Header
View tracker

Kom precis hem från stallet. Acuba fick sig ett pass i ridhuset i alla gångarter. Till en början kändes hon lite småseg och inte riktigt framme för skänkeln men efter galoppen vaknade hon och blev väldigt fin. Är ändå nöjd och vi avslutade bra. Skyndade mig sen hem för att kolla på handboll. Kollade dem första minuterna i bilen på mobilen, haha riktigt nördig känner jag mig. Handboll är en av dem få sporter som jag faktiskt tycker är rolig att kolla på, framför allt eftersom att det går så bra för Sverige.

Kvällen kommer fortsätta att vara lugn, ska kolla klart på handbollen där Sverige nu leder med 13 mål så det är inte så spännande för tillfället. Imorgon är det jobb igen så kan inte stanna uppe allt för länge.

Likes

Comments

Godmorgon. Solen skiner utanför fönstret och jag är ledig även idag. Precis som igår så har jag inte mycket planer för dagen idag heller. Blir ännu en lugn dag hemma, i alla fall under förmiddagen. Senare i eftermiddag ska jag ut till stallet och rida Acuba. Borde verkligen plugga körkortsteori och göra uppgifterna som jag skulle göra också så det ska jag ta tag idag. Det är i alla fall tanken sen finns det en risk att jag inte gör dem, hehe.

Likes

Comments

Som jag trodde när jag vaknade i morse så har jag inte fått mycket gjort idag. Det blev verkligen en lugn dag hemma men en väldigt välbehövlig sådan. Har inte ens pluggat körkortsteori som jag sa att jag skulle göra, får göra det imorgon istället. Fastnade framför GP klassen från Baltic under kvällen. Blir så otroligt tävlingssugen när jag ser det. Har inte tävlat sedan i november så det börjar kännas lite nu. Resten av kvällen kommer inte bli mer händelserik än vad dagen har varit. Trots att jag inte har gjort någonting idag så känner jag mig ändå så trött, man blir väl seg att bara sitta hemma också antar jag.

Likes

Comments

I torsdags var det dags för dressyrträning, årets första. Eftersom att hon hade känts så fin passen innan var jag väldigt taggad, framför allt på att visa galoppen som hade blivit så bra. Jag sa till min tränare att galoppen hade blivit mycket bättre och att hon nu går fram för skänkeln så vi började med galoppen. Tror ni att hon gick fram? Nej. Bara för att jag sa innan och var så stolt över att galoppen hade gått så bra så gick hon inte fram för fem öre. Så typiskt. Det var bara att "börja om" och gasa några varv. Sen blev det faktiskt helt okej. Problemet ligger i att hon inte går fram för skänkeln och då blir det jättesvårt att jobba henne. Går hon inte fram kan jag inte göra någonting. Förutom lite problem med galoppen så var hon ändå ganska fin, fick en okej känsla i traven i alla fall. Inte vårt bästa pass men vi jobbar vidare.

Likes

Comments

Godmorgon! Efter nästan 12 timmar sömn så vaknar jag upp och känner mig för en gångs skull utvilad. Väldigt skönt! Idag har jag faktiskt inga planer alls, brukar vara så på lördagar för min del. Tar dagen lite som den kommer och annars blir det bara en lugn dag hemma. Ska försöka plugga lite körkortsteori, har några uppgifter som min lärare sa att jag skulle göra i boken så jag får väl göra det. Bloggen ska också få sig en massa tid såklart. Är även lite sugen på att kolla på SKAM igen så det kanske är det jag ska göra idag, vi får se helt enkelt.

Ha en bra dag hörrni så hörs vi senare!

Likes

Comments

View tracker