Header

Jag är sämst på att vara ledig. Har nämligen spenderat ännu en ledig i stallet på jobbet. Var där redan vid 11. Tränade först Polly på bandet som även idag var jätteduktig. Hon behöver bara lite hjälp att komma igång men sen går hon helt själv. Behöver påminna henne ibland om att fortsätta gå då hon gärna tappar fokus och kollar på bajsfläckarna på bandet istället. Men jag är helt säker på att nästa vecka kommer hon kunna klara sig helt själv. Sen var det som vanligt på tisdagar personalmöte innan det var dags för hoppträning. Min och Pollys första hoppträning och första gången vi hoppar på riktigt. Har tagit något litet skutt någon gång men inte mer än så. Idag var det mycket lydnad med travhoppning och volter innan vi avslutade med en liten bana. Polly skötte sig super. Hoppade allt utan att tveka och tyckte att det var jättekul. Hon blev lite trött på slutet när vi hoppade bana men hon kämpade på och vi tog oss över alla hinder.

Eftermiddagen gick åt till att hämta en vagn på Elfvik, alltså en vagn till hästar, och sedan köra hem den. Vi lastade in två hästar i lastbilen och körde till Elfvik. Väl där satte vi på selar och grejer för att sedan sätta hästarna framför vagnen och köra hem. Anledningen till att vi hämtade vagnen är för att den ska användas på ett bröllop på lördag som chefen ska köra på. Det här tog lite längre tid än vad jag trodde och när jag satt där i vagnen kom jag på att jag har barn att hämta. Fick i panik ringa mamma och fråga henne om hon kunde hämta barnen. Tack och lov så kunde hon det så ikväll har min mamma och lillasyster vaktat min lilla unge. Det hade tydligen gått jättebra, hoppas bara att han inte blir ledsen när det är jag som hämtar imorgon ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni mår bra för det gör jag. Har idag jobbat vilket gick bra. För att måndag flöt allt på riktigt bra till och med. Eftermiddagen gick som vanligt åt till att tvätta ponnyer och småfixa lite. Älskar eftermiddagarna då de alltid är så lugna. Polly har även fått gå lite på bandet idag. Andra gången hon gick på det men hon var jätteduktig. Hon kunde till och med gå ett par minuter själv där jag inte höll i henne. Ska försöka träna henne varje dag nu den här veckan så är hon förhoppningsvis redo för att klara sig helt själv nästa vecka.

Det var till en början meningen att Polly skulle gå en lektion idag men av någon anledning blev det inte så. Bestämde mig därför för att skritta ut en liten runda, fick sällskap av min arbetskamrat också så det det var mysigt. Imorgon är det dags för våran första hoppträning, ska bli väldigt kul.

Likes

Comments

Alltid så svårt att komma på hur man ska börja ett inlägg, det är utan tvekan det svåraste. När man väl har kommit gång är det inte så svårt längre. Idag har jag i alla fall jobbat. Gick faktiskt väldigt bra, börjar gilla söndagar mer och mer. Synd bara att båda mina söndagskompisar kommer att sluta till hösten. Eftersom att de slutar betyder det att jag kommer att få jobba med två nya vilket innebär kaos. Har redan ångest inför söndagarna till hösten. Förhoppningsvis ska det bli bra men det känns lite jobbigt måste jag säga. Annars har jag som sagt haft en bra dag på jobbet. Idag var det även KM i dressyr, alltid roligt att jobba när det tävlingar. Framför allt för att man då kan smita iväg och kolla lite.

Ikväll ska jag försöka kolla på ishockey. Har förstått att Sverige är i final av någonting så jag får väl kolla och heja lite. Har annars ganska svårt för ishockey och brukar inte tycka att det är överdrivet roligt men får låtsas att jag är intresserad ikväll bara. Får se hur länge jag orkar kolla, ska upp tidigt för att jobba imorgon.

Likes

Comments

Trots att jag varit ledig idag har jag som vanligt spenderat mer eller mindre hela dagen på jobbet. Var där redan kl 7 i morse för att rida Polly innan lektionerna. Hon var superfin, kunde länga ut halsen och verkligen rida med benen. Hon blir lätt lite tom i handen och springer bara men idag var hon riktigt fin. Åkte sedan hem i någon timme innan jag åkte tillbaka till jobbet. Min lillasyster Lisa har ju börjat rida på Stockby igen vilket betyder ännu en anledning för mig att få vara på jobbet ;) Såg jättebra ut för henne idag och tror att hon också var nöjd. Kom hem igen för någon timme sedan. Agerade lite hästskötare åt en kompis som var med på programridningen som var idag på ridskolan. Väldigt kul måste jag säga.

Nu är det snart dags att sova för min del. Imorgon är det jobb som står på schemat och då åker jag faktiskt till jobbet för att jobba, inte bara för att det är kul. Var längesen jag jobbade söndag nu så har inte riktigt insett att jag ska jobba imorgon men det ska jag i alla fall. Har däremot faktiskt ingen ångest alls, har en känsla av att det kommer gå bra imorgon. Det är KM i dressyr vilket betyder ingen knatteridning, så länge det inte är någon knatteridning kan ingenting gå fel.

Likes

Comments

Någon som kan förklara var den här värmen kom ifrån? Här har temperaturen varit upp mot 27 grader hela dagen. Inte för att klaga men att jobba så fysiskt som jag gör i den här värmen är inte det behagligaste jag har gjort men jag ska som sagt inta klaga nu när värmen äntligen har kommit till oss. Annars har dagen varit väldigt bra måste jag säga. Sov lite ute i solen under lunchen. Det var däremot inte så lätt eftersom att alla skulle skrämma oss, hoppade inte till och skrek bara en gång. Jag är dessutom otroligt lättskrämd, krävs inte mycket för att jag ska bli rädd.

Jag ska väl snart sova antar jag. Känns som att det är det enda jag gör. Är jag inte på jobbet så sover jag men jag ska upp tidigt även imorgon. Tanken är att rida Polly innan lektionerna som börjar 8.45. Hon fick övrigt vila idag. Jag orkade helt ärligt inte rida i den värmen som var, kändes inte schysst mot varken mig eller hästen.

Likes

Comments