Efter första veckan på nya jobbet och huvudet fullproppat med massa nytt så känns det extra bra med helg.
Gick hem efter jobbet och fixade en tacogratäng som vi stoppade i oss innan vi gick ner till arenan för att kolla på modos match. Nu är det fredagsmys med Alva resten av kvällen och natten för att kika JVM.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår var vi på framnäs för middag och förfest. Alldeles för mycket drinkar, alldeles för mycket shots och alldeles för mycket av allt. Tobbe hade styrt upp riktigt bra på där på framnäs. Hade en riktigt rolig kväll men gick dock hem lite tidigt. Idag är jag glad för att jag ej stannade kvar till stängning då jag är nog slö som jag är just nu.

Tanken var en dag 2 nere på Allstar men både jag och Alva kände väll rätt snabbt att vi styr om planerna till något annat, skulle gissa på att vi går ner på hockeyn en stund iallafall.

Likes

Comments

Likes

Comments

Ringde och väckte upp Sara som tyckte att sovmorgon var lägligt idag men efter en stund stod jag hos henne redo för utflykt. Efter ytterligare en stund satt vi i bilen påväg mot ögeltjärnsberget. Där uppe satt vi med en kopp kaffe och njöt av en ledig dag. Att jag inte kommer ha någon ledig vardag efter årskiftet kommer kännas tung men samtidigt skönt med rutiner.

Likes

Comments

Inte fattar hur fort december gått? Att det endast är en vecka kvar till julafton och två veckor kvar till mitt nya jobb? Att jag bara köpt två julklappar ger mig lite panik med, i veckan blir det att springa på stan och köpa resten av julklapparna.

Nu har jag fixat skagenmackor och inväntar sällskap för lite adventsmys iallafall. Imorgon har jag en ledig dag vilket känns himla skönt så blir ev en liten utflykt med Sara men det får vi se imorgon vad vi känner oss sugen på.

Likes

Comments

I fredags var jag på julfest med jobbet på allstar vilket blev en himla lång kväll, från 18:30 till stängning. Vi träffades hemma i lägenheten för bubbel och drinkar sedan gick vi ner på allstar tills 18:30. Middag, allsång, dans och i princip fri bar. Hade det rätt så bra, först var det gärnet med jobbet sedan kom ett gäng kompisar lagom tills när de från jobbet började dra sig hem.

Dag 2;

Ett skönt gäng och en bra förfest, dansande mest hela kvällen på allstar innan vi gick hem och slocknade rätt så snabbt. Idag har jag inte gjort något alls förutom att köra en tvättmaskin och tagit en välbehövlig nap. Kroppen verkar inte palla tvådagars längre. Fredagen var nog snäppet bättre men tanke på att kroppen var piggast då, var ungefär samma gäng både fredagen och lördagen så var endast dansgolvet som gällde båda kvällarna haha.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nytt jobb påskrivet och ångesten över att lämna mina små kyper fram mer och mer, glad att jag fått jobba med världens finaste personal dessa månader och dessutom haft de härligaste treåringarna jag kunde önskat mig.
Sitter i skrivandes stund på jobbet och känner hur bra det här faktiskt varit men eftersom detta inte är vad jag vill göra resten av livet så känns det himla kul att börja på något nytt. Det som kommer här näst ska bli minst lika bra om inte bättre, ser framemot att ha fasta tider mån-fre och förhoppningsvis superbra kollegor.

Det bästa av allt är att alva är nästan gladare än vad jag är? Vet inte ifall hon tror att hon fått ett nytt jobb? Haha helt underbart.
Ikväll ska jag hänga med Alva och göra ingenting alls faktiskt, sånna kvällar är rätt så bra.

Likes

Comments

Likes

Comments