Hallå Sverige!
Idag var jag på Gais med Mattias och matchen sög! Asså verkligen! Det var den sämsta matchen jag någonsin sett så jag va fett besviken. Men men.
Det är Kulturkalaset i Göteborg nu så jag kom precis hem och nu ska äntligen lägga mig i min älskade säng!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta skulle publicerats igår ...


Ja så var det sista natten man spenderade i denna sängen då ja. Idag fyllde min älskade syster 19 år så vi har firat henne hela dagen. Resan har varit helt underbar och det känns tråkigt att åka hem igen samtidigt som jag saknar alla där hemma.

Likes

Comments

Oj vad tiden hår fort här! Det har redan gått 8 dagar och endast 2 dagar återstår. Hittills så har resan varit lika magisk som förra året och jag känner inte alls för att åka hem igen. Jag och Maja flyttade ner en våning och sover här själva vilket är oroligt mysigt! Igår var vi på stan och shoppade lite (standard) och jag Fick med mig mina dröm Vans hem. Snacka om att livet leker just nu!
Imorgon fyller min underbara syster år så vi ska fira henne och hitta på något roligt, sen så åker vi hem på söndag kväll så på söndag blir det inte så Mycket mer än sol och bad.

Likes

Comments

Idag har det varit väldigt varmt men helt underbart! Vi har inte gjort så mycket förutom att sola och bada idag så jag har inte så mycket att säga.

Wilma mitt hjärta fyller år idag så grattis bae😘

Likes

Comments

Detta skulle kommit ut igår egentligen men det kommer upp idag istället ...Vi var framme vid huset 14.30. Det för söta vi gjorde var att ställa in väskorna innan vi gick ner till staden och åt Efter att vi hade ätit så gick alla till mataffären och bunkrade upp inför dom kommande dagarna. Papporna och barnen tog taxi upp med all mat medan jag Maja, mamma och Maria stannade kvar i stan och hastade igenom några affärer lite snabbt.
Så vi var nog vid huset vid 19.30 igen och då var det bara att byta om fortare än kvickt och hoppa i poolen. Så sådär såg dagen ut idag. Nu ska vi sätta oss ute och ha det trevligt!
Hörs imorgon

Likes

Comments

Imorgon åker jag äntligen till Spanien igen! Känns underbart eftersom att sommaren här i Sverige har varit kass rent ut sagt. Är borta ett tag så jag ska försöka uppdatera mina en gång om dagen men jag lovar inget.
Ha det bra här hemma i Sverige

Likes

Comments

Tro på dig själv när ingen annan gör det, för det här är din tid

~Ida Garellik~