Header

Den här dagen har inte varit händelserik, som vanligt på måndagar. Jobbade 7-16 och som alla andra måndagar var det lite smått kaos men till skillnad från söndagar så är det roligt kaos. Vet knappt vad vi gör på måndagar men på något sätt tar vi oss ändå igenom det trots att det alltid känns lika jobbigt när man står och mockar på morgonen. Blev även halvt ihjälskrämd då mina kollegor skrämde livet ur mig genom att gömma sig i en box och hoppa ut när jag gick förbi. Vi har alltid lika roligt tillsammans, jag och mina vänner. Efter jobbet åkte jag hem för att duscha och byta om innan jag åkte och handlade, vuxenpoäng på det! Lagade sedan middag (ännu mer vuxenpoäng) som jag såklart även åt. Annars har det inte hänt mycket mer. Imorgon tänkte jag ta sovmorgon, har körlektion klockan 13.20 så behöver inte gå upp jättetidigt i alla fall.

Likes

Comments

Som antagligen ingen har missat så gjorde 18 åriga Casall Ask tillsammans med Rolf Göran Bengtsson sina sista starter i Sverige och även sista Världscupstart under Götborg Hose Show i helgen. Jag såg avtackningen som sändes på Svt och jag kan säga att det var inte ett öga torrt hos mig. Har ni inte sett avtackningen så kan ni göra det HÄR , jag tycker verkligen att ni ska se den. Så otroligt mycket den hästen har gjort. Han kom till Roffes stall när han var fem och har sedan stått där hela tiden. Bara för att nämna några meriter Rolf Göran och den här fantastiska hästen har så blev de 3:a i lag och och 4:a individuellt i EM 2013, 4:a individuellt och 6:a i lag i VM 2014, de har gjort 109 starter i Global Champions Tour varav 83 varit felfria och Casall har dessutom 46 godkända söner. Senast nu som 17-åring vann hann totalen av Global Champions Tour och då var hästen alltså 17 år. Inte många hästar som vid 17 års-ålder fortfarande kan prestera på den nivån.

Casall har, tillsammans med Roffe såklart, bjudit på så otroligt många bra rundor och det är inte ofta man ser en häst som Casall. Rolf Göran och Casall är verkligen som gjorda för varandra, perfect match skulle jag vilja säga. Efter alla dessa år förtjänar han att få pensioneras även om det såklart är tråkigt att vi nu inte kommer att få se dem tillsammans något mer.

Casall Ask, tack för allt!

Likes

Comments

Måndag: Jobba 7-16

Tisdag: Körlektion

Onsdag: Jobba 7-12, körlektion

Torsdag: Jobba 7-16, dressyrträning

Fredag: Jobba 7-16

Lördag: Inga planer

Söndag: Jobba 7-16

Även det här blev en lång vecka för mig på jobbet då jag ska jobba för en annan på söndag. Som ni säkert vet så är söndagar inte min favoritdag att jobba men en av dem jag jobbar med på vardagarna jobbar även på söndag så då är det bara roligt. Annars har jag två körlektioner vilket som alltid är kul. Helt sjukt hur många körlektioner jag har tagit nu men ändå inbillar jag mig att jag inte kan någonting. Annars är det inte så mycket mer, dressyrträning på tisdag men det är väl det.

Likes

Comments

Godmorgon. Nu har alla andra här i Stockholm sportlov men jag har då inget lov utan jag jobbar på som vanligt. Inte för att jag har någonting emot det men visst saknar man det här med lov lite. Idag jobbar jag som vanligt 7-16 och har efter det inga planer. Förväntar mig som alltid på måndagar en rörig dag på jobbet. Vi är alltid sjukt virriga på måndagar, hittar på våra egna rutiner och springer mest runt men på något sätt brukar det ändå lösa sig.

Likes

Comments

Hej på er! Bestämde mig för att lägga bloggen lite åt sidan igår eftersom att jag inte mådde så bra men nu är jag tillbaka. Har klarat av ännu en söndag på jobbet och jag måste säga att vi gjorde det bra, börjar tycka om söndagar mer och mer även om jag har ångest inför dem varje gång. Sitter för tillfället och kollar på Världscupshoppning från Göteborg, kul att dem sänder lite ridsport på tv. Kommer inte att hitta på så mycket mer ikväll, jobbar ju faktiskt imorgon också. Är helt slut så det blir antagligen sängen tidigt ikväll.

Ni får nöja er mer en liten kort uppdatering bara men jag lever i alla fall.

Likes

Comments