hej, bara ett snabbt inlägg!
insåg precis att mina ben är jääääääätte korta. hahah, dom är sååååå söta. insåg de precis.
kolla bilderna.
men see yaa!! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

dom flesta känner nog till "we heart it".
det är en app där man kan hitta inspiration & bakgrunder till mobilen. we heart it har allt. verkligen allt. när jag går in där kan jag sitta i 1 hel timme & bara kolla coola bilder. jag har också en inloggning där. jag gör mina egna mappar & delar upp bilderna så man kan fastna i att göra det oxå. ser jag en bild jag tycker om lägger jag direkt till den i rätt mapp. jag älskar we heart it. fantastisk app.

Likes

Comments

hej alla!
& nu undrar ni vart jag tog vägen. jag har bara haft det chill & inte gjort nåt speciellt. vi har fått våra klasser till 7:an & ja ska gå i 7D. de blir nog skönt att få lite blandade grupper, inte bara alla som jag gått med i 7 år nu. ska bli skönt att byta skola oxxå.
från äldst till yngst känns lite wierd men aja. de får vi leva med. vi kommer ju t 9:an nån gång.
min bror fyllde 8 år igår oxxå så stannade en dag längre än vad jag egentligen ska.
livet flyter på & hel galet hår nu oxxå tack vare regnet.
men see yaa!! :)

Likes

Comments

tjena alla!!
igår började vi skolan efter en veckas påsklov, skönt! men nu så är vi tillbaks till det vanliga & skolan, inte lika skönt. igår va de en riktigt seg dag i skolan. ska till pappa idag så det är hans vecka från & med nu, vi bytar alltid på onsdagar. ha en nice dag, ska själv till skolan snart!!
men see yaa!!

Likes

Comments

tjena alla!!
tänkte prata om påsken. påsken är inget jag brukar bry mig om. man äter massa godis & påsk/jul mat. haha.
men imorgon ska jag iallafall äta tårta & påsk/jul mat, de är allt. ska bara vara hemma & mysa med familjen. det bästa med påsken är godiset som jag äter väldigt mycket av under påsken & så är det ju lov, så skönt. ibland behöver jag verkligen komma ifrån skolan. iallafall så efter det som hände igår med en killkompis så vill jag inte till skolan. hade inte orkat. att vara hemma efter nåt sånt är skitskönt! men de vart allt jag ville säga &. god jul vart jag på väg att skriva nä men glad påsk så ses vi, alla co
ola människor!! :)(:

Likes

Comments

tjena alla!

måste bara säga att jag är king på att baka, har vart ute med mamma i trädgården & räfsat. & nu har jag bakat. asså mästerbagaren här!

nä men hade tråkigt & vill göra nåt så jag bakade chokladbollar. har tänkt på det, är chokladbollar super svenskt? det är de väl?jaja, svar hittar jag väl på internet nånstans.

men see yaa! :)(:

Likes

Comments

Tjena alla!
Startat en ny blogg igen så tänkte satsa lite på dethär nu, & tänkte satsa på riktigt nu för varje gång jag försökt har jag inte haft tid.
Måste säga att det tog en jädrans lång tid att fixa ett nytt konto, hade redan använt alla mina mejladresser så gjorde en ny till detta.
Just nu ligger jag i sängen & tänkte sova. Svinntrött. :)
Men see ya
a!! :)(:

Likes

Comments