Header

Inte för mig men det är KM i hoppning på jobbet idag. Alltid kul att jobba sådana dagar, då har man en anledning till att inte jobba eftersom att man självklart måste kolla. Idag jobbar jag dessutom med min kompis från vardagarna så det kommer helt klart bli en bra dag på jobbet. Inte ofta jag ser fram emot att jobba en söndag men idag kan jag faktiskt säga att jag gör det, vågar till och med säga att det ska bli kul. Har aldrig något problem med att åka till jobbet på en måndag men just söndagar är lite jobbiga, skönt då att jag inte behöver ha någon ångest den här söndagen.

Ni får ha en bra dag allihopa!

KM hoppning 2015, då med min favorit Zessan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Trots att det är lördag och klockan precis slagit 21 så börjar det bli dags för mig att sova, imorgon är det nämligen jobb för min del. Har faktiskt ingen ångest alls över att jobba söndag imorgon vilket känns väldigt skönt, jobbar nämligen med min favorit från vardagarna så imorgon kommer att bli en bra söndag. Dagen idag har annars varit lugn. Var ju på jobbet för att kolla när Lisa red sin första lektion på Stockby på 2,5 år. Såg jättebra ut och verkade tycka att det var kul att vara tillbaka, framför allt att rida en häst som faktiskt kan någonting. Har även varit iväg och spelat lite flöjt men annars har det inte hänt så mycket mer. Polly fick som sagt vila och då fick jag helt plötsligt en massa tid.

Sjukt att det snart är ett år sedan jag tog studenten. Vill bara göra det igen

Likes

Comments

Godmorgon! Idag blev det sovmorgon för mig, inte ofta det händer så det gäller att ta varje tillfälle man får. Har faktiskt inte jättemycket planer för denna dagen. Ska ner till jobbet vid 12, min syster ska börjar rida där i en grupp idag. Hon har ridit där innan men när jag började på Elfvik så följde hon också med dit men nu när det är nya ägare på Elfvik och jag är tillbaka på Stockby så ska hon också börja på Stockby igen. Det blev helt enkelt inte som förut på Elfvik och Lisa har kommit fram till att hon kan utvecklas med på Stockby. Jag tror att det här kommer att bli jättebra. Kul att ha sin syster på jobbet också. Polly får som jag sa igår vila idag, det förtjänar hon!

Klockan 15 ska jag åka och spela lite flöjt. Om en månad åker vi till Lettland på konsertresa, det är dock lite oklart om jag ska med på grund av att jag jobbar. Det kanske gick att lösa med att jag kan åka senare.

Likes

Comments

Kan börja med att säga att jag igår inte rörde min dator. Var helt slut när jag kom hem från jobbet så jag gjorde inte mycket mer än att äta middag och sedan sova. Mådde även inte helt hundra då det är mycket tankar som snurrar i huvudet på mig för tillfället så kände att det var lika bra att lägga bloggen åt sidan för en dag.

Igår var jag och Polly med på personalträningen för första gången. Polly skötte sig toppen och tränaren verka tycka om henne. Det vi ska jobba vidare med nu är att hon ska våga länga ut halsen och ta stöd på bettet. Jag fick lite tips igår på hur jag ska göra och redan under passets gång blev det mycket bättre. Vi skojade lite om att hon kan gå direkt in på en nybörjarlektion redan imorgon. Världens snällaste ponny är det.

Idag var tanken att Polly skulle vila eftersom att ha gått hela veckan men chefen ville ha sällskap ut så red ändå. Tänkte att det bara kunde vara skönt för henne att få komma ut lite. Vi skrittade mest men blev även några kortare travsträckor och även ett par skutt över stockar. Idag hade vi bara kul och inga krav över huvud taget. Imorgon däremot ska hon vila, det förtjänar hon. Har faktiskt inte bara ridit Polly idag utan red även min gamla kompis, Little May. Så kul att äntligen få rida henne igen. Vi ska pröva en ny sadelgjord, med magplatta, så kollade bara hur hon reagerade med den. Det var inga konstigheter, hon verkade inte bry sig. Red inte i mer än 10 minuter, hade såklart velat rida längre men eftersom att hon ska gå lektioner så kändes det inte schysst. Var oavsett väldigt kul att få sitta på henne igen. Saknar att Lilla My men är glad att vi är kollegor i alla fall ;)

Bra dag helt enkelt. Har fått rida två av mina små favoriter, jobbet var lugnt och jag är ledig imorgon. Inte mycket att klaga på här inte.

Likes

Comments

Hej! Idag var det tillbaka till jobbet som gällde. Efter 5 dagar ledigt så har det inte gått fort för mig idag. Det var som att jag hade glömt bort hur man mockar men det var ändå kul att vara tillbaka. Imorgon är jag förhoppningsvis tillbaka i mitt vanliga tempo igen och det tar inte en kvart att mocka två boxar. Idag blev det dessutom lite kaos på grund av att vi var tvungna att tömma det ena stallet på hästar eftersom att de skulle in med en skylift och fixa någonting med ventilationen eller va det nu var. Efter att ha slagit våra kloka huvuden ihop så löste vi det i alla fall. Red även Polly, hon fick sig ett lite lugnare pass även idag. Imorgon ska vi vara med på personalridningen för första gången. Med tanke på hur fin hon har varit nu senaste veckan så ska det bli extra kul.

Eftermiddagen har som alla andra onsdagar spenderats hos mina barnvaktsbarn, perfekt avslut på den här dagen.

Likes

Comments