Hej👑
Vet att det var längesedan jag bloggade men jag har inte vetat vad jag ska blogga om!
Men nu satt jag och tänkte på vad jag skulle kunna blogga om & så kom jag på "mina 3 sämsta & 3 bästa". Jag tänkte att jag kanske skulle kunna göra en serie om det, kanske låter lite löjligt men men. Så jag kommer tillexempel att dela med mig om mina 3 bästa & 3 sämsta maträtter, minnen & saker jag ångrar.
Men idag ska jag skriva om mina 3 bästa & 3 sämsta grejerna om skolan!
Okej, så vi börjar med de 3 sämsta sakerna.
Så den 1 är mobbningen, jag hatar verkligen att vissa personer har en klump i magen när de går till skolan. Att vissa personer kan leva med att de mobbar andra personer, att de trycker ner personer, till och med om det går för långt att få någon att ta sitt sista andetag, sista ord & sista stund i livet!
Den 2 saken är all press, inte för att jag som är 12 år har fått så mycket press under min skolgång, men nu i 6:an när vi har nationella prov och betyg, så är det ända läraren pratar om alla kunskapskrav & att vi måste göra dittan och dattan för att få bra betyg. Visst det är ju bra att dom tar upp allt vi måste uppnå för att få bra betyg men att få höra det hela tiden är inte så kul. Men samtidigt är det synd att gnälla nu när det kommer bli mycket värre!
Nu 3 saken jag tycker är dåligt med skolan.
Att man jämför sig mycket i skolan.
Jag har inte så mycket vänner i skolan och bryr mig inte jättemycket vad jag har på mig. Men då finns ju alltid dom tjejerna som har senaste nytt, märkeskläder hit och dit. Och när man får den där blicken att man inte har de senaste nytt är bara löjligt tycker jag! Jag bryr mig inte om jag har adidas byxor eller ett helt par svarta läggins från h&m. Punkt 3 skrivet jag inte för att ni ska tycka synd om mig, jag klarar mig, hehe❤️
Mina 3 bästa saker om skolan kommer i nästa inlägg. Skriv gärna frågor.❤️👑

Likes

Comments

Hej!👑
Okej, så min dag började med att jag låg i sängen till ca klockan 12:00 vilket är jättelångt för att vara jag! Sedan gick jag upp åt frukost ( glömde ta bild). Sedan vid 15:00 så gick jag på en promenad, jag älskar verkligen att gå själv med hörlurar och lyssna på musik eller någon bra podcast! Jag i ungefär 50 min, då gick jag också förbi affären och köpte en liten chipspåse. När jag kom hem från promenaden så åt jag mat (ingen bild tyvärr, måste verkligen bli bättre på att ta bilder!). Sedan gick jag upp på mitt rum satte på frost på min tv, tände mina ljus på mitt bord. Imorgon ska jag kanske till ett köpcentrum, isåfall kommer jag blogga det!
Glöm inte om ni har några frågor så skriv de i kommentarerna så svarar jag på dem i ett inlägg.
👑

Likes

Comments

Det här är jag, Ida Stolt & ja jag heter Stolt i efternamn. Jag är 12 år & född 2004. Många kommer säkert tycka att jag är för ung för att blogga, men jag tycker att även om jag är ung måste jag väll få göra det jag tycker är kul, att skriva & ta bilder. Men jag kommer försöka att stå upp för den jag är och inte bry mig om andras synpunkter!
Så var er själva!
Okej, back to me. Jag älskar djur och är starkt emot djurplågeri & djur som testats på skönhetsprodukter. Jag älskar att skriva & det började redan när jag var mindre och skrev dagböcker, så jag tyckte att börja blogga var den perfekta grejen då jag gillar att fota också. Jag tycker också det är kul med smink, jag sminkar mig ej till vardags utan hemma som en hobby! ❤️ Om ni har frågor så får ni gärna fråga i kommentarerna så kan jag göra ett inlägg där jag svarar på frågor! Jag ska försöka lägga upp 1 inlägg minst om dagen. Kom ihåg att jag är ny så har ni några tips som jag kan förbättra mig så skriv jättegärna det.👑💗

Likes

Comments