Jeg skal ikke være hellig, jeg drikker gerne og jeg drikker også gerne en øl eller to for meget en gang imellem... Og jeg tror bestemt ikke at jeg er den eneste.
Livet som ung indeholder mange fester og druk, og disse ting fylder en stor del i unges liv. Det er svært at skille sig ud, og det er vel også tilfældet her. Men er det egentligt okay at sige nej?
Jeg tror, mange unge tænker, at de skal gøre alt for at være en del af fællesskabet. Men kan man ikke det uden at drikke? Mine erfaringer er, at det kan man godt. Jeg ved ikke om det kun er på grund af min vennegruppe, men jeg havde en veninde, der ikke kunne drikke, det kunne hendes krop ikke tåle, men hun var stadig med til fester og hyggede sig. Jeg har også selv været til fester, hvor jeg enten ikke har drukket eller kun har drukket et par øl. Det handler meget om at kende/finde sin grænse - hvornår er det nok? Har jeg lyst til at drikke?

Alkohol er jo ikke godt for kroppen, og det er ikke fordi jeg nu skal gå i detaljer om, hvad alkohol gør ved kroppen, men det er altså altid en god idé at tænke lidt over, hvad det er, man forgifter sin krop med. Vi kender nok allesammmen det med at vågne op dagen efter en fest, og bare havde lyst til pizza og cola, og ellers bare bruge dagen ude ved toilettet eller på at sove. Og så siger man til sig selv: "jeg skal aldrig drikke igen", lige ind ti næste weekeden, hvor at det igen går løs og du igen ligger søndag morgen og håber på, at der en en kold cola i køleskabet.

Det handler ikke om hvad andre synes er rigtigt, eller hvad andre gør, det handler om hvad du gerne vil og hvad din grænse er. Så hvis du gerne vil drikke så gør du endelig det, men hvis du ikke føler for det er det også helt fint - du skal nok blive en del af fællesskabet alligevel.

Kys Ida

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Kjole Gina Tricot //Sokker Monki//Hue Pieces//Bluse Vero Moda//Taske Becksöndergaard//Schrunchie Mads Nørgaard//Sweater H&M//Tassels SuiAva

Her på det sidste har jeg lagt meget mærke til, at alle butikker har alt med glimmer, glimmersokker, glimmertrøjer osv. Jeg har derfor lavet et lille indlæg med ting med glimmer, som jeg selv synes er utrolig flotte, så håber at noget falder i jeres smag!

Kys Ida


Likes

Comments

Jeg har fundet tre jakker og tre par støvler, som jeg personligt mener ville være super fede her til vinter.

Jakker

1. Jakken er fra Monki og er super fin. Jeg har set denne slags jakke i mange butikker, men synes helt klar at det her er den flotteste af dem jeg har set! Klik her!

2. Denne jakke er fra Envii og er dejlig varm. Denne jakke er min vinterjakke i år, og er virkelig glad for den, især fordi det allerede er blivet koldt her i Danmark. Klik her!

3. En meget lækker frakke fra Zara. Den er lidt længere end de to andre jakke, jeg har valg at vise, og det gør den mere feminin. Klik her!

Støvler

1. De første par støvler er far Billi Bi og har en lille hæl. Jeg synes at farven er virkelig fin, og selvom støvlen har en lille hæl og er beaudeux, kan de stadig bruges til hverdag. Klik her!

2. Støvlene er fra Ganni og har snørebånd, og er super varm! Jeg har selv købt disse støvler, og har allerede brug dem en del. De er super behagelige at have på, og så passer de til alt da de er sorte. Klik her!

3. Et par støvler fra NOME med super fine sølv detaljer. Det er en meget klassisk støvle, som kan bruges til alt da den er sort. Støvlen kan bruges både til hverdag, men kan også bruges hvis du skal ud med veninderne i weekeden. Klik her!

Kys Ida

Likes

Comments

Jeg hedder Ida og er 16 år og pt går jeg i 1.g. Jeg er en meget glad pige, dog er jeg ikke så positiv altid.. det kan der heldigvis laves om på. Jeg har startet denne blog, fordi jeg godt kan lide at komme ud med min mening, og hvis jeg kan underholde folk imens, er det jo bare et plus. Bloggen vil handle om alt mellem himmel og jord. Bloggen kommer nok mest til at handle om mode.

Håber I vil følge med.

Kys Ida

Likes

Comments