Header
View tracker

Godmorgon. Ni anar inte hur taggad jag är på den här helgen. Jag är ledig från jobbet och har en massa roliga planer. Idag ska jag äntligen få handla julklappar, skojar inte när jag säger att jag har laddat hela veckan. Ska bli så kul att äntligen få julklappsshoppa. Lisa och jag åker in till stan någon gång under förmiddagen och sen får vi se hur länge vi orkar. Vi får inte komma hem allt för sent bara, ska nämligen hinna rida Acuba också och har dessutom intag så får helst inte vara i stallet senare än 15.30. .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Den här dagen har varit minst sagt spännande. Det är nämligen så att hon som skulle jobba för en av dem som är på Irland aldrig dök upp. Vi har alltså bara varit två stycken som jobbat i stallet hela dagen. Trots att det bara var vi två så var stallet så var alla hästar utsläppta och alla stall var mockade, sopade och krattade klockan 10. Inte så illa måste jag säga. Sen att vi brukar vara klara med det en timme tidigare i vanliga fall är en annan sak, men då brukar vi vara tre och idag var vi faktiskt bara två så jag tycker att vi var duktiga. Tack och lov så fick vi lite hjälp efter mockningen vilket gjorde att vi ändå hann klart i hyfsad tid innan lunch. Eftersom att det är fredag så var det fredagsbullen vilket alltid gör fredagar lite lättare.

Resten av kvällen kommer att spenderas framför finalen av Idol, heja Liam säger jag! Har dessutom en lite för stor påse med godis bredvid så mig är det inte synd om.

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Jag hoppas verkligen att jag är vaken nu eftersom att jag idag ska vara på jobbet vid 6.30. Lär väl vara mer död än levande men jag får trösta mig med att jag är ledig hela helgen. Idag är det fredag och en lång dag på jobbet väntar. Jag antar att den kommer att bli lång i alla fall och det finns en anledning till det. Chefen och några andra åker dessutom till Irland idag så det kommer att vara tomt i stallet eftersom att det är dem som jag jobbar mest med och står närmast som åker, en av mina närmaste stannar dock kvar hemma och håller mig sällskap. Hoppas att vi kan hålla stämningen uppe ändå även om de kommer att vara saknade. Tur då att de bara är borta över helgen och är tillbaka igen på tisdag. Vi är såklart många andra kvar hemma också så helt tomt blir det inte.

Efter jobbet måste jag förbi centrum för att hämta ett paket. Har beställt lite julklappar, vet knappt vad det är själv så det blir spännande och se vad jag har beställt. Lär somna ganska tidigt ikväll men ska försöka kolla på Idol i alla fall, brukar inte lyckas se hela innan jag somnar men jag kan ju alltid försöka.

Likes

Comments

Börjar bli dags att gå och lägga sig. Har som vanligt haft en bra dag på jobbet med mycket skratt och roligheter. Efter jobbet åkte till Acuba där dressyrträning stod på schemat men jag berättar mer om det imorgon. Har sedan jag kom hem kollat på handboll, vilket jag fortfarande gör men tyvärr går det inget vidare för Sverige. Imorgon är planen att jag ska vara på jobbet redan vid 6.30. Vi ska börja lite tidigare då det men största sannolikhet kommer att bli en lång dag imorgon, därför tänkte vi börja tidigare så att vi inte hamnar allt för mycket efter. Hoppas bara att jag kan komma upp i tid imorgon, annars kan det bli lite jobbigt. 

Godnatt!

Likes

Comments