Header

Vaknade imorse med världen huvudvärk och den höll verkligen i sig hela dagen så när jag kom hem efter skolan och ett möte så kröp jag ner i sängen direkt, så frusen och trött. Sov i tre timmar haha! Känns verkligen att det är höst nu!
Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej, fruktansvärt längesedan jag skrev någonting här.. vilket är jättedåligt av mig. Men har bara inte blivit att jag 1. haft något att skriva om & 2. inte haft motivationen till det heller. Livet rusar bara fram och jag är väl inte den optimala bloggaren haha, men ska verkligen försöka ändra på det nu.

Som sagt så har det såklart hänt mycket sen sist i livet ser annorlunda ut nu än vad det gjorde sist. Jag går nu sista året på gymnasiet vilket är super kul verkligen om man bortser från allt plugg.. Men det är väl bara att försöka hänga i nu den sista tiden som är kvar helt enkelt. Jag har också nått en målstolpe i livet, KÖRKORT!! och oj vilken lycka o glädje man får i kroppen när man klarar det. Man blir så fri och man behöver inte anpassa sig efter andra på samma sätt som innan, hur skönt som helst!

Men som sagt, ändring ska de bli och ska skriva så ofta jag kan!! Kram

Likes

Comments

Ni vet den där känslan när man verkligen har väntat på något riktigt länge och när de väl ska ske så blir de ej som man tänkt.. Så känns det just nu!
Under hela sommaren har jag och mina vänner försökt få till en kväll där vi ska ut och äta men det har alltid varit något i vägen. Ikväll skulle vi äntligen göra det och såg verkligen fram emot det så mycket! Såklart vaknar man med feber och det får bli sängen hela dagen.. Så sjukt otur hela tiden.

Likes

Comments

Inte skrivit något på en vecka ungefär och detta pga jobb.. jobb.. och mera jobb! Men imorgon är inleder jag sista jobb veckan och det ska bli så skönt och ser i stort sett fram emot att börja sista året av skolan. 

Under helgen så har det varit Arvika Hamnfest, så mycket folk och man träffar vänner som flyttat här ifrån, mysig stämning helt enkelt. Så tacksam att man har sina underbara vänner för oj va kul man har med dem !!


Likes

Comments

Ledig förmiddag och jag och mamma sitter just nu på Barbord och äter en god lunch tillsammans! Det är jätte varmt och vattnet glittrar så fin!
Ikväll ska jag jobba så passar på att njuta av dagen!

Likes

Comments

Idag har vi varit på sjön hela dagen och det har varit så härligt! Vattnet var ganska varmt också så man kunde bara från båten, så skönt. Vid 6 tiden åkte vi hem och då väntades de mat och mys med mamma!
Mer sådan dagar tack! Så skönt att sommaren kommit på riktigt nu och hoppas att de håller i sig länge nu!
Kram och godnatt

Likes

Comments