Så.. Hallonblad/hallonbladste! Dricker det nu (har både Hallonbladste med lite annat i samt en variant som bara är rent hallonblad som jag varierar mellan). Näe, det kanske inte, högst antagligen inte t.o.m., får igång förlossningen men det sägs vara bra att drick det inför förlossningen och efter. Ska hjälpa livmodern att göra sitt liksom när hela köret ska dra ihop sig etc. ;)

Nu är jag så nyfiken på när det ska dra igång det här!! Jag har ju inga problem med graviditeten så det gör ju inget om jag går över tiden, vilket majoriteten av alla förstföderskor gör, men jag är så nyfiken på hur allt ska bli!! Hur förvärkarna ska kännas? Kommer vattnet gå? När kommer det gå isåfall? Hur ont kommer jag ha? Hur länge kommer jag klara av att härda här hemma? Var kommer A att vara och hur snabbt kommer han komma hem, om han inte är hemma? Hur kommer bästa vovven reagera på situationen här hemma? Kommer jag föda på USÖ eller i Karlskoga? Och framför allt... Vem är du där inne du lilla tok som fick barnmorskan på ditt första ultraljud att kämpa med sitt jobb och kalla dig för "en envis en" och som, väldigt envist, legat i högra halvan av min magen sen jag första gången kände dig? ♡

Jag kan iallafall säga så här mycket. Din pappa tycker att du inte ska försöka komma ut på några timmar för nu har han åkt iväg på hockeymatch som han gärna vill se.. Jag säger: kom igen, det kan bli kul att göra din pappa lite nojig! ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är sällan hon får ligga i sängen med oss den där underbara, pälsbeklädda, soon-to-be 'storasystern' men när sängkläderna ändå ska bytas och tvättas tycker husse att det är okej (matte tycker egentligen alltid att det är okej ;p). När hon väl är där så är det så mysigt!

Fina lilla familj min! ♡

#familj

Likes

Comments

Jag har fått bilder från vår gravidfotografering nu. Hon är så duktig min vän, fotografen Viktoria Routledge !

Jag älskar bilderna! Att vi också fick en fin, fin bild på bästa Tindra-vovven gjorde mig lite extra glad. :)
Tips: www.vrfoto.se alternativt googla fotograf Viktoria Routledge om ni vill boka en riktigt duktig fotograf!

Annars har jag varit hos bm på MVC idag. Sista inbokade innan bf, som är på söndag (!!). Alla värden var fortfarande bra, jag följde fortfarande min kurva. Sf-mått var 37 cm så nu återstår att se om det är en jättebebis där inne eller inte. Att Pjukis är lång är jag nästan helt säker på men om det är en liten tjockis eller inte återstår att se. :)

Tjing

#vrfoto #gravid2016 #gravid #bf2016 #bfoktober2016 #bfoktober #gravidfotografering #maternityshoot

Likes

Comments

För övrigt är min hund rolig. Svansar efter mig extremt mycket nu!
Undrar om hon känner att något är på g. Undrar om något ÄR på g?! Haha
Hon är i princip aldrig längre bort än som bilden nedan. ;p

Annars har jag idag varit på information om förlossningen och BB på USÖ (universitets sjukhuset i Örebro) tillsammans med Jenny. Inget revolutionerande och nytt men bra med upprepning. :) Tyvärr kunde A inte ta ledigt ikväll igen och vara med men så är det.. Han har varit med på mycket, svårt att vara med på allt.

Hoppas allt är bra med er. Tjing!

#gravid #gravid2016 #bf2016 #bfoktober2016 #bfoktober #vecka40 #v40

Likes

Comments

1. Provade min förlovningsring i veckan. Tror bestämt jag är lite svullen nu. ;)

2. Min fina vovve är som ett plåster på sin matte just nu. Där jag finns, där finns hon! Hon känner väl av att någonting är på g.

3 & 4. En liten bild på magen följt av en kvällspromenad för mig, kulan och vovven. Blev ändå ~45 minuters promenad. Känns skönt att ibland komma ut på lite längre promenader ibland iallafall. :)

5 & 6. Pappa kom ner igår och hjälpte oss att tapetsera en liten vägg i Pjuklarvens rum som vi inte var så nöjda med sen förra ägaren till huset. Det var alldeles för rosa för min smak så nu blev det lite mildare rosa plus grönt istället. Tycker tapeterna är SÅ fina!!

7. Pappa tog också ner en korg till Pjukis att sova i första tiden. Den är från när pappa var bebis. :) Så nu är inte bara spjälsängen utan första sängen också bäddad.
(Pjukis!! Du får gärna komma nu!)
(Ja, sängkläderna matchar väggen. Haha synd att den inte ska stå i det rummet. :p)

8. Det blev en liten skogspromenad med lite blåbärsätande innan jag och Tindra begav oss för att träffa några vänner och äta bullar idag! I like både skogen, blåbär och bullar!

9. Ibland går det att använda magen som bord och då ska den minsann användas så! Haha


#gravid #gravid2016 #vecka38 #v38 #tapetsera #skogspromenad #kvällspromenad #hund #blablabla

Likes

Comments

Måndag igen då. Idag går vi in i vecka 38 och det är 20 dagar tills Pjukis är beräknad.
Sitter just nu uttråkad i en bil i Örebro medan A är hos barberaren och trimmar skägget. När han är klar är det dags för MVC besök. Det näst sista inbokade besöket. ;) Får se om det blir fler eller färre än tänkt. :p

Börjar känna mig lite sliten nu faktist. Trött alltså. Riktigt trött och det börjar verkligen synas nu. :p Vill egentligen inte göra annat än att sova! Haha
Men så funkar det tyvärr inte.
Idag får vi besök av kanske två men iallafall en kompis som vill komma och titta på huset och hälsa på bästa vovven. Innan det ska vi också hinna med att koka ihop ett lass lasagne. Bra matlådemat att ha när Pjukis väl vill visa sig så man inte behöver stå och laga massa mat. :)

Ikväll är det också information om förlossningen och BB på USÖ (universitetssjukhuset i Örebro) som jag och A har tänkt att vi ska lyssna på. Se om dom tar upp något givande eller ej. :)

Hoppas er dag är bra.
Tjing!

Likes

Comments

Ja ni.. Vecka 37 nu. 23 dagar kvar till BF känns otroligt.
Annars idag då? Har åkt in till Örebro för att fira min fina vän Lena som fyller 26 idag. :) Det blev en fikadejt följt av lunchdejt! :D I like it!
Dit åkte jag i klänning och..... Stödstrumpor som jag hoppas att folk trodde va strumpbyxor! Hahah

Annars idag har vi (jag, A och bästa vovven) varit på gravidfotografering. Min underbart duktiga vän Victoria Routledge har ju eget företag nu, som fotograf, så det var bara till att anlita henne. För vi vill ju ha "bildbevis" på magen och hon är riktigt duktig! Har bara sett några bilder lite snabbt i hennes kamera men jag är så nöjd redan ändå! Hoppas hon inte har allt för mycket att göra så man får se bilderna snabbt!!

Sen har det bara varit mysfredag här hemma med (alkoholfri) Ginger Joe och varma mackor. :)


Hoppas er fredag varit bra.
Tjing!

Likes

Comments