Header

Jag har fortfarande en hel del bilder från bostadsmässan som jag inte visat er. Här är några i en lite mörkare inredning. Svart var väldigt populärt i år.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har länge letat efter fina anteckningsblock till studierna i höst men inte riktigt hittat några extra, mest bara vanliga tråkiga. De här med blommor på blev jag dock riktigt förtjust i och valde att köpa hem två såna och dessutom två i svart och vitt. Ni hittar dessa hos Suomalainen kirjakauppa och de var dessutom bara 1,95€ styck.

Det blev ännu en till tavla från Desenio. Jag tycker texten är så fin så jag kunde inte motstå även om jag egentligen redan hade alla tavlor jag behöver efter min förra beställning.

Likes

Comments

På lördagen kom Hanna till mig på vinkväll. Det blev en verkligt lyckat kväll! Vi har ju vårt kompisgäng på sex personer så det är sällan vi umgås bara hon och jag, så det här var roligt.
Senare på natten kom även Ricke med en kompis. En lugn vinkväll blev spontant till en festnatt som slutade när klockan närmade sig 6. Hur roligt som helst!

Igår var vi och firade min farfars födelsedag på Fryysarinranta och efter det åkte jag och Ricke till Åbo. Vi träffade hans studiekompis på en å-båt och satt sedan där någon timme.

Idag är vi påväg hem igen, men det blir nog senare på kvällen så något roligt ska vi väl hinna med här före. Åbo bjuder i varje fall på sol och varmt väder idag.

Likes

Comments

Idag var vi som sagt på bostadsmässan och nu har jag så otroligt många bilder på fina hus och inredning. Här ser ni några favoriter, men det kommer absolut komma fler inlägg med mer bilder. Mässan i år hade mycket i min smak, och jag smålängtar redan nu till den dagen då jag går där och söker inspiration inför ett eget husbygge.

Tänk er ett hus med stora fönster och havsutsikt, visst sku det vara fint?

Likes

Comments

Idag och fram till tisdag är jag ledig. Efter det börjar sista jobbveckan och sedan är jag ledig i över en månad framåt. Såå himla skönt! Och dessutom är det en hel del kul som väntar. Avskedsfest, flytt till ny stad och nytt land, inflyttning till lägenheten, besök av flickorna och efter det av pojkvännen, och senare startar drömstudierna.

Jag är så förväntansfull och lycklig!

Idag steg jag i varje fall upp tidigt för att sedan åka till Repovesi med mamma & pappa och min gumor o gufar med familj.
Vi gick 19 kilometer och hann se många fina vyer.

Nu blir det en lugn kväll framför tv:n och lite senare kommer Ricke hit. Mysigt!
Imorgon blir det tidigt väckning igen och sedan åker vi iväg  mot bostadsmässan i Mikkeli.

Likes

Comments

För några veckor sedan beställde jag hem några varor från Wish, en app med väldigt mycket olika saker för en billig peng. Det blir ju lätt att man beställer hem massa onödigt, men smycken och klockor kan man väl inte ha för många av.

Klockorna var riktigt fina! Både den svarta och den gråa kommer jag använda flitigt. Den rosa var dock inte alls samma som på bilden, färgen är väldigt starkt ljusröd och inte alls sådär fint rosa som förväntat. De var 1 euro/styck.

Örhängena gillar jag så mycket, jag tycker dom är så söta och fina. Avståndet på hur mycket dom hänger under öronsnibben går dessutom att ställa. De kostade 2 euro.

Telefonskalen är helt OK, inte jättefina med ändå inte helt värdelösa. De var 1 euro/styck.

Det var roligt att prova på, jag kan helt klart tänka mig att beställa igen. Kvaliteten är ju absolut inte den bästa, men för ett par euro kan man inte förvänta sig så mycket bättre. Leveransen tog några veckor helt som förväntat.

Jag beställde dessutom också några bokstäver till min nya studiehalare och några andra märken som jag ska sy fast på den. Dom var alla väldigt fina!

Likes

Comments

Åbo är nog en så otroligt fin stad, speciellt nu på sommaren. Vädret har varit så varmt och fint! På fredag kväll åkte jag och Ricke hit och ikväll åker vi hem igen.

På fredagen åt vi tortilla till middag och gick efter det ner till ån för att träffa Joakim. De flesta å-båtar var redan fulla men vi lyckades hitta en plats åt oss och satt sedan där i några timmar. Lite småspontant bestämde vi oss för att fortsätta till Skärgårdsbaren där vi sedan träffade några studiekompisar. Det blev en hel del goda drinkar och dans. En superlyckad kväll!

På lördagen gick vi en bit längs ån på dagen. På kvällen åt vi middag på Blanko, som för övrigt har såå god mat. Efter det blev det några glas vin på en å-båt före vi gick hem för att se på film.

Idag ska vi som sagt hem igen vilket är lite synd, här trivs jag så bra. På hem vägen ska vi i varje fall via Ikea för att handla lite nytt till flytten.
Hoppas ni har haft ett lika bra veckoslut!

Likes

Comments

Idag var jag och hämtade ut ett paket med posters från Desenio. Lägenheten jag ska flytta till har ju några fler väggar än den i Åbo där jag bodde förut, så jag bestämde mig för att beställa hem fyra stora 50x70 cm till mitt sovrum och kök. I vardagsrummet har jag tänkt att de två stora Stockholm och Paris tavlorna jag redan har får vara.

Till sovrummet blev det de här två, Balance & Capo d'opra .

Och till köket de här, Pink Palm & Cocktail .

Bättre bilder på dem får ni se när de hänger på väggarna i nya lägenheten.

Likes

Comments

För en tid sedan beställde jag hem dom här två från Nelly. Jag är lite småförtjust i off shoulders just nu så dom här gillar jag riktigt mycket.

Bodyn hittar ni här

Klänningen här

Likes

Comments

På söndagen var vi båda lediga med Ricke så det blev en lång sovmorgon och sedan morgonmål ute på terassen. Vädret var så varmt och fint för en gångs skull. Vi låg ute och solade i flera timmar, simmade i poolen och var ut en bit med luftmadrassen. På kvällen var vi på Postbackens sommarteater och efter det blev det en mysig vinkväll här hemma. Ett perfekt avslut på en nästan två veckor lång semester!

Igår bestämde vi oss för att åka till ån på en glass efter jobbet och senare gick vi till Paahtimo och satt sedan där en stund.

Idag är jag ensam här hemma så det blir en riktigt lugn kväll. Funderar lite på att bekanta mig med mikrobiologin eller något annat ämne jag vet att jag kommer studera i höst. Jag har redan några böcker här hemma så att tända några ljus, lyssna på lugn musik och bläddra lite i dem låter som en helt bra tisdagssysselsättning.

Likes

Comments

Instagram@ida.lindroos