Hej!
Förlåt för dålig uppdatering, IGEN... Jag har inte tänkte på det men nu när det är sommarlov hade jag tänkt göra två eller tre inlägg per vecka. Om jag hinner kanske jag till och med hinner med varannan dag! Men jag hoppas att ni kan förlåta mig igen. Men nu tänkte jag berätta lite kort om min dag igår!
Igår var min sista lägerdag på tennisen med mina underbara vänner Alva, Tilda & Molly. Vi tränande ett pass på morgonen 09:00-11:45. Sen hade vi lunch & lite fritt. Sen hade vi ett till pass. När det bara var kanske en 45 min kvar så hade våra tränare en överraskning åt oss. Vi skylla ha en kona och så skulle en av tränarna kasta en godispåse som vi skulle fånga i konan. Om man inte fånga så ficka man låta påsen liga kvar på marken och ställa sig i kön igen. Jag fångade inte första gången men andra gången fångade jag. Jag fick en påse med lakris. Men eftersom att jag inte gillar lakris fick jag byta utåt den påsen mot en påse led S-märken.
Det var det jag tänkte skriva om igår. Hinner inte så mycket mera just nu. Det kommer ett till blogg inlägg lite senare ikväll. Ett grattis inlägg till min kompis som fyller år idag.
Hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag är det 17:onde maj, Norges nationaldag & min syster födelsedag! Så tänkte skriva en liten text till henne här på bloggen.
Grattis väldens bästa syster! Jag älskar dig från jorden till månen flera gånger om & jag kan lita på dig till 110%! Hoppas din dag blir bäst med mig och släkten! Med mycket tårta, paket & firande! Loveyou❤️❤️

Likes

Comments

Hej!
Idag fyller världens bästa Moa år! Så tänkte skriva en kort liten text till henne.
Grattis världens bästa Moa på din dag! Så bra vänner på så kort dit! Hoppas din dag blir bäst, med mycket tårta & paket! Loveyou❤️❤️
Kommer ett till inlägg imorgon!
Hejdå!

Likes

Comments

Hej!
Nu kommer den sista grattis texten för idag!

Grattis min älskade lilla vovve! Idag blir du 8 år! Du är en mina bästa vänner även om du inte alltid förstår vad jag säger! Men jag älskar dig än då min lilla vovve! lyy💜💜

Likes

Comments

Hej!
Som jag sa i de andra inlägget så kommer den andra grattis texten. Sedan kommer den sista texten!

Grattis världens bästa mamma! Älskar dig från jorden till månen flera gånger om!!!
Hoppas din födelsedag blir bäst!! lyy💜💜

Likes

Comments

Hej!
Idag fyller 3 år på samma dag! Det är lite konstigt men mest roligt! Som ni kanske har märkt så skriver jag texter till mina kompisar när de fyller år. Kommer skriva två texter till sedan men jag börjar med min kompis.

grattis du är en av mina många bästa vänner! Jag älskar dig otroligt mycket & kan lita på dig till 110%
hoppas du får väldens bästa dag så syns vi,
loveyou❤️❤️

Likes

Comments

Hej!
Idag började mitt mini lov. Jag och min kompis Tilde hade bestämt att åka till Liseberg tillsammans. Vi hade längtat såå mycket till idag! Vi var såå hayper när vi kom hit! Vi åkte jättemycket. Vi åkte först Lisebergsbanan där vi satt längst fram. Sedan var det det Helix som stog på listan. Helix åkte vi tre eller fyra gånger idag. Sista gången vi åkte Helix så satt vi längst fram. Kortet blev jättebra så de köpte vi ut i två nyckelringar! När vi åkte Flumride så blev jag jätteblöt! Det var både härligt och lite jobbig. Efter det åkte vi kållerado. Där blev jag ännu blötar och nu såg jag ut som anka som skulle bajsa på mig vilken sekund som hälst!😂 För att vi skulle torka lite gran iallafall så åkte vi Balder. Tilde vann stjärnvinst på center. Så hon fick jättemycket att bära på! Jag vann "bara" två Marabou choklad på 100g vardera. Tilde spelade två gånger på chipshjulet. Första gången så tog hon 10,11 & 12 och då blev det 13 som van. Andra gången så tog hon 10 & 11 och då blev det 12! Lite otur där! Nu sitter vi i bilen på väg hem. Kommer ett till inlägg imorgon.
Puss♡

Likes

Comments

Hej!
Idag är det söndag, första maj och min födelsedag! Som vanligt när man har födelsedag så vaknar man tidigt. Jag vaknade kvart över sex.... Mamma, pappa och mina syskon kom och sjöng för mig halv nio. Jag fick jättemånga fina presenter. Vi åt super god frukost med lite fika till! Nova min kompis kom över till mig för att säga grattis. Hon hade med sig en super fin blomma! Vi spelade FIFA några gånger. Sedan kom mormor och då skulle vi fika! Farmor hade haft med sig saker som hon hade bakat. Det var super gott. Jag och Nova körde lite agility med min hund Dennis. Det var jättemycket sol så Dennis blev rätt rätt varm och orkade inte mer än 20 minuter. Sen hoppade vi studsmatta med min mamma. Det var skit kul! Vi hoppade jättehögt! Till sist var Nova tvungen att gå hem. Pappa grillade kött sedan blev det mycket pommes frites. Jag och mamma hade bakat en Nutella glass tårta med maräng. Det var såååå gott! Min bit var det nästan bara Nutella och maräng. Jag orkade bara 3/4 av min bit. Trots att jag super mätt så gick jag och mina syskon ut och hoppade studsmatta till 21:00 ungefär. Eftersom att det är skola imon så gick jag och la med 22:00.
Puss & Kram

Likes

Comments

Hej!
Om ni undrar varför det inte har kompis upp inlägg på ett tag så är det för att jag har haft mycket att göra på sistone. Men iaf ska nu kör vi igång!
Idag så fyller min mormor år så ringde henne på morgonen och sa grattis sen gick jag till skolan. Hade utvecklingssamtal efter lunch, gick jättebra. Nådde över målen i allt, nästa termin blir det betyg! Gjorde min engelskaläxa när jag kom hem. Nu är jag hos mormor, vi ska ungefär halv åtta tror jag. Gör inte så mycket nu, tittar lite på datorn och på mobilen.
Hejdå!♡

Likes

Comments

Hej!
Idag är det torsdag och ingen fotbollsträning...
Linn och jag gick till skolan ungefär halv åtta. Hade tre lektioner innan lunchen. Lunchen var vidrig! Det var någon äcklig fiskpudding med potatis som inte var färdig kokt. Usch... Sedan hade vi två lektioner sedan var skolan slut! När jag kom hem tittade jag på Framtidens Stjärnor och åt mellis. Bär mamma åkte iväg med min syrra till gymnastiken så gick jag ut med min vovve och körde lite agility och tränande på lite olika trix. Snart ska jag äta och titta på teve, Gympa Läraren. Kan verkligen rekommendera Gympa Läraren. Ska inte göra så mycket sen efter middagen. Men det kommer upp ett inlägg imorgon också!
Hejdå!♡

Likes

Comments