då var det måndag igen!
gårdagen var så himla mysig! en hel dag i stallet med Sandra, och en lång uteritt! avkoppling på hög nivå!
dagen avslutades även på en pizzeria med mitt hjärta!

idag är det ett fullspäckat schema, först skola och sedan ska jag till stallet, och senare ikväll/natt ska jag åka och hämta min farbror på flygplatsen. kommer bli en lång dag!

Likes

Comments

Eftersom varken min kära pojkvän eller pappa hade tid för att äta pannkaksfrukost med mig, så fick jag äta själv. Gjorde dock bananpannkakor istället för vanliga.

Igår hade jag fullt upp, jag bytte däck på pappas bil & tvättade både min och pappas. Efter det åkte jag och hämtade min lillebror och vi åkte och åt middag hemma hos mamma. Kom hem runt 9 någon gång, och då kom Kevin och vi myste! Idag ska jag ut till stallet, så ska hämta sandra runt 15 tiden. Myysigt!

Så nu ska jag äta mina bananpannkakor och kolla klart på Maria Wern!

Likes

Comments

Jag är sååå lycklig!

Idag har vi varit på en föreläsning 8.30-11.15 där vi pratade lite om hur man kan förändra världen och lite. #wechange för er som är intresserade. Efter föreläsningen åkte jag och lunchade med Frida & Julia.

Nu kom jag precis hem ifrån ett möte tillsammans med ett företag, och jag har äntligen en säker arbetsplats direkt efter studenten! Jag är såå himla lycklig just nu!

Många tunga stenar föll från mina axlar!

Likes

Comments

godmorgon peepz!
idag gick jag upp tidigt, redan vid halv 6 var jag uppe och studsade! Har suttit och läst tidningen som jag fick hem häromdagen, sådan kvalitetstid! Nu håller jag på att fixa lite frulle, det blir havregrynsgröt toppat med jordgubbar och kanel!

Likes

Comments

Instagram

Instagram