View tracker

Mamma fick ny färg och klippning förra veckan. Superfint och glittrande, och allt grått skulle bort. Samt en finslipning på klippningen, Så här är före o efterbilder på håret

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fick lite ryck i lördags och möblerade om vardagsrummet. De känns mycket mysigare nu och inte som allt bara står på en rad. Vad tycker ni? :) fick godkänt av både vänner o andreas.

Likes

Comments

View tracker

Här kommer ett försenat inlägg. De sista dagarna har varit lite tufft med allt runt omkring mig och sen energin blir alltid dålig när min älskling åker till Thailand. När man liksom inte har nåt mysigt att komma hem till och de bara ekar tomt i huset, samt är jag ju en person med mycket hjärnspöken, och lider av orolighet 24 timmar om dygnet så då blir det inte lättare. Men igår morse var jag på Arlanda för att plocka upp honom efter 1,5 vecka i Thailand. Så skönt att få ha honom hemma igen, varit lyckorus för min del.

Vi åt en jättemysig frukost och började Harry Potter marathon som vi gör varje vinter. (Jag tog "ledigt" från skolan för kunde inte hålla mig längre för att få träffa han) samt tände de första ljuset på adventsstaken som jag köpte för i år.


Ljusen och ljusplattorna är från Åhlens. Advents brickorna i guld är från en liten butik i Nyköping.

Likes

Comments

Hej fina ni!
Börjar dagen med en sovmorgon och ledig dag. Tänkte göra ett litet inlägg om hur viktresan går, fick ett bra tips av en läsare att göra mer inlägg om recept, vad jag äter och hur det går på min resa. Dels förutom att träna varje dag på gymmet (jag har 1-2 vilodagar, oftast helgen) och sen som min överskrift lyder så - "ATT BARA TA SIG DIT är ett mål, att komma över tröskeln till gymmet är ett mål. Sen om inte varje pass blir lika bra är oviktigt" så äter jag bara nyttig kost. Har dela tagit bort alla kolhydrater som pasta,potatis,ris (för att det funkar bäst för mig) samt allt typ av socker, sött som dolt socker i mat. Men här får bli min första inspiration till mat-tips.

En enkel omelett. Jag som kommer hem runt 19:30 om kvällar efter plugg och träning vill dels inte stå halva kvällen och laga mat eller äta en stor måltid när klockan är så mycket.
Så då är en omelett så perfekt. Det går fort och är supergott och nyttigt.

Jag vispar upp 2 st ägg och sen väljer jag innehåll beroende på vad som finns i mitt kylskåp. Denna omelett innehåller

* bönor
* chorizo korv
* spenat
* tomat

Sen vispar man ihop allt, steker det i kokosolja (ta inte för mycket så du får massa kokosmak, annars ta rapsolja - INTE olivolja då det blir ohälsosamt när olivolja är varm)

Likes

Comments

Köpte denna vackra blus från zara i helgen. Ynka 250 kr gick den på. En blommig söt topp med rosett knytning bak i nacken! Det var den sista kvar och dessutom i min storlek. Woppa!

Likes

Comments

Här blev gårdagens förvandlingen på max. Han kom in med mycket och tjock oklippt hår, samt ett maffigt skägg som inte var kontroll på. Så jag klippte ner både hår och skägg. Förebilderna är tyvärr inte så bra. Men hoppas ni ser lite skillnad i hans makeover.

Likes

Comments

Startade dagen runt 8:30, då tog jag mig ut i snöstormen för en PW i Högsnö. Det kändes bra och skönt o ha den klar. Sen gjorde jag min spenat o mango smoothie och två mackor.

Min gröna smoothie består av:

* fryst spenat (två tärningar)
* fryst mango
* mandelmjölk
* kokosmjölk

Samt green cleansing pulver från renee Voltaire och hennes hampa, vetegräs pulver. 1 msk av varje. Njut och drick!

Likes

Comments

Är tillbaka i träningen nu efter 2 år där jag bara latat mig och gått upp i vikt... känner mig så besviken på mig själv att jag låtit det gå så långt. Men nu ska jag fasen ta mig dit jag en gång var. Vältränad och som älskade att träna. Självsäker tjej.

Så gör en ny kategori nu där ni får följa mina delmål och min viktresa till mitt mål på 70 kg. Idag väger jag 88 kg. Mitt första delmål är att gå ner 5 kg till december.

Likes

Comments

Eftersom jag gjorde en ny blogg tänkte jag berätta köra 10 korta om mig själv.

♡ favoritfärg: rosa såklart men även brunt och vitt

♡ favorit årstiderna: höst och vinter

♡ favoritmåltid: frukost (gärna stor brunch eller hotellfrukost)

♡ favoritmärke: oddmolly

♡ favoritserie: gossipgirl

♡ favorithögtid: julen

♡ favoritaffär: inredningsbutiker

Likes

Comments