Header

​Ja, det är så han heter, mannen i mitt liv.

Moosenose eller moses som han också kallas är en varmblobstrvare på sex år.

Han har vart valack i ca ett år nu och han kastrerades, inte pga att han var hingstig eller så. Mer för att han verkligen inte fick traven att stämma, dock kan man inte klaga på resultaten heller då hans rad är/var 2-1-1 på 5 starter, inget att klaga på precis. Men vi kände att han skulle få ta ett break från allt som travet hette och att han skulle komma hem till oss där han skulle träna andra muskler och hitta på något lugnt helt enkelt.

Såklart utvecklades både han och jag sjukt fort, och imorgon ska vi rida våran 3:e lektion för en jätteduktig tränare, Mia Skäryd, tror hon har mycket erfarenhet av ridtravare och kunde därför hjälpa oss så pass mycket som hon faktiskt kunde. Moses kan vara en av de vänligaste och mest sammarbetsvillige häst jag träffat, han har en sjukt possitiv inställning till att jobba och VILL verkligen lära sig. Det är något som jag tycker de flesta travhästar hat, deras vilja att vilja lära sig!

Hörs mer senare!


Likes

Comments

Som det står i rubriken⬆, jag har ju bloggat här förut så vissa kanske känner igen sig...

Jag heter iallafall Ida Hedlund, jag är 13 år, har två ridtravare, inte för att jag inte har förutsättningar för dyrare små ponnys utan för att hur stolt man kommer vara på sig själv då man inser hur mycket tid, jobb och kärlek man lagt ned på att man skall få en bekräftelse, en bekräftelse på att våra älskade travare också kan. Tänk känslan då ni seglat över en 110 bana, alla era andra konkurrenter har köpt hästar för 100,000 kr och ni kommer där med hästen ni kanske köpt för slaktpeng. Fatta känslan när målet du strävat efter så länge går i uppfyllelse, och du, din häst och din tränare kan ta åt sig!!

WOW vilken dream, det är iallafall mitt mål, och det är det jag skall sträva efter, punkt!

Mina hästar har två väldigt olika utvecklingskurvor, den ena rider jag dagligen lektion på medans den andra varit skadad hit och dit och knappt blivit riden alls, mer om dom kommer senare.

Godnatt❤


Likes

Comments