Ingen i Stockholmstrakten har väl missat bockholmsgruppens restauranger med bland annat nytorget 6 i spetsen..? Om man har det, se hit! Jag och Karin stack hit för brunch i lördags, min första brunchupplevelse på stället och vi blev såklart inte besvikna. Fattiga riddare med hallon och vanilgrädde låter ju inte fy skam eller hur? Mums!

Betyg: 🔥🔥🔥🔥🔥

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Om man är sugen på en juice/smoothie - Frankie´s. Hit smet vi iväg två ggr, jag hade sparat en mängd med tips i google maps (tips!) vilket underlättar när man springer på okända gator och vill hitta smultronställen 

+ Billigt, fräscht, snygg inredning, trevlig personal, bra läge

- Inte helt genomtänkta smakkombinatorioner i Juicerna. Inga folk. 

Betyg: 🌟🌟🌟🌟

Likes

Comments

​Åh, Polen har yet again levererat. Wow! är bara förnamnet. Nu är jag ett gäng krakow-tips rikare, och redo för nästa resa (Berlin om exakt en vecka). Åh livet 🙏

Likes

Comments

Om man är i Rom och sugen på kaffe/glass/bakverk (vilket man ju är..) så ska man gå till Bocca Di Dama. Trendigt och gott gör att det seglar upp som en potentiell favorit i Roms cafévärld. Caféet ligger vid de judiska kvarteren, som bara i sig är en upplevelse. Missa inte!

Likes

Comments

Vi ramlade in på ​Ketumbar av en slump. Vi hade bokat bord på restaurangen vägg i vägg, och när vi väl kom dit något tidiga så hade de 1. inte öppnat än, 2. inte fått min bordbokning, vilket är udda med tanke på att de bekräftade via mejl. Hur som, där stod vi ute i Testaccio (ett område söder om centrum) och hungriga. Då såg vi Ketumbar! Med en mysig liten uteservering, snygg trendig inredning och bra meny. Inte superpricy men inte heller billigast i Rom. 

+ Man får se ett nytt område, får hänga med lokalborna, bra mat.

- Området är lite "off" och inte så jättemysigt. 

Betyg: 🌟🌟🌟🌟 

Likes

Comments

​Nu är jag mer än redo för allt vad resor innebär! Schemat för den närmsta tiden ser ut såhär:

Fredag, 29e juli KRAKOW!

Fredag 12 Augusti BERLIN!

Tisdag 30e Augusti flyttar till BARCELONA!

Likes

Comments

​Ett av mina favoritställen i Rom är utan tvekan Villa Borghese. Villa Borghese är en enorm "park", som har både fler fontäner än man kan räkna, ett museum, mysiga caféer och vildvuxet gräs att ligga o sola i en skön sommardag. Med andra ord världens bästa park. Gå hit!

Likes

Comments

​Om man är på jakt efter den perfekta lunchrestaurangen i Trastevere är Mammó's the place. Väldigt litet ställe med bara några få platser men kanske Roms trevligaste personal.

+ priserna, maten, inredningen och läget. Allt får full pott!

- Kanske hur man sitter. Barstolar fungerar över lunch men lite utav "rasta benen känslan" försvinner när man sitter högt upp på en vinglig barstol...

Betyg: 🌟🌟🌟🌟

Likes

Comments

​1. Piazza del Popolo 

2. Piazza Navona

3. Gränd i Trastevere -> Roms mysigaste stadsdel


Likes

Comments

Första tipset: Bar del fico! Hade kollat upp detta ställe innan så direkt efter att vi slängt in väskorna på hotellet sprang vi bort till denna restaurang med industri-känsla. Pastan var MAGISK! Jag som inte är en pastatjej åt nästan upp hela tallriken, den hade verkligen allt. Blir hungrig bara av att se bilden!

+ Bra priser, hippt inneställe och ligger bra - på en gata väster om piazza navona. 

- något stressad personal pga att de var underbemannade (men servicen var fantastisk!)

Betyg: 🌟🌟🌟🌟🌟 -> gå hit! 

Likes

Comments