Header

Det kan vara väldigt svårt att hitta sin personliga stil och hitta något som man känner sig bekväm i. Jag själv vet inte om jag har hittat min stil men tänkte ge er några råd och tips. Jag har nog en väldigt blandad stil, då jag både har kläder som är lite tuffare men också väldigt söta och `flickiga´. Men känner mig oftast bekväm i allt jag har på mig. Blev ju liksom klassens `överklass´ haha.

Mitt största problem har nog varit att våga, att våga ha på mig saker som jag tycker är snyggt men har trott att människor ska kommentera. Men har nu ändrat mig och skiter i vad andra tycker bara man själv gillar det. Så mitt första tips är att skita i vad alla andra tycker, så länge man själv känner sig bekväm och tycker det är snyggt. För ingen annan ska få bestämma vad som du tycker är fult eller snyggt.

Mitt andra tips när det kommer till shopping så ska man alltid tänka efter innan man köper något. Jag själv tänker alltid om det tex är en tröja, att man ska ha något hemma som man kan matcha med. Om man tvekar så ska man inte köpa utan va alltid 100% säker innnan du köper något. Om du hittar något klädesplagg som du gillar men när du testar det så kanske det kliar eller liknande, så borde du inte köpa det eftersom det oftast blir att du aldrig använder det.

När jag var liten så köpte jag det mesta jag såg och det mesta var ju skit. Nu i efterhand så har jag märkt att allt skit aldrig används. Så mitt tredje tips är att tänka efter innan du köper något, att du verkligen kommer använda det. För annars slutar det bara med att det bara ligger i graderoben och dammar.

Mitt sista tips är att va dig själv.

puss

(DESSA TIPS KANSKE INTE VAR SÅ MYCKET HJÄLP TILL ATT HITTA SIN STIL)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min dag började med att jag vaknade runt tjugo över åtta och gick direkt in i duschen då mitt hår var kaos eftersom jag typ har haft det i en bulle i två dagar. Efter det så åt jag frukost och när mamma och jag var ute på stan igår så gick vi in på picard för att köpa olika typer av croissanter Så vi åt de till frukost, vilket var så gott, stort tips. Sen var det dax att börja fixa sig, så lockade mitt hår och gjorde en enkel sminkning då jag inte orkade ha så mycket. Har liksom inte haft smink på typ två månader och bästa känslan är ju när man ska gå och lägga sig och vet att man inte behöver ta bort sminket.

tröja: tessie kjol: pull and bear solglasögon: bikbok

Kanske inte jättebra bilder på mina outfits, men hade två stycken eftersom att det var jätte soligt på dagen men blev ju såklart kallare på kvällen. Fattar verkligen inte att det aldrig kan vara bra väder på just midsommar, även fast det var soligt så var det ju liksom inte jätte varmt.

Sen var det dags att drar sig mot dit vi skulle och såklart var det kö. Vi skulle komma dit runt halv tolv men kom istället runt tolv, dock var vi typ först haha. Vid halv ett var det dags för lunch fick dock ingen bild på den men ni vet ju hur traditionell midsommar lunch ser ut. Efter lunch och matkoma var det dags för den årliga tipsrundan och vi kom överraskande på en andra plats. När vi väl hade kommit tillbaka så var det dags för fotbollsmatch vilket är för aggressivt för att vara med på, så stod på sidan och hejade på. Sen var det fiskedamm för småbarnen och sedan dags för fika, jordgubbstårta och kladdkaka (kan ju aldrig bli fel). Efter lite lek, så var det dags för middag vilket gjorde att man fick ännu mer matkoma. Kom hem för typ en halv timma sen och har haft en jättebra midsommar och hoppas att ni också hade det.

Puss

Likes

Comments

​Min nya favoritfärg är gult, oavsett om det är kläder eller väskor så älskar jag gult. Tänkte därför att jag kunde slänga ihop ett härligt collage med bara gula saker inklusive två palmer haha. Vet inte varför jag har fått upp öggonen för det så mycket, men tycker det bara är en ​härlig och somrig färg.​ Ni måste ju hålla med om att man blir glad när man ser den. För några år sedan skulle jag nog ha sagt ​gult är fult​, men nu har jag verkligen ändrat min åsikt. 

Aja om vi struntar i färgen gult och går vidare till vad jag har gjort idag. Vaknade runt 9 och drog mig i sängen till halv tio då min mamma vaknade. Vi gick upp och åt frukost för att sedan åka till Ikea för att lämna av min bror, då han jobbar där. Eller det var faktiskt han som övningskörde. Efter det gick jag och mamma och köpte svenska jordgubbar. Alltså finns det något bättre än svenska jordgubbar på sommaren, tror inte det. Vi åkte därefter till min mormor för att hälsa på, så mysigt. Vi var där i ungefär en timma för att sedan åka vidare till Ica och handla lite inför imorgon då det är midsommar. Så taggad, mer om det får ni höra om imorgon. Efter ett tag på Ica så åkte vi hem eftersom vissa av varorna inte kunde va i bilen då vi skulle till polisen och hämta mammas pass. Sen gick vi lite på stan för att sedan gå hem och göra hamburgare med sötpotatis, älskar sötpotatis nästa lika mycket som jag älskar gult haha. Nu på kvällen så har vi kollat klart på vaiana, den var så bra (rekommenderar starkt). Men nu ska jag sova för att gå upp hyfsat tidigt för att hinna fixa mig då vi ska åka runt kvart i elva. 

Puss

Likes

Comments

Hejsan, det var ett tag sen haha!! Men tänkte starta igen med 15 fakta om mig.

1. Jag heter Ida Susan Tell

2. Jag bor i Stockholm

3. Mitt drömjoobb är att hålla på med youtube och blogg

4. Eller att bli fotograf

5. Jag ska börja gymnasiet efter sommarlovet

6. Jag går på innebandy

7. Min största dröm är att flytta till New York

8. Jag är 16 år

9. Jag har ett stort intresse för mode

10. ÄLSKAR att shoppa

11. Kenza och Janni är mina favorit bloggare och två stora inspirationer

12. Just nu kollar jag på janni haha

13. Jag har haft typ 5 bloggar innan denna

14. Jag älskar att resa

15. Min instagram är telllida

puss

Likes

Comments