Header

Her er noen snapshots fra dagens antrekk. Dette er en lang silkekjole fra Ganni. Elsker kjolen både alene og kombinert med jeans eller svarte bukser.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Roma er en fantastisk by. En av de fineste jeg har opplevd. Jeg forestilte meg at vi skulle spise mye god ost, drikke mye god vin og ikke minst spise is til vi ikke orket tanken. Bare gå i gatene og la inntrykkene synke. Det var akkurat det vi gjorde.

Spis så mye is du orker, hele dagen. Det er jo sånn det skal være på ferie, og i alle fall i Italia. Det smaker helt nydelig. Vi var ikke mye kritisk til hvor vi bestilte isen vår, men generelt synes jeg det er mange turistfeller av spisesteder i Roma. Vi brukte både TripAdvisor og Jodel til å få anbefalt spisesteder, så det ble mye god mat på oss. Det anbefales absolutt å spørre folket! Noen favoritter som kan anbefales er Baguetteria Del Fico, Taverna Trilussa og La Pergola.

Som turist i Roma er det mye å ta fatt i, både av severdigheter, mat og shopping. Et lite tips kan være å bestille billetter til attraksjonene på nettet dagen før, da slipper man litt billigere unna. Ha med deg et lite sjal i vesken, mange steder krever at man dekker skuldre og knær. Ellers er det bare å nyte det å vandre rundt i gatene, bak enhver sving er det noe nytt å se på. Alt sammen så gjennomført og nydelig som man har forestilt seg. 

Likes

Comments

Instagram er blitt en viktig kanal for mange, både som privatpersoner og bedrifter. Jeg er alltid nysgjerrig på hvordan jeg kan utvikle og forbedre min Instagram og tenkte å ha dette som en spalte hver uke. Små enkle tips, kanskje visste du det allerede, kanskje ikke.
Ukens tips: finn din stil

Selv blir jeg inspirert av “hverdagslige” kontoer, uten så mye stæsj og med farger som tilsvarer virkeligheten. For å kunne ha en Instagram som gir fin flyt både i bilder og farger vil jeg gjerne gi mine tips om dette!
Jeg vil råde deg til å bestemme deg for et eller to filter og å holde seg til disse. Bruk f.eks. VSCO, her finnes det ubegrenset med filter og det er med på å bestemme “stilen” på profilen din. Om redigeringen passer bedre til et bilde enn til et annet justerer du heller eksponering og kontraster, enn å velge et helt nytt filter. Det er viktig at fargetonene er noenlunde lik da dette gir en rød tråd gjennom profilen.

Be a nerd. Planlegg hvilke innlegg som skal postes fremover. Bruk apper som f.eks. UNUM, Snug og lignende og legg en plan for brukeren din . Her kan du legge inn bilder og se hvordan de passer sammen, både med det du allerede har postet og kommende bilder. Lag luft og harmoni mellom bildene, få fargene til å henge sammen og ikke minst, ha variasjon av hva du legger ut.


Likes

Comments

Jeg er så glad for at denne høsten er full av farger i butikkene! Fra fiolett til rødt, og alle fargene skal kombineres med hverandre. Har skaffet meg verdens fineste tilbehør også, lille Lykke!

Likes

Comments

Jeg har lagt bak meg noen nydelige dager i Stockholm sammen med Erik. Byen var fylt med fargene, luktene og smakene man trenger for å komme i perfekt høststemning og det var akkurat det vi fikk. Stockholm er full av koselige gater og praktfulle bygninger, og det er alltid en fryd å komme hit. For meg er dette den vakreste byen i Skandinavia.

Når jeg er ute og reiser synes jeg det er viktig å få med meg en kombinasjon av det kulturelle og urbane, og i Stockholm er det lett å få en smakebit av begge deler. Vi gikk gatelangs i Gamla Stan til vi fant det eldste konditoriet i byen. Vi kunne sitte ute og drikke kaffe mens byen og menneskene underholdt oss i noen timer. Om man ønsker å oppleve noe utenom shopping og restauranter vil jeg anbefalte å ta en tur til blant annet Fotografiska museet og Vasa museet. Dere må gjerne komme med noen tips om dere har noe på hjertet.

Sees snart igjen Stockholm!

Puss

Likes

Comments

Most read

I STOCKHOLM

GÅRSDAGENS ANTREKK

IDA's Insta-tips: DEL 1

Instagram@ida.tabak