Vaknade till ett vitt täcke på marken idag... vet inte riktigt vad jag tycker. I början av veckan hade jag verkligen vårfeelis. Började iallafall dagen med gröt, standardfrukost hemma hos mig. Billigt, och man hålls mätt länge! Toppat med frysta blåbär, banan, kanel och honung.

Nu blir det en föreläsning och sen tar jag faktiskt helg! Ska fira med ishockeymatch, härligt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Slängde ihop denna snabbt som middag ikväll. Blev faktiskt riktigt gott. Enkelt med sallad, tomat, gurka, rödlök och quinoa. Måste rekommendera att toppa sallader överlag med mosad avokado, det blir lite som en dressing och smälter bra ihop med lite balsamico. Slängde också in ett överblivet tortillabröd från helgen i ugnen och åt till salladen. Knaprigt och gott!

Likes

Comments

I veckan pratade jag och några vänner om bloggar, bloggare och bloggning. Jag gillar att läsa bloggar och jag följer många som ger mig inspiration och vardagsglädje. Jag har själv försökt börja blogga några gånger, eftersom jag verkligen gillar att skriva. Alla gånger har motivationen tillslut dött ut. Idag fick jag för mig att börja på ny kula, tro det eller ej.

I denna blogg vill jag samla minnen, jag vill inspirera och jag vill skriva. Kanske bara för mig själv, nästan som terapi, eller kanske för någon annan där ute. I varje fall, nu kör vi.

Likes

Comments