Header

Mer bilder från när vi var vid hamnen. Vi ska faktiskt dit idag också, fast idag ska alla dit och äta middag. Det ska bli jättemysigt och gott.

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Förlåt för ingen uppdatering igår, men tänkte på annat och glömde bort bloggen. Idag ska det bli mycket bättre uppdatering.

Vi har haft rätt bra väder här, så vi har mest legat vi poolen då. Men förrgår så åkte vi till Emporia, för det regnade hela dagen. Fick med mig ett nagellack.

Sen är jag ju också med min kusin hela tiden och leker och myser, för det är de bästa som finns <3

Puss

Likes

Comments

Bild 1 - Från bryggan på Gotland // Bild 2 - Från Visby // Bild 3 - Solnedgången på Gotland // Bild 4 - Också från Visby // Bild 5 - En throwback ifrån Dubrovnik

Puss

Likes

Comments

Kolla vad fin hamnen är här i Abbekås, lite synd bara att det är typ 15 grader i vattnet.

Igår så var det så fint väder, så vi låg och solade och badade i poolen. Gick till golfbanan för att äta och spela lite. Sen gick vi även till hamnen för att äta efterrätt.

Det var en väldigt mysig dag och idag ska det också bjudas på sol, vilket vi alla gillar.

Puss

( Om ni har något som ni vill att jag ska blogga om så får ni jättegärna skriva det i kommentarerna. Eller om ni vill ställa frågor till en QA. )

Likes

Comments

Likes

Comments

Kolla vilken gullig häst vi stötte på vår promenad, så gullig och verkade vara väldigt hungrig. Då han typ åt upp allt gräs.

Nu så ska jag nog bada eller i alla fall sola.

Puss

Likes

Comments

Kolla va vi köpte innan vi åkte hit, så gullig.

Puss

Likes

Comments

Här är några få bilder från resan igår. Det tog ungefär 7 timmar, men kändes som det gick mycket fortare. Vi kom fram vid 3 och då packade vi upp lite och även så badade jag i poolen. Vi åt även lite snacks och myste med kusinen. För min morbror, moster och även min kusin här är i en vecka.

Puss

Likes

Comments

Godkväll sötisar, just nu så är jag äntligen på landet. Som jag har längtat, det är ett lugn här till skillnad från Stockholm.

Men ovan har ni mina största wanties just nu, har blivit väldigt sugen på Isabel Marant skorna.

Nu kollar vi på fotboll och ska sedan sova.

Puss

Likes

Comments