Header

Noen snapshots fra våre første timer i Paris. Virkelig en av favoritt av storbyer. Det er så utrolig mange fine og koselige gater her, så uendelig mange muligheter innenfor både mat og shopping.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Innlegget er sponset av Desenio

Den siste tiden har vi brukt tid på å freshe opp leiligheten litt. Det er ikke gjort i en håndvending, men litt etter litt blir det et mer personlig preg hjemme hos oss. Jeg har latt meg inspirere av litt mørkere toner og gått litt vekk fra den minimalistiske stilen som har vært en del år.

Det er ikke alltid lett å bestemme seg for hva som skal pryde veggene. Om det er bilder, speil eller lys. Etter vi malte veggen i stuen bestemte vi oss for å henge opp noen bilder for å få det litt lysere og mer liv i leiligheten. Jeg har valgt ut noen plakater fra DESENIO, som har utrolig mange forskjellige i ulike størrelser, farger og med ulike rammer. Da jeg skulle velge ut bladde jeg opp og ned på inspirasjonssiden deres hvor de har satt sammen utrolig mange fine kombinasjoner. Der har de satt sammen ulike plakater og rammer i forskjellige størrelser i ulike mijøbilder - anbefales!

Det å kunne velge forskjellige størrelser og rammer på bildene gjorde det hele mer lekent og man lar seg inspirere til å kombinere de forskjellige uttrykkene og materialene. Jeg valgte to lyse plakater med en ballerina og himmel med gullramme til stuen. Til soverommet ville jeg ha noe mørkere på hyllen over sengen, og til det valgte jeg to botaniske bilder med svart ramme.

Inspirert til å krydre opp veggene dine? Bruk rabattkoden IDATABAK” som gir 25% rabatt hos DESENIO mellom 05-07 desember (Koden gjelder ikke håndplukkede/collaboration posters eller rammer)"

Likes

Comments

(Innlegget er sponset av POWER)

De fleste av oss bruker en del tid på håret både om morgenen og når vi skal pynte oss litt ekstra. Jeg har alltid hatt krøller og brukt mye mer tid på badet med håret mitt enn de fleste. Jeg har prøvd utallig mange hårfønere, rettetenger og krølltenger. Jeg har funnet ut at den beste kombinasjonen for mitt hår er om jeg føner det først og retter raskt over det med rettetangen etterpå - det er "hverdagsstylingen" min. Nå er jeg så heldig at jeg har fått gjøre et samarbeid med POWER og testet ut noen av NOOA sine produkter!

NOOA HÅRFØNER
Med hånden på hjertet den beste jeg har prøvd. Bruker halve tiden av det jeg har gjort tidligere OG får bedre resultat. Ikke bare gir den bedre resultat i seg selv, men jeg slipper å rette ut håret noe særlig når jeg er ferdig. Den gjør det rett og mykt, uten statisk elektrisitet. Ikke rart den ble kåret til best i test hos TV Hjelper deg 03.mars 2016. Terningkast 6, "Frisørenes favoritt" - og min favoritt!

NOOA RETTEBØRSTE
Har lenge vært skeptisk til rettebørster, men ble positivt overrasket av denne! Den gir meg rett hår med en fin glans. Den er enkel og rask, har syv varmeinnstillinger og gjør håret lett å jobbe med.

NOOA IONISK HÅRBØRSTE
Den er med meg uansett hvor jeg skal! Den er helt perfekt til å ha med seg i vesken - og man får garantert bruk for den! ION-utstrålingen retter ut elektrisk hår og gir glans, uansett hvor du er. Det er travle tider fremover og ikke alltid man rekker hjem for å stelle seg, da kommer denne godt med!

NOOA RETTE/KRØLLTANG
Hvor genialt er ikke dette? 2 i 1 med de to viktigste stylingproduktene. Det er kun en knapp som veksler mellom krølltang og rettetang , og den tar halvparten av plassen i skapet! Sammenlignet med andre krølltenger er den enkel å håndtere, gir akkurat store nok krøller og fin glans til håret. Resultatet ser naturlig ut og holder lenge!

Om du vil kjøpe et disse produktene, enten til deg selv eller som gave får du 30% avslag på alt fra NOOA 03.-06.desember ved bruk av rabattkoden "IDA30".

Likes

Comments

Travel hverdag for tiden, men nå skal jeg gire ned noen hakk og slappe mer av. Her er noen snapshots fra antrekket i Bergen helgen som var. Jeg er over middels glad i kåper/jakker, så sesongen nå er midt i blinken for meg. Denne kåpen er fra Malene Birger og er absolutt en favoritt.

  • mote

Likes

Comments

Etter turen vår til Berlin i helgen har jeg endelig fått bekreftet alt det positive jeg har hørt om Berlin. Byen har så mye historie samtidig som den er utrolig kul og har alt man ønsker seg i en storby.


Først av alt likte jeg øyen Museumsinsel. Som er en øy samlet med museer og severdige bygninger som Berliner Dom og pergamonmuseet. Det er faktisk et av turens høydepunkter å få med seg pergamonmuseet, utrolig kult.
Når man skal ut og spise i Berlin kan man velge mat fra alle verdens hjørner. Kimchi Princess ble fort en favoritt og kan anbefales om du vil oppleve koreansk mat. Sinnsykt digg. Stedet er avslappet og kult, og tilbyr både mat og drinker som gjorde at vi ble sittende i noen timer. Soho House er også utrolig kult om man vil oppleve noe nytt.

Likes

Comments

Det vanskeligste å skrive om er anbefalinger om hvordan jeg sminker meg eller behandler huden min. Vil i alle fall gi noen tips om hvordan jeg tar vare på huden min i en travel hverdag.

Huden endrer den seg nesten hele tiden og noen urenheter kommer uansett hvilke produkter jeg bruker. Et produkt kan fungere godt i en periode, men så plutselig kan det snu. I det store og hele er det viktig for meg å spise relativt sunt, det er da jeg merker størst forskjell. Jeg drikker myyye grønn te, det anbefales virkelig til alle. Merker stor forskjell på huden min.

Ser vi bort i fra kosthold og hvordan det påvirker huden er jeg veldig glad i produktene fra Dermalogica. Jeg anvender dem ikke hver dag, men når jeg føler for at huden trenger litt ekstra omsorg.

Likes

Comments

Selv om jeg har bodd i Oslo en liten stund nå har jeg (utrolig nok) aldri vært i Frognerparken før i dag. Tror egentlig det er like greit, parken kan ikke være finere enn en høstdag med sol som denne. Uendelig mange fargede blader som danset i vinden både på trærne og på bakken. Vandret rundt i noen timer bare fordi det var deilig å kjenne sol på kroppen.

Blir nok en av de siste dagene uten ordentlig vintertøy på, så det må nytes. Kulden kommer snikende for hver dag kjennes det ut som. Leojakken skal pakkes ned for sesongen, og det er kanskje på tide.

Likes

Comments

Oslo er for tiden sykt fint og SYKT kaldt. Vi vestlendinger trenger mer enn et døgn på å forberede oss til denne kulda. Har for en gangs skyld vært tidlig ute med shoppingen i høst og funnet denne jakken (selvsagt fake) fra Dry Lake. Elsker å kombinere den med både strikk og hettegensere.

Denne sesongen har jeg skikkelig dilla på litt sterke farger blandet med alle mulige mønster. Endelig er det en høst uten så alt for mye svart og grått. Miks ullgenser med masse små ringer, så føler man seg litt mer feminin selv i oversized ullgenser.

Likes

Comments

Noen mandager vil man bare ligge lenge i sengen og bruke alt for lang tid på å tilberede frokost. Denne mandagen ble sånn.

Sunnere pannekaker:

5 egg

3 dl havregryn
2 dl cottage cheese
1 dl kesam
1 stk banan

Jeg blander alt sammen i en bolle og mikser det sammen med stavmikser. Da får du en så og si klumpfri røre. Steker dem med smør/kokossmør.
Været og de "kortere" dagene tapper oss litt for energi, så det er viktig å ta seg litt tid til å slappe av. Lag gode måltider med masse energi i. Kroppen trenger det. 

Likes

Comments

Ahh, høst. Lag på lag med de deiligste kvalitetene. Akkurat sånn som det er ute nå er så utrolig fint. Bladene har alle verdens farger og noen av dem har lagt seg som et teppe på bakken. Tilbragte søndagen med frokost på Liebling på Grünerløkka, kan anbefales på det varmeste! Noe av det koseligste jeg vet er å sitte på café og bare la timene fly.

Har vært en travel periode i det siste, men det betyr at det er mye spennende som skal skje fremover for min del. Gleder meg til resten av høsten!

Likes

Comments

Most read

Dagens snapshots

den beste årstiden

IDA's Insta-tips: DEL 1

Instagram@ida.tabak