Glad alla ❤️-dag
Vad ska ni göra idag? Själv ska jag till stallet och mysa med min ponny
❤️
//Ida

Likes

Comments

Vill du skämma bort din häst med lite hämma gjort häst godis? Här har du ett super bra recept som jag hittat från internet.

Receptet
- 1 äpple
- 1 morot
- 3 dl havregryn
- 1 dl vetemjöl
- 0,8 dl sirap

1. Riv moroten och äpplet. Moroten i små hål och äpplet i större hål. Krama ur saften så att degen inte blir för blöt. Blanda äpplet och moroten i en bunke.

2. Tillsätt havregryn och vetemjöl, bland.

3. Tillsätt sirapen och blanda noga ihop allt så att det blir en deg som håller ihop och går att forma. Blir den för kletig så tillsätter du bara mer havregryn. Forma sedan degen till små bollar som du plattar ut lite och lägger dom på en plåt med bakplåtspapper på. In i ugnen i 15 min på 175 grader.

4. Ta ut dom och låt det svalna.

Klart!

Det bästa sättet att veta om dom blev bra är ju att pröva dom. Alltså inte vi utan hästen!

Hoppas att ni gillade receptet!
//Ida

Likes

Comments

Hejsan, jag vill bara berätta att jag har en youtube kanal. Den heter Idasvlog.

//Ida

Likes

Comments

Just nu är jag hemma ifrån skolan pågrund av att jag är förkyld. Så jag tänkte att jag kunde tipsa er om 5 saker som brukar få mig på andra tankar.
1. Jag brukar titta på Netflix, det går ju självklart bra att kolla på en dvd film också.

2. Sedan tycker jag om att duscha mycket och varmt, det känns som om man liksom friskas upp, om man är tät i näsan tycker jag att det släpper lite grann.

3.Mm, Choklad är nog bland det bästa som finns när man är sjuk, enligt mig. Man kan ju sätta sig ner och kolla på sin favorit film och samtidigt njuta av sin älsklings choklad! PS om man inte gillar choklad kan man ju äta något annat som man tycker är gott!

4. Om man vill lyxa till det när man är sjuk kan man lägga på en ansiktsmask,sedan kommer du känna dig så mycket fräschare!

5. Om man har ont i halsen, så kan jag verkligen tipsa om att dricka Tea det är så skönt för halsen, om man vill kan man lägga i lite honung det mjukar VERKLIGEN up halsen.

Kommentera om ni tyckte att mina tips, dagens fråga till er: Vad är era tips vad man kan göra när man är sjuk? // Ida

Likes

Comments

Äntligen kom det lite snö❄️

Likes

Comments

Men när kommer snön egentligen, där jag bor är det -13 & 30% risk för snö❄️Dagens fråga till er: Har ni snö där ni bor & hur kallt är det? Kommentera ❄️
//Ida

Likes

Comments

Min airboard. Det var ett tag sedan jag fick min skönhet men jag måste också tillägga att min bild av att lära sig åka airboard är att det är faktiskt hyfsat lätt! Lättare en vad jag trodde.
Den får nog 9,5 / 10 Det är en rolig grej, kan själv tipsa om dom men det har varit snack om att vissa har exploderat😱
//Ida

Likes

Comments