Header

Kost

En av mina cravings på sommaren.

Färska jordgubbar med mjölk.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Motivation , Crossfit

​På senare tid har jag känt mig omotiverad till träning och kosten.

Känns som inget går bra och att jag bara blir sämre. Frusen är jag hela tiden och det finns alltid en trötthets känsla. Jag är inte så och vill inte känna så. Tror även att min sambo ser och känner skillnad på mig.


Jag har meddelat att jag kommer sluta som coach på mejeriet. Med det hoppas jag ett stressmoment från min vardag försvinner och jag kan fokusera på mig själv ett tag.

Jag vill bli bättre på crossfit och bli starkare på de moment jag behöver. Jag vill anmäla mig till olika lopp under vår och sommar. Jag vill ägna mer tid till mina vänner och min kära sambo. ​Jag vill träffa min familj mer än vad jag gör.

Jag längtar tills jag kan köra långa fina löparpass ute i vår/sommar luften och känna frihetskänsla igen.

Om det inte skulle märkas så är jag glad över det jag har i mitt liv just nu.

Hoppas bara på att hitta en förklaring till mitt omotiverade sinne. ​

Likes

Comments

Mitt nya hår gjort i Arvika på salongen färg och form.

När man tränar och håller igång mycket så prioriteras inte smink, därför sköter jag håret så bra jag kan. Nöjd med detta grå-silver resultat 😍

  • 176 readers

Likes

Comments

Crossfit, Motivation

Måndag och full rulle hela dagen. Jobb 08.00-15.15 för att sen ta sig till mejeriet och utföra open 16.2. Woden bestod av de komponenter som finns här ovan.

Åsikter och prestation i open 16.2
Det gick inte som jag ville i denna wod. T2B tog kol på mig. Hann göra 3 clean i andra varvet (själv ville jag ta mig till 3 varvet). Så jag är inte nöjd med dagens prestation. Hade önskat att göra den igen, men hinner tyvärr inte det pga att resultaten ska in i natt. Hoppas på att ta revansch i nästa 16.3.

Efter Woden jobbade jag ytterligare 3 timmar på mejeriet med behandling och 2 st pass. Nu sitter jag på tåget hem till min kära sambo. Som jag längtar efter en kram och ett mål mat innan det är sängdags.

Hoppas ni hade en fin måndag!

Kram/ storida

Likes

Comments

Crossfit, Motivation , Inspiration

Open 16.1 var en riktig grym historia. Trodde den skulle vara lättare, men ack så fel jag hade. Totalt 190 reps skrapade jag ihop. Vilket är inget mot tjejen som vann hela skiten (över 300 reps). Men man måste börja någonstans och jag har inte bråttom med min crossfit. Jag vill bli bättre, starkare och få mer kunskap om denna sport. Jag vill även få mer erfarenhet kring att tävla individuellt, både inom crossfit och andra kompletterande.

Jag var öm efter open 16.1 men valde att träna under tisdagen. Körde ett blandat pass med det jag kände för. Funderar på att börja köra efter programmet weightlifting 101 för att bli bättre samt att jag behöver bli bättre på olympiska lyft (och även gymnastik).

Nu är det jobb som gäller fram till kl 15.00 sen ska jag iväg till frisören. Funderar på förändring och får se om frissan tycker detsamma 😄

Likes

Comments

Motivation

Helgen har passerat och dags för vardag igen.

Under helgen har jag blivit sambo med mitt hjärta. Vilket känns bra. Så det har varit mycket fix med flytten under helgen. Sedan fyllde mannen år och har firats.

Imorse tog jag tåget mot Arvika för att spendera hela måndagen här. Jag jobbar på sjukhuset (sjukgymnast) under dagen och sedan på boxen på kvällen. Så det är fullspäckat denna måndag. Så kommer det se ut Mars ut.

Börjar blir lite nervös inför OPEN 16.1 idag. De andra coacherna + medlemmarna på mejeriet körde den under helgen och jag ska köra den idag. Hoppas på att de går bra.

Dagens positiva: Det börjar ljusna och bli varmare ute. Jag ska träffa/sova hos min fina vän Sonja ikväll.Likes

Comments

Crossfit, Motivation

Fredag, underbart med Fredag!

Denna vecka har varit stressigt då jag haft mycket jobb och fix hemma.

Träningen har fått kommit lite i andra hand, men har ändå fått till några pass.

Just nu har jag slimmat åt min kost lite då jag och tre grabbar och en utmaning om vem som under 6 veckor kan gå ner mest % i fett. Ligger lite pengar i potten och straff till den som kommer sist. Jag vill INTE komma sist.

Hemma i lägenheten här i Arvika är det totalt kaos. Flyttkaos med andra ord.

Min fina pojke har nämligen frågat om vi ska bo ihop, och självklart sa jag ja till det. Så nu i helgen blir jag sambo (för första gången i mitt liv) och Karlstadbo. Jag kommer fortfarande att jobba kvar i Arvika som sjukgymnast och coach ett litet tag till på mejeriet. Dock känner jag just nu att jag vill satsa mer på min crossfit och måste lämna ett spår åt sidan ett tag, Coahningen!

Utöver detta så har säsongen för OPEN börjat. Detta är "the shit" för alla crossfiters. Open 2016 menas att olika wod kommer släppas med ca 1 veckas mellanrum. 16.1 ligger redan ute och består av Overhead lunges (utfall med stången ovanför huvudet), burpees (alla vet vad burpee är) och chest-to-bar. Detta ska göras i en 20 min AMRAP (as many rounds as possible). Ska bli riktigt kul att köra denna. Lunges är lite av min favoritövning då jag är stark och orkar länge i denna övning. Hoppas bara jag får till chest-2-bar.

Hoppas på en bra fredag!!

/ STORIDA

Likes

Comments

Crossfit

Det tar längre tid än jag väntat mig att återhämtas från den senaste tävlingen i Halmstad Throwdown.

Under lördagen så gjorde jag 4 event som tog på både kropp och psyke. Finalen bestod av FRAN, vilket betyder 21-15-9 av Trusters på 30 kg och pullups. Jag tog en andra plats i Finalen, men var helt slut efter detta. Tyckte att det tog mig lång tid att bli klar, men jag slog faktiskt min egna tid med 7 sekunder.

Igår (Onsdag) var det första dagen jag prövade att röra mig under WOD. Det var segt och jobbigt. Jag var trött i kroppen och hittade ingen energi att använda. Just nu satsar jag på att komma igång med träning igen. Till nästa vecka vill jag köra fullt ut. Detta innebär att jag måste äta bra med mat och köra lättare träning denna vecka.

Har även registrerat mig för GAMES som startar om någon vecka.

Likes

Comments

Crossfit, Motivation

Hej igen!

Efter många om och men, så har det blivit dags igen.

Tänkte ta ta i att blogga igen.

Det var ett tag sen nu, så en update på nuvarande status lär vara på sin plats.

Jag heter fortfarande Ida Johasson och kallas STORIDA.

Bor just förtillfället i Arvika, där jag även arbetar som sjukgymnast och coach inom crossfit.

Jag tränar crossfit på Crossfit Mejeriet här i Arvika (är även en del av coachteamet).

Jag har träffat en underbar pojkvän, som jag tillbringar en del tid med.

Jag har deltagit i två crossfittävlingar:

Pennybridge open 2015: Kom då på 4:de plats av ca 100 deltagare.

Halmstad throwdown 2016: Kom då på 5:de plats av ca 60 deltagare.

Fler tävlingar kommer det bli.


Tja, det är väl det största som hänt just nu. Men fortsätter du kika in på bloggen så kommer det definitivt att hända mer.

Ha en fin <3-dag/ STORIDALikes

Comments