Header

Har bestämt mig för att lägga ner denna blogg och byta till en ny.
Får ångest av mina riktigt gamla inlägg. Delade med mig av saker på den tiden som ingen annan hade något med att göra, vilket jag ångrar.
så istället för att krångla till det så tar jag bort denna blogg inom de närmaste dagarna och gör inlägg på den nya istället.

Nya bloggen: http://nouw.com/wildchild
vet att designen är piss ful men jobbar på det!

Hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Välkomnar detta snygga bälte till min lilla skärp familj! 


Likes

Comments

Vakna till liv med kaffe och rock. Mysfrukost, skriva klart relgions uppsatsen, ladda upp för att klubba ikväll är planerna för dagen. Känns verkligen inte som min grej att gå på nattklubb, men kul att prova något nytt! Haha hur fan ska detta gå?


Vakna till med favorit pöjkera är fan bästa starten på dagen!

Likes

Comments

Gårdagen var så sjukt bra! Örebro, fylla, Hardcore superstar. Blev uppdragen på scenen också och fick kram och tog en sup med gossarna! Hur grymt?!
Drog sedan tillbaka till Karlstad och vidare på efterfest hos Pelle, kunde knappt stå upp haha! Många blåmärken men det var det fanimej värt!

Party ain't over 'till we say so!

Likes

Comments

Valborgs planerna färdiga. Örebro, tatueringsmässa, öl och Hardcore superstar!
RÅTAGG!!

Är där endast lördagen. Ses där örebroare!

Likes

Comments


Köpte ett sånt där knytbälte för några dagar sen på Benhård som jag fick hem idag. Äkta vara från Marocko för en billig peng, gotta love Facebooks köp/sälj grupper!
Stort tips för er andra fattiga studenter där ute, haha!

Likes

Comments

Ledig dag, hur skönt? Har spenderat halva dagen på min baksida med säkert en hel kanna kaffe och Stones. Har varit så sjukt skönt ute idag, värsta sommar feelings! Köpte mig snyggaste backpatchen jag nånsin sett imorse också, längtar något så innerligt tills den landar i brevlådan, har nämligen en liten idé för en jeansjacka inför sommarens bravader. Mehehe.
Snart ska jag möta upp syrran och ta en tur på stan, antagligen en alldeles för overprizead fika på det dessutom. Liksom vadå slösa?

Outfit of the day bröder. Fransjackan har härmed flitigt börjat användas igen, yaaaaas!

Bells: Shock | T-shirt: Punkt shop (tror jag?) | Jacka: Boohoo.com | Bälte: Secondhand

Likes

Comments

Likes

Comments