Tänkte skriva om att jag idag ska ha en mamma-dag. Men det är ju precis det jag INTE ska ha.
A, Pjuklarven och bästa vovven är i en annan stad just nu, hos As föräldrar. Så jag ska bara vara ikväll. Äta lite snacks, titta på vad jag själv vill titta på och lägga mig tidigt för att sen, förhoppningvis, sova typ hel natten. Jag ska alltså ha en "mig-själv-dag"! Jag ska inte vara mamma alls idag. Dvs jag ska inte göra något mammigt idag. :p

Hoppas ni alla har en underbar tisdag!
Tjing.

(Jag har inte ens gjort mat själv. Köpte hem en "tacostallrik" från ett fik/lunchställe här i byn. Haha)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I helgen har Pjuklarven fått träffa nästan alla sina mostrar (han har ett gäng!). Först kom Catharina med Ronja, Lova & Elin (dom tre senast är småsystrar till mig.). Dom stannade till lördag. Vi han med att bara vara, att mysa lite, leka och äta.
Lördag kväll kom mamma och Minna (sist nämnda också en lillasyster). På en snabbvisit. Blev att sitta och umgås med babbel och så.
Härligt att få träffa ett gäng av min enorma familj, även om det bara bar rätt korta stunder. ♡

Pjukis är SÅ pratglad och tycker om att kramas. Haha några av personerna som var här har typ knappt gjort annat än att krama Pjukis under vistelsen. Haha
Prata gör han hela tiden i princip. Ungefär så som på filmklippet ovan. Min lille babblare.


Nu sover Pjuklarven och jag ska göra detsamma snart. En som sovit typ hela tiden sen sista gästerna begav sig är hon den där svarta, pälsbeklädda storasystern i huset. Haha Såå slut efter alla barn som vill leka med henne. Både människobarn och hundbarnet som var med i slutet. :)

Likes

Comments

Min frukost på tåget just nu.
Det poppar för fullt i min mun. Haha
Tänk villa fördelar det har att vara vuxen. Jag får äta vad jag vill till frukost. Dessutom är det rätt skönt att sitta på tåget och äta det här för nu för tiden när jag äter något hemma så kommer min lilla 1-åring efter mig, pekar och säger "mmmmm!". Hahah
Han är bäst men han får låta mammas godis va. ;)

Likes

Comments

Pjukis (och nästa lilla sparvel) kommer växa upp med världens snällaste och bästa pälsbeklädda syster.

Hon har ett sånt tålamod och busar faktiskt lite ibland. Samtidigt som hon tar det så försiktigt.
(Med det sagt så säger vi också stopp ibland om vi märker att det blir för mycket och vovven vår får gå iväg ostört om vi märker att hon vill/behöver det).

Pjuklarven ville bara sitta med(på) sin storasyster igår. Och inga protester från syrran.

Man ser så tydligt hur mycket Pjukis tycker om henne och faktiskt tvärtom också! ♡

Likes

Comments

Jag brukar ha rätt så svårt att somna. Även om jag är trött brukar det ta ett ganska bra tag innan jag till sist somnar. Nu har vi dock här hemma en liten kille som tycker det är morgon mellan ~3:30-4:45. Det kombinerat med graviditetströtthet gör det lite lättare att somna nu för tiden. :p Fast det brukar ändå ta en stund.
Så gissa min förvåning när jag var uppe och nattade Pjuklarven ikväll, han inte ville somna på en gång så jag satt/låg kvar en stund i hans rum och sen plötsligt.. så vaknar jag! Hahah
Jag har alltså somnat. Det gör jag ju inte!! Hmm.. ja, tror bestämt att jag är väldigt trött just nu. Tur att det iallafall är helg snart så man inte behöver prestera på jobbet. :)

Har någon av er förresten någon rolig sömn/sovahistoria? Berätta gärna. :p

Hoppas ni har haft en härlig dag idag. Tjing!

Likes

Comments

Tågfrukost igen inför en lång arbetsdag!
Taggar energi med en ny(?) smak från Brämhults. :)

Hoppas ni alla har en bra torsdag. Snart är det fredag. Det betyder att snart är det helg!!

Likes

Comments

Måste lägga in det här korta klippet också på Pjukis när han tar några steg i helgen som var. Bara för att jag tycker han är världens sötaste! ♡

Likes

Comments

Ett års kontroll för Pjuklarven imorgon. Har tagit semester från jobbet för att jag vill vara med på det. :p Älskade lille Pjukis. Blir vaccin också så vi får se om han får nå biverkningar av det. Hoppas inte, såklart.

Pjuklarven har börjat ta fler och fler steg nu. Snart går han nog hur bra som helst älskade hjärtat mitt!!
Här är smakprov på en av helgens promenader. :)

Likes

Comments

Så fint väder idag!
Jag älskar hösten. Jag älskar färgerna. Jag älskar det fina vädret som kommer då och då. Jag älskar regnet som kommer, om vi ska va ärliga, rätt så ofta!

Idag blev det en tur längs en "naturslinga" med hela familjen vår. Jag, A, Pjukis, bästa vovven och bäbis i magen. ♡ Underbart!

Efter promenaden blev det snabbhandling med kvällens tacos i fokus. Pjukis såg till att allt på listan kom med. ;)

Sen kom grannarna med deras 2-åring över på mat, tacos som sagt, och babbel. Också det mycket trevligt!

Till sist ligger jag, A och vovven i vardagsrummet och bara känner lugnet medan Pjukis sover. Utanför smattrar regnet. Fantastisk höstdag helt enkelt.

Likes

Comments

När man får en swish betalning me denna notis:

Jag har varit SÅ sugen på Cola och jag är PANK(!) Hahah. Då gör det här allt! ❤

Likes

Comments