Header

Jag kan inte komma ihåg när jag sov längre än till klockan 8 senast. Nu för tiden vaknar jag alltid vid 7 även om jag kan sova hela dagen om jag vill. Idag var ingen undantag och jag vaknade vid 7. Jag antar att det är för att jag går upp så tidigt alla andra dagar, dessutom går jag och lägger mig redan vid 21 så jag får ju ändå 10 timmars sömn. Idag väntar en ledig dag, trodde jag, tills jag fick ett sms om att de behöver hjälp på jobbet i eftermiddag så kl 13.30 ska jag vara på jobbet och jobbar sedan till kl 16. Innan det ska jag ha körlektion. Brukar ha lite ångest inför det innan och inte känna mig så taggad men när jag väl är där brukar det inte vara så jobbigt så förhoppningsvis ska det gå bra idag också. Det enda som känns lite jobbigt är att det regnar och jag är inte så bekväm med att använda vindrutetorkarna än men det är väl bra att träna på det också antar jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det känns som att jag inte gör något annat än att jobba nu för tiden och bor mer eller mindre i stallet. Igår var jag i stallet klockan 6.30 och jobbade sedan till klockan 16. Efter det var jag protokollräknare till ponnycupen som var samt hjälpte till lite runt omkring med papper och grejer. Klockan var närmre 20 när jag var hemma, en lång dag med andra ord. Ponnycupen är dock väldigt kul och jag tycker bara att det är roligt att hjälpa till.

Idag var det jobb igen, det börjar verkligen kännas i kroppen nu. Egentligen ska jag bara jobba 3-4 dagar i veckan men på sista tiden har det blivit betydligt mer, snarare 5-6 dagar. Lite extra pengar är väl trevligt antar jag, sen tycker jag ju faktiskt bara att det ä roligt att jobba men det börjar kännas nu. Imorgon är jag i alla fall ledig så då kan jag vila lite innan ytterligare tre dagar med jobb väntar. Är även ledig i helgen vilket faktiskt känns ganska skönt, har jobbat två helger i rad nu och känner att en ledig helg sitter ganska bra.

Likes

Comments

Herregud vilken dag säger jag bara. Varannan fredag är inte som alla andra dagar på jobbet om man säger så. Jag började dessutom om dagen med att försova mig. vid 6.35 kom pappa ner till mitt rum och frågade om jag skulle jobba idag, tydligen hade han också försovit sig. 10 minuter senare satt jag på bussen på väg till jobbet, ibland är det verkligen så värt att bo 3 minuter från jobbet. Väl på jobbet var det stress hela dagen, inte för att vi brukar kunna ta de lugnt men som sagt så är varannan fredag mer kaos än andra dagar. De slår till och med söndagar och söndagar brukar också vara riktigt röriga. Tack vare att vi har praktikanter hos oss nu så hann vi ändå klart i tid. Sen har dagen såklart inte bara varit jobbig utan jag har skrattat en del också. Det är ju ändå fredag vilket betyder fredagsbullen, det gör alltid fredagar lite lättare. Tråden på min tandställningen lossnade dock igen, dessutom på samma ställe som förra gången, suck...

Nu tänkte jag ta en dusch innan det blir hamburgare till middag och sedan mys framför idol. Det känns som en bra fredag, och framför allt välbehövligt efter en lång vecka med jobb. På söndag jobbar jag igen så det gäller att ta vara på den lediga tiden som man får.

Likes

Comments

Hej! Kom hem från jobbet för ett tag sedan och har bara ätit lite sedan dess. Har haft en väldigt bra dag där vi har haft bra flyt hela dagen. Älskar att våra praktikanter packar alla våra höpåsar så att vi slipper det, vi har dessutom tid till att göra andra saker nu som vi inte hinner annars så det är väldigt uppskattat. Har haft en bra dag helt enkelt, förutom att jag är så trött på en tant som jag möter varje morgon med sina hundar när jag cyklar till jobbet.

Det är ju ganska mörkt på morgonen nu och jag har ingen lampa på min cykel vilket jag är medveten om, därför cyklar jag bara på upplysta vägar så att jag ser vart jag cyklar och andra ser mig klart och tydligt. Ändå säger hon till mig varje morgon "det är bra med lampa på cykeln hörru" och låtsas typ bli lite rädd för mig som att hon inte ser mig när jag lugnt cyklar förbi. Det är intet så att hon låter trevlig när hon säger det heller utan hon låter verkligen sur och tror att hon kan bestämma vad jag ska göra. Första gången hon sa det var det okej men nu är jag så trött på det. Idag tog jag dessutom en annan väg för jag tänkte att jag inte skulle möta henne då men tror ni inte att hon också tog den vägen idag? Jo, det gjorde hon så jag fick en utskällning även idag - härligt! Jag vet att jag kanske borde ha en lampa men det är inte så att hon går runt med en ficklampa eller reflexer heller så hon har faktiskt inte så mycket att säga till om. Grejen är inte den att jag tar åt mig men att få en utskällning av samma människa varje morgon för att jag cyklar på upplysta cykelvägar är inte så kul. Det tar liksom 3 minuter för mig att cykla till jobbet så det är inte någon lång sträcka. Om jag sätter på en lampa på min cykel så kommer hon antagligen börja klaga på något annat istället, bara för att hon måste. Vissa är ju så att de måste leta fel. Vad spelar det egentligen för roll för henne om jag har en lampa på min cykel eller inte? Eftersom att hon kan skrika på mig så ser hon ju uppenbarligen mig så jag förstår inte riktigt vad problemet från hennes sida är. Jag får kanske sluta cykla helt enkelt och börja ta bussen istället så slipper hon mig. Förhoppningsvis så har jag även körkort snart så då behöver vi inte ses igen och jag kommer inte att sakna henne.

Kände bara att jag behövde skriva av mig lite men jag är bara så trött på att andra ska säga till mig om vad jag ska göra och inte göra. Jag är snart 19 år och kan ta hand om mig själv, jag lovar. Jag har även en egen mamma som kan säga till mig, jag behöver inte en tant som skäller på mig varje morgon också! Det är väl mitt egna problem att jag inte har en lampa på min cykel och ingenting som hon borde lägga sig i. Att en liten lampa på en cykel kan ställa till med så mycket problem... 

Tack och hej!

Likes

Comments

Idag har jag hunnit med en massa saker och har haft och göra hela dagen. Innan klockan 13 hade jag hunnit ha körlektion, rida Acuba och varit hos tandläkaren - ganska bra jobbat måste jag säga. Var sedan hemma i någon timme innan jag åkte vidare för att vara barnvakt. Alla barn var glada idag, till och med den minsta var på strålande humör så det var skönt. Kom hem för inte så längesedan och ska väl inte göra så mycket under kvällen. Jag jobbar imorgon igen så kan inte vara uppe alltför länge.

Likes

Comments