Hejj!!

Imorgon så har det gått en månad av sommarlovet, och jag har jippot på att det ända jag gör på dagarna är att äta och kolla youtube!! Jag hoppas att jag inte är den ända!!!!!! Men fram till skolan börjar har jag väldigt mycket planerat. Natten till lördag åker jag till Gotland med min bästis, efter det kommer jag hem och är hemma en dag sen åker jag till Skåne, där jag har landställe!! Och efter det är jag hemma några timmar sen åker jag till Spanien med min mamma och pappa. När vi kommer hem från Spanien är det bara typ 10 dagar kvar tills skolan börjar!! Men hoppas ni har det bra och tar det lugnt eftersom det är ju de man ska göra när man har Sommarlov, så hörs vi!!

Kram Ida <333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja det var väll ett tag sen eller vad säger ni???

Hej på er! Jag sa ju att jag inte var jättebra på att blogga vilket jag tycker är synd eftersom jag älskar det!! Jag läser varje kväll 5 bloggar innan jag går och lägger mig och varje gång jag läser dom inser jag hur mycket jag verkligen vill kunna uppdatera lika mycket som dom, men grejen är att jag fattar verkligen inte hur dom kommer på grejer att skriva!! Men får försöka igen och verkligen tänka på intressanta ämnen som jag kan skriva om!! Men ja va säger ni tredje gången gillt?? Hoppas ni har haft ett superbra sommarlov hittills så hörs vi Imorgon!!

Kram Ida <3333

Likes

Comments

Hejj!! Hoppas ni mår bra jag mår bra i alla fall. Vi har nu påsklov vilket är så skönt och det behövdes verkligen. Eller vi fick ju påsklov i torsdags, men man kan ju typ säga att vi har påsklov nu eftersom det är måndag!!

Idag har jag hoppat lite studsmatta och spelat lite innebandy, eftersom att det är 15 grader ute!! Så härligt med lite värme och sol och ikväll ska vi till farmor och äta lite påskmiddag med faster också så det blir mysigt!!

Kram <333

Likes

Comments

Ja det var ett tag sen, precis när jag startade denna blogg så visste jag nästan att jag inte skulle blogga varje dag, jag vet inte varför det alltid blir såhär! Jag älskar att skriva och jag älskar att fota, men det blir liksom som att jag glömmer bort bloggen även fast jag vet att jag har en blogg som jag måste blogga på varje dag, om jag vill att den ska bli stor! Men nu så är det en ny vecka och då så tänker jag att vi börjar på ett nytt försök på bloggen!
Nu när det börjar bli finare väder så kommer jag börja ta mer foton ute.

Kram <333

Bild från i helgen, glöm inte följa min och mina två bästisars youtube kanal!!

Likes

Comments

Från mystory

Likes

Comments

Hejj!! förlåt för den dåliga uppdateringen. Men nu har jag äntligen sportlov ( eller fick det i onsdags eftersom jag var sjuk ) men det är så skönt att inte behöva gå upp tidigt på morgonen och behöva gå till skolan. Men har dock några grejer i skolan veckan vi börjar :// 

Idag vaknade jag tolv och har legat i soffan och varit ute och spelat lite innebandy. Den här veckan har jag inget planerat men det är rätt skönt ändå, att bara kunna ta det lungt och göra vad jag vill. Men måste plugga!!

vloggar hela den här veckan, så nästa vecka kommer det upp en voggvecka på kanalen.

Kramis <333

​bilder från dom senaste dagarna.

Likes

Comments

Likes

Comments

Drömmen är ju såklart celine väskan men jag skulle aldrig köpa den själv, men jag tycker kanske att chiquelle väskan är mer värd då den nästan är 20 000 kr billigare och den är även väldigt fin. 

kram <333

Likes

Comments

Hej!!

ligger just nu i soffan och kollar på tv, har precis redigerat klart min vecko-vlogg och den blev 30 minuter. Men hoppas det inte gör någonting, det var ju fösrta gången jag gjorde en vecko-vlogg så visste inte att det skulle bli så mycket material. men sök på ida tell på youtube så kommer jag upp. Dom två senaste dagarna har jag somnat vid 1 eller 2 då jag har legat och hostat hela nätterna. Idag så gick jag till skolan, men jag skulle bara dit och göra ett prov och sen gick jag hem. Idag så skulle vi till ett museum, men var som sagt hemma, tror jag ska till skolan imorgon,vi får se. Men hela dagen har jag druckit te och kollat youtube. ska försöka ta lite bilder idag som jag sen lägger upp här!!

kram <3333

Likes

Comments