1 // 2 // 3

4 // 5 // 6

7 // 8 // 9 // 10

Var så längesen jag var inne på nelly och kikade efter kläder och wow vad dom har fått in fina saker, satt nog i 1-2 timmar och bara kollade. Jag har en kris, och det är så att vi ska på fest i lycksele i helgen och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Jag har nämligen slutat att köpa, vet inte hur längesen det var jag köpte nåt i klädväg faktiskt. Men iallafall hittade massa skor som jag blev kär i och lite kläder också. Bilden nedan är något jag skulle kunna ha på mig tex i helgen. Jag funderar starkt på att göra en beställning och plus i kanten att dom har typ rea jämt och dom är billiga redan som det är.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Det var den helgen de, kan inte fatta att en helg med inget gjort kan gå så fruktansvärt fort. Men jag är glad ändå på ett sätt för jag längtar så mycket efter nästa helg för att halloween is coooming yääy. I helgen har vi i varje fall varit hemma i norsjö och träffat kompisar och familj och sen bara tagit det så lugnt som möjligt. Ibland är såna helger så härliga, men ibland vill man ju hitta på så mycket som möjligt som man inte hinner på veckorna, men denna helg blev då en slapparhelg men det klagar jag verkligen inte över. 

Likes

Comments

​Nu har jag äntligen bestämt mig hur jag skulle vilja måla om/tapetsera. Jag skulle vilja ha en ljusljus grå färg i vardagsrummet eftersom möblerna vi kommer skaffa bara är vita och då känns det lite bättre med grått så det inte blir för vitt. Har även en liten vilja att göra om väggarna i hallen också, har sett att det är massa små hål och tapeten är inte alls fin tycker jag, så där skulle jag bara vilja ha det vitt. I köker har vi ljusgrå vägg med blommor och den väggen funkar, så den låter vi vara tillsvidare och även sovrummet som är grått redan. Men hallen och vardagsrummet. 

Likes

Comments

ORANGE AND RED EYE MAKEUP

​Jag har fått dille på röd orangea ögonskuggor, tycker det är så sjukt snyggt. Dom med blå ögon passar i det, dom med bruna och även ljushåriga och mörkhåriga. Något i denna stil som anty och linda har gjort har jag tänkt ha nästa helg då det är halloween, för jag brukar inte klä ut mig så då får det bli en snygg sminkning istället. Men problemet är att jag inte har några ögonskuggor som går i denna färg, så blir nog en sväng på stan i veckan!

Likes

Comments

Jag är så sjukt sugen att ha långt hår igen. Jag har haft löshår tidigare och vara riktigt bekväm med det, och nu när jag har kort hår så har jag alltid uppsatt för jag tycker det är så svårt att göra fint. Så jag ha tänkt beställa hem från rapunzel of sweden för jag har bara haft därifrån och jag vill hålla mig till dom så jag känner mig säker att det är bra. Men det svåra är färgen, vilken färg jag skulle vilja ha, ååh det är nog det svåraste. För jag har alltid beställt mörkbrunt tidigare men jag skulle vilja testa nåt lite ljusare faktiskt!

Det finns två varianter som jag testat och det är tejp och lim och det positiva med tejp är att det går fort att sätta i och enkelt, men det är svårt att ha uppsatt hår med det. Och lim har jag använt mig mest av men det tar så lång tid och sätta i, men väldigt lätt att sätta upp iallafall! Så jag ska fundera på färg och sen ska jag nog beställa. Vill gärna ha det innan jul och nyår faktiskt!

Likes

Comments

Snart är det slut på denna sega dag, plus att vädret är inte alls roligt, grått och kallt. Har haft så stressigt hela dagen på jobbet och nu fick jag min första paus idag. Iallafall slutar just innan 3 idag och då ska jag hem, slänga på mig träningskläder och fara ut och springa innan Herman kommer hem för på måndagar brukar vi fara och handla allt vi behöver inför veckan, så det ska vi göra. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, kanske blir att dra med Herman på en promenad eller gymmet hehe. Hoppas ni har en lugnare dag än mig iallafall!

Likes

Comments

I helgen är det en helg med inga planer och det känns faktiskt ganska skönt. Så idag har jag bara varit hemma och har även sprungit och städat för att inte bara ligga i soffan. Herman har varit eller är hos sin syster och hjälper henne med hennes hus så jag är alltså själv. Älskar att vara själv i några timmar men tillslut börja man känna sig ensam som jag gör nu hehe. Men nu hade jag tänkt åka till stora coop och kolla om smink som jag har tagit slut på. Men imorgon kommer nog dagen se precis likadan ut som idag, så inget händelserikt precis.

Likes

Comments

Jag vill ju göra om mitt hår typ hela tiden. Jag går alltid från mörkt till ljust, ljust till mörkt. Men det är bara det att när jag är ljus så får jag aldrig till det som jag vill ha det, men jag vill jätte gärna vara ljus för jag tycker det är så sjukt fint. Angelicas hår har precis den färgen jag är ute efter, så nån gång framöver så ska jag bli så!

Tycker det är sjukt snyggt när hon har en orange/brun ögonsminkning, det passar så bra till hennes hår!

Likes

Comments

Just nu sitter jag hemma på lunch och ska snart dra iväg på jobbet. Men jag passade på att äta lunch hemma när jag liks var där i kring vi bor. Torsdag idag iallafall och snart är det helg igen. I helgen så kommer jag och Herman att stanna i Umeå för han ska hjälpa sin syster med lite saker i hennes hus. Så skönt att bara landa hemma en helg och slippa köra fram och tillbaka. Det är även Nolia i Umeå i helgen, så kanske ska fara dit och gå runt och kolla.

Likes

Comments