobbet, red Bisa, hade personalmöte och agerade lite banpersonal åt en kollega som hoppade. Sen åkte jag för att hämta min lilla favoritunge. Det var ett glatt återseende efter en sommar ifrån varandra. Hans nya favoritord är nice. Allt är väldigt nice hela tiden men tydligen är han den som är mest nice. Det är inget fel på självförtroendet här inte. Mysig och rolig dag i alla fall.

Likes

Comments

Godmorgon! Det är grått utanför fönstret och jag är ledig. På dagens schema står Bisa, personalmöte och barnvakt. Tanken är att jag och Bisa ska trava någon kortare sträcka idag. Hon har ju knappt gått framåt den här veckan då vi har skrittat så får se om hon hade tänkt vakna till lite nu. Efter det är det som alltid på tisdagar personalmöte, kan tänka mig att vi har en del att gå igenom efter gårdagen.

I eftermiddag är jag barnvakt. Ska bli kul att få träffa dem små liven igen. Nu kan jag även hämta dem med bil vilket gör att allt kommer bli mycket smidigare. Tågresan från dagis och hem till är inte alltid så lätt. Den minsta har nämligen en tendens till att gå på egna små äventyr. Men trots det kan man inte göra annat än att tycka om honom, världens bästa lilla unge är det!

Likes

Comments

Det är alltid lika spännande att komma till jobbet på en måndag, man vet aldrig vad man möts av. Idag fick vi oss kanske några fler överraskningar än vad vi hade önskat men vi gjorde det bästa av situationen och tillsammans tog vi oss igenom även denna måndag.

Något som var kaos var Lisas ridning, eller inte själva ridning utan snarare det att vi var där en halvtimme försent. Hon hade ingen koll på när hon skulle vara där och litade på att jag visste vilket jag uppenbarligen inte gjorde. Men det löste sig, hon fick en häst och red sedan sin lektion. Efter det här lär hon väl aldrig lita på mig igen men jag känner att jag kan inte hålla koll på alla hennes aktiviteter och tider. Jag bara kör henne dit hon ska när hon säger till, så är livet med körkort - alla litar på att man kan skjutsa en när som helst. Nu ska jag kolla på invigningen från EM i ridsport från Göteborg. Önskar så att jag var där men tyvärr hade jag inte möjlighet till det.

Likes

Comments

Måndag: Jobba 7-16

Tisdag: Bisa, personalmöte, barnvakt 

Onsdag: Jobba 7-12, Bisa, barnvakt  

Torsdag: Jobba 7-16, hoppträning

Fredag: Jobba 7-16, Bisa

Lördag: Acuba, Bisa

Söndag: Jobba 7-16

En inte alltför händelserik vecka. Det är det vanliga med jobb och hästarna. Ska även hämta barnen för första gången efter sommaren den här veckan. Måste säga att jag har saknat dem små barnen lite så det ska bli mysigt att få hänga med dem igen. Världens bästa barnvaktsbarn och familj är det, så härliga är dem! Det som känns mindre kul med den här veckan är att jag jobbar på söndag. Första riktiga söndagen efter sommaren och jag ser inte fram emot den. Söndagar är som ni kanske vet inte en favoritdag hos mig när det kommer till jobbet, går och har ångest hela veckan innan men det är bara att göra.

Likes

Comments