Twitter
ida_steeen

Torsdag 16/6-16

Halli Hallå! Idag äre torsdag! Så idag har varit en sån här dag då man inte gjort ett piss. Jag vaknade typ 07.30 då mamma kom in å sökte nån jävla sprayflaska med vatten i... If you ask me NOT f-ing OK!!!! I need my beauty sleep you know! Nä men efter det så kunde jag ju inte somna om så jag gick upp, ut i köket och gjorde frukost vilket var typ en macka med paprika och ost också sedan gröt med banan. Så när jag var klar med den så gick jag in i mitt rum och år det medans jag kollade på katten gustaf. Observera att filmen var på engelska då katten heter Garfield.!? En till sak som jag inte tyckte var ok... När jag ätit upp så försökte jag kolla klart på filmen om katten Garfield men misslyckades då jag somnade efter 10 minuter. Så jag sov till typ 12 då jag gick ut och gav ett desperat försök att bli brun men lyckades såklart inte som vanligt så jag ser tyvärr fortfarande ut som ett vandrande spöke... Efter mitt desperata försök att bli brun gick jag in och skapade denna blogg. "JIPPI!" Så nu har jag suttit här i typ 3 timmar å försökt att fixa till den wich brings ut to now då jag skriver detta inlägg å känner mig lite halvt bitter eftersom vädret bleve piss och jag är tvungen att ta disken... Hoppas att du som läser detta har haft en bra dag iallafall så syns vi troligtvis imorrn med ett bättre blogginlägg och en roligare story... Hej då!

Likes

Comments

Första Inlägget!

AAAAAAAAAA!!!!! Bara en spontan känsla jag har just nu! Detta är mitt första blogginlägg! Vet dock inte vad jag ska skriva... Iallafall så heter jag Ida, är 15 år och stolt norrlänning. Jag har sedan länge velat starta en blogg men har av massa olika anledningar inte gjort det. T.ex har det varit för att jag inte vågat, för att jag inte haft något att skriva om och att jag helt enkelt inte vetat hur man skapat en blogg, men nu så vet jag ju det och jag vågar och mitt liv är inte alls lika tråkigt nu som det var för 3 år sedan (oftast).

Så jag känner att min tidigare beskrivning om mig själv var lite för kort så här kommer en lite längre:

Jag heter då Ida och är en 15 årig rock älskande feminist som älskar att skriva onödiga saker på twitter, lägga sig i, i diskussioner om politik på facebook och irritera folk med mina oändligt långa mystories på snapchat (där jag heter iiidson. Adda mig. Need friends.) Jag är även typ "deltids vegetarian" som jag gillar att kalla det, då jag försöker äta så lite kött som möjligt eftersom jag tycker att köttindustrin är svinaktig och något som jag ej vill stödja. Jag köper då även smink från märken som inte testar på djur och mitt framtida mål till när jag flyttar hemifrån är att bli vegan på "fulltid". På fritiden sysslar jag med youtube, är med vänner, tränar, engagerar mig kanske lite för mycket på mitt instagram flöde och kollar på How I Met Your Mother på Netflix. Mer vet jag inte vad jag ska skriva...

Så detta var ju mitt första inlägg och hoppas att det kommer komma många fler! Taco hej leverpastej!

(OBS att denna är typ 6 månader gammal...)

Likes

Comments