Lite om mig, Allmänt

Jag har framför allt denna blogg för att kunna se över detjag gör om dagarna, för att även kunna se hur mitt välmående är under enperiod och för att för min del så är det i många fall mycket lättare attfå ut det jag vill säga i skrift. Jag kan då se att jag faktiskt har saker ochgöra och att jag inte är så ensam som jag faktiskt kan känna mig många gångeroch förhoppningsvis se att det kan ske en förändring med tiden!

Jag kan ha en personlighetsstörning somframförallt gör mig väldigt deprimerad, det kan vara från små korta stundertill lite längre. Det har jag känt ända sen jag gick i sjunde klass! Då var detnågot värre på grund av att det var en lång djup depression och jag fick dåbesöka både kurator och dom på BUP (barn-och ungdomspsykiatrin). Det har intesläppt än och det blev så mycket missförstånd inblandat (lång historia) så detvarade inte speciellt länge där... och jag har även fått fler symtom under desenaste åren.

Varför jag nu har bloggen öppen är föratt det jag eventuellt kommer dela med mig om senare så kan det finnas andrasom också känner igen sig och på så sätt få hjälp! Det här är sjukt mycketvanligare än man tror och det finns så klart olika grader på detta.

Det kan vara en stor hjälp för mig och även för många andra attdet är någon som tar upp det här och inte skäms över det. Varför ska manskämmas när det förmodligen är mer än var 10 person som har någon formav detta och framför allt så är det ju självklart så att man inte kanhjälpa det själv!

Fortsättning följer

Likes

Comments

Vardag, Allmänt, Mat/Recept

Här är receptet på RAW-Food glassen som vi provade tidigareidag. Vi bytte dock ut vissa ingredienser.

Mango- och passionsglass, RECEPT FÖR 2 personer:

Dela ochsila av 5 passionsfrukter.

Mixa juicenmed 250g fryst, tärnad mango, 2 bananer (frysta skivor) och 2 dl kokosgrädde ien matberedare eller blender till en slät och fluffig glass. Lägg direkt upp i2 glas eller skålar, toppa gärna med urgröpt passionsfrukt.

Det vi ändradepå var att vi tog i skivade ofrysta bananer och istället för passionsfrukt såtog vi i frysta granatäpple kärnor! Som ni ser så är det inte speciellt mycketingredienser vilket gör att den är mycket lätt att göra och går väldigt snabbt!Våran blev något mer smoothie-aktig, kall men väldigtgod, och framför allt väldigt nyttig!

Hope you like it! Enjoy!💋

Likes

Comments

Jag känner verkligen en stress inför denna resa! Vi ska varamellan 5-9 personer som det ser ut nu. Resan går ju ut mest på att alla vi ivårt kompisgäng ska få gå ut tillsammans och ha kul när jag som är sist ut äntligen fyller 18! Denna resa är något jag har sett fram emotlääänge, då jag först inte tänkt göra något speciellt när jag fyller, vilketegentligen hade känts jätte tråkigt! Förstå dock folk som inte vill kännapressen att prestera en bra fest eller försöka jämföra sig med andra helatiden! För jag är oftast en sådan person själv som absolut inte vill följaefter någon ström eller är sådan "festprisse" för övrigt...

i alla fall så ska man ju då försöka boka ihop en kryssningså att det passar alla och alla måste vet om dom kan följa med det datumet osv.Det är något vi verkligen måste ta tag i nu när vi skjutit det framför oss sååålänge! Nu börjar verkligen stressen börja bygga på och jag brukar inte varalätt stressad! Det är ju egentligen inte den svåraste res-typen att boka meddet blir svårt när man är många och inte träffar alla samtidigt så ofta..senmåste vi även välja vilket bolag vi ska åka med, tider och så vidare..och detkänns som om att hela den här grejen hamnar på oss att boka! Eftersom det varmitt förslag och jag som fyller osv.

Har någonnågot förslag som skulle passa några personer mellan 18-20 år? Skulle bli jätte tacksam och glad för hjälp på vägen! så komgärna med tankar eller dela med er om era erfarenheter!!

PUSS OCH KRAM!HA DET BÄST! 

Likes

Comments

Vardag

Fortsättning från tidigare inlägg: Vi lyckades få en kraftig regnskur efter ett tag som vädernissarna än en gång missat..😜 Denna skur på gick i några timmar så vi fick dra hem (dock så skulle vi bort senare så de kanske var läge ändå) och ingen fisk på kroken heller!

Nu har vi kommit från ett födelsedagskalas här i närheten av K (som vi nu har förflyttas oss till)! Har tyvärr inga bilder.. (var mycket fina skapelser där annars). 😉

Sedan tog vi en promenad till affären o köpte lite frukt (för en gång skull) som vi knappt har provat faktiskt! Sen köpte vi även ingridienser till en vegansk "raw-food" glass som vi ska testa någon gång i veckan!

Receptet dyker upp här i senare! Ska bli jättekul att testa!

Likes

Comments

Vardag

Idag var jag och K återigen ute i "vildmarken" och skulle fiska (dock inte jag) och grilla med några kompisar. Så kul att man verkligen kan utnyttja semestern med att hitta på saker man annars aldrig gör! På bilderna ser det något mörkt ut men vi fick as bra temperatur i luften, började regna en liten skvätt dock. Men riktigt fin miljö! Så superbra start på dagen trotts att jag var sjukt trött då jag somna något försent....

 

Min lilla uppfinning till grillningen som funkade superbe!

Likes

Comments

Vardag

Gillar så mycket kläder som kan funka på både vardag och kanske något finare tillfälle! Plus att den är så skön och speciellt skönt så här på helger då man kanske bara vill chilla runt! Denna klänning är från h&m och något roligare med mönster fast den är svart och vit, lite 50-tals känsla! Med svarta glansiga (skiniga) läggning som jag inte använt på väldigt länge...

Här fick det bli en suuuuper fin bild på våra glassar denna kvällspromenad!

Har faktiskt aldrig provat strawberry White! Brukar annars köra på det säkra spåret o typ alltid ta min favorit, så det var nästan ett stort steg för mig att ta idag!

Likes

Comments

Vardag

Idag var det andra gången jag fick äran att frisera Ks hår! Måste säga att min bae är väldigt modig! Eller sjukt jävla modig som låter mig få gå lös på hans fina hår! Haha. surprised

så här fancy såg "frisör salongen" ut!wink:

Så här såg det ut innan jag och saxen kom in i bilden! :

Här är allt hår som försvann idag! (ser något äckligt ut)Så här blev resultatet! Lite sommar fräscht ändå o Jäkligt mjukt o härligt! Alltså inte så "pjåkigt".Det här kan man kalla tillit! haha wink

Likes

Comments