Header

Travel hverdag for tiden, men nå skal jeg gire ned noen hakk og slappe mer av. Her er noen snapshots fra antrekket i Bergen helgen som var. Jeg er over middels glad i kåper/jakker, så sesongen nå er midt i blinken for meg. Denne kåpen er fra Malene Birger og er absolutt en favoritt.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • mote

Likes

Comments

Etter turen vår til Berlin i helgen har jeg endelig fått bekreftet alt det positive jeg har hørt om Berlin. Byen har så mye historie samtidig som den er utrolig kul og har alt man ønsker seg i en storby.


Først av alt likte jeg øyen Museumsinsel. Som er en øy samlet med museer og severdige bygninger som Berliner Dom og pergamonmuseet. Det er faktisk et av turens høydepunkter å få med seg pergamonmuseet, utrolig kult.
Når man skal ut og spise i Berlin kan man velge mat fra alle verdens hjørner. Kimchi Princess ble fort en favoritt og kan anbefales om du vil oppleve koreansk mat. Sinnsykt digg. Stedet er avslappet og kult, og tilbyr både mat og drinker som gjorde at vi ble sittende i noen timer. Soho House er også utrolig kult om man vil oppleve noe nytt.

Likes

Comments

Det vanskeligste å skrive om er anbefalinger om hvordan jeg sminker meg eller behandler huden min. Vil i alle fall gi noen tips om hvordan jeg tar vare på huden min i en travel hverdag.

Huden endrer den seg nesten hele tiden og noen urenheter kommer uansett hvilke produkter jeg bruker. Et produkt kan fungere godt i en periode, men så plutselig kan det snu. I det store og hele er det viktig for meg å spise relativt sunt, det er da jeg merker størst forskjell. Jeg drikker myyye grønn te, det anbefales virkelig til alle. Merker stor forskjell på huden min.

Ser vi bort i fra kosthold og hvordan det påvirker huden er jeg veldig glad i produktene fra Dermalogica. Jeg anvender dem ikke hver dag, men når jeg føler for at huden trenger litt ekstra omsorg.

Likes

Comments

Selv om jeg har bodd i Oslo en liten stund nå har jeg (utrolig nok) aldri vært i Frognerparken før i dag. Tror egentlig det er like greit, parken kan ikke være finere enn en høstdag med sol som denne. Uendelig mange fargede blader som danset i vinden både på trærne og på bakken. Vandret rundt i noen timer bare fordi det var deilig å kjenne sol på kroppen.

Blir nok en av de siste dagene uten ordentlig vintertøy på, så det må nytes. Kulden kommer snikende for hver dag kjennes det ut som. Leojakken skal pakkes ned for sesongen, og det er kanskje på tide.

Likes

Comments

Oslo er for tiden sykt fint og SYKT kaldt. Vi vestlendinger trenger mer enn et døgn på å forberede oss til denne kulda. Har for en gangs skyld vært tidlig ute med shoppingen i høst og funnet denne jakken (selvsagt fake) fra Dry Lake. Elsker å kombinere den med både strikk og hettegensere.

Denne sesongen har jeg skikkelig dilla på litt sterke farger blandet med alle mulige mønster. Endelig er det en høst uten så alt for mye svart og grått. Miks ullgenser med masse små ringer, så føler man seg litt mer feminin selv i oversized ullgenser.

Likes

Comments

Noen mandager vil man bare ligge lenge i sengen og bruke alt for lang tid på å tilberede frokost. Denne mandagen ble sånn.

Sunnere pannekaker:

5 egg

3 dl havregryn
2 dl cottage cheese
1 dl kesam
1 stk banan

Jeg blander alt sammen i en bolle og mikser det sammen med stavmikser. Da får du en så og si klumpfri røre. Steker dem med smør/kokossmør.
Været og de "kortere" dagene tapper oss litt for energi, så det er viktig å ta seg litt tid til å slappe av. Lag gode måltider med masse energi i. Kroppen trenger det. 

Likes

Comments

Ahh, høst. Lag på lag med de deiligste kvalitetene. Akkurat sånn som det er ute nå er så utrolig fint. Bladene har alle verdens farger og noen av dem har lagt seg som et teppe på bakken. Tilbragte søndagen med frokost på Liebling på Grünerløkka, kan anbefales på det varmeste! Noe av det koseligste jeg vet er å sitte på café og bare la timene fly.

Har vært en travel periode i det siste, men det betyr at det er mye spennende som skal skje fremover for min del. Gleder meg til resten av høsten!

Likes

Comments

Her er noen snapshots fra dagens antrekk. Dette er en lang silkekjole fra Ganni. Elsker kjolen både alene og kombinert med jeans eller svarte bukser.

Likes

Comments

Roma er en fantastisk by. En av de fineste jeg har opplevd. Jeg forestilte meg at vi skulle spise mye god ost, drikke mye god vin og ikke minst spise is til vi ikke orket tanken. Bare gå i gatene og la inntrykkene synke. Det var akkurat det vi gjorde.

Spis så mye is du orker, hele dagen. Det er jo sånn det skal være på ferie, og i alle fall i Italia. Det smaker helt nydelig. Vi var ikke mye kritisk til hvor vi bestilte isen vår, men generelt synes jeg det er mange turistfeller av spisesteder i Roma. Vi brukte både TripAdvisor og Jodel til å få anbefalt spisesteder, så det ble mye god mat på oss. Det anbefales absolutt å spørre folket! Noen favoritter som kan anbefales er Baguetteria Del Fico, Taverna Trilussa og La Pergola.

Som turist i Roma er det mye å ta fatt i, både av severdigheter, mat og shopping. Et lite tips kan være å bestille billetter til attraksjonene på nettet dagen før, da slipper man litt billigere unna. Ha med deg et lite sjal i vesken, mange steder krever at man dekker skuldre og knær. Ellers er det bare å nyte det å vandre rundt i gatene, bak enhver sving er det noe nytt å se på. Alt sammen så gjennomført og nydelig som man har forestilt seg. 

Likes

Comments

Instagram er blitt en viktig kanal for mange, både som privatpersoner og bedrifter. Jeg er alltid nysgjerrig på hvordan jeg kan utvikle og forbedre min Instagram og tenkte å ha dette som en spalte hver uke. Små enkle tips, kanskje visste du det allerede, kanskje ikke.
Ukens tips: finn din stil

Selv blir jeg inspirert av “hverdagslige” kontoer, uten så mye stæsj og med farger som tilsvarer virkeligheten. For å kunne ha en Instagram som gir fin flyt både i bilder og farger vil jeg gjerne gi mine tips om dette!
Jeg vil råde deg til å bestemme deg for et eller to filter og å holde seg til disse. Bruk f.eks. VSCO, her finnes det ubegrenset med filter og det er med på å bestemme “stilen” på profilen din. Om redigeringen passer bedre til et bilde enn til et annet justerer du heller eksponering og kontraster, enn å velge et helt nytt filter. Det er viktig at fargetonene er noenlunde lik da dette gir en rød tråd gjennom profilen.

Be a nerd. Planlegg hvilke innlegg som skal postes fremover. Bruk apper som f.eks. UNUM, Snug og lignende og legg en plan for brukeren din . Her kan du legge inn bilder og se hvordan de passer sammen, både med det du allerede har postet og kommende bilder. Lag luft og harmoni mellom bildene, få fargene til å henge sammen og ikke minst, ha variasjon av hva du legger ut.


Likes

Comments

Most read

GÅRSDAGENS ANTREKK

IDA's Insta-tips: DEL 1

Mine beste tips i Roma

Instagram@ida.tabak