Header
View tracker
Min dag

Hej vänner. Förlåt för att jag inte har bloggat. Men helt ärligt (Jag vet att man inte får säga såhär egentligen) men jag har inte haft tid, men jag kan inte säga varför än. Det kommer ni få veta senare, men just nu så kan jag inte berätta. Sen ska jag alltid göra mig tid för att blogga härdanefter, hehe.

Vi har börjat få upp liiite julsaker men inte alls mycket än. Jag har inte börjat köpa julklappar eller liknande heller. Måste verkligen börja med detta nu. Men älskar verkligen att det är december, alla mysis tröjor, tjocka strömpor, julskinka och pepparkakor. Bästa. Planerar på att göra massvis med julgodis med. Planerar så mycket, frågan är ju om det blir av. Jag ska iallafall göra mitt bästa för att det ska bli det.

Jag och David håller på att försöka få lite ordning i lägenheten med, det är fortfarande en hel del saker som vi behöver göra och köpa. Men det vore skönt att få ordning det mesta till jul.

Sorry för lite snabbt tråkigt inlägg, men nu måste jag verkligen gå och lägga mig. jag vet.. klockan är halv 9 men jag är helt förstörd, och det kommer bli en lång dag imorgon ;)

ps. Kommer nog komma upp ett inlägg imorgon natt då hela min dag imorgon kommer jag vara hundra procent upptagen.

Puss, Ida.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
Min dag

Hade en sån sjukt rolig kväll igår. Vi firade ju då min käraste bästis Becka, som fyller 20 idag! Så vi var ett gäng hemma hos henne och hade förfest, för att sedan dra oss ut mot strömpis. Vi dansade och festade hela kvällen och det var så sjukt roligt. Kom hem till Becka runt halv fyra. Gick direkt och la oss, började morgonen med en sjukt god frukost och lite små firande för henne. Blev en hel del stress igår och hann inte riktigt blogga. Jag och Becka hade massvis att fixa med innan förfesten.

Kom nyss hem till min saknade valp och pojkvän. Sen får vi se vart kvällen leder.

Bjuder på några bilder med extremt dålig kvalité då jag inte riktigt tog några foton igår.

Love, Ida.

Likes

Comments

View tracker
Min dag

Hello mina vänner. Idag har jag träffat en otroligt fin vän på en lunch och lite små shopping. Vi har då inget julpynt hemma, inget alls. Men idag köpte jag så jag kunde göra i ordning en adventsljusstake. Fick ju min inspiration helt från Lagerhouse, såg att dem hade gjort på detta sättet och tyckte det var sjukt fint. Så ville ha en hemma helt enkelt.
För att göra denna ascoola adventsljusstake så köpte jag endast:

Ett avlångt fat från röda korset 20kr.

Fyra blockljus från Lagerhouse, 15kr/st.

Små julgranskulor från Lagerhouse 49kr.

Ljusetiketter med siffror från Lagerhouse 49kr.

Blev själv asnöjd med resultatet! Jag lyckades även köpa två presenter till Becka då hon fyller 20 på lördag, vi ska fira henne imorgon med utgång och fest. Ska bli så himla roligt verkligen! Är jätte taggad och sjukt nöjd med mina presenter till henne, hihi. Nu ska jag iväg och handla lite, kommer checka in lite senare om kvällen!

Love, Ida.

Likes

Comments

Min dag, Varmt om hjärtat

Go kväll mina vänner.

Den här kvällen har varit så himla bra. De senaste två dagarna har varit så himla bra. Jag och David hinner inte spendera så mycket tid tillsammans då vi jobbar om varandra på grund av Otto. Men igår kväll, och morgonen idag låg vi bara i soffan tillsammans och myste. Vi har pratat och skrattat och bara slappnat av i varandras sällskap. Det är såna små stunder som är så betydelsefulla. Då man verkligen inser och uppskattar vad man har tillsammans. Jag och David blev tillsammans 2 augusti 2014. Alltså har vi varit tillsammans i över två år nu. Vi träffades när vi båda var 17 år gamla. Känns som evigheter sen, känns som det var ett helt annat liv. Vilket det egentligen var. Vi båda har vuxit så mycket i oss själva, och tillsammans sen dess. Fortfarande känner vi så mycket kärlek till varandra, hihi. Bjuder på en rätt gammal bild på min älskling.

Love, Ida.

Likes

Comments

Varmt om hjärtat

Det här då Otto, min och Davids valp. Han är snart 15 veckor. Världens finaste. Han har en sån härlig personlighet, så himla glad och positiv. Inte trodde jag att man kunde få en sån fin och stark connection men det har jag verkligen fått. Vår lilla familjemedlem. Så värd allting vi har lagt ner och lägger ner på honom. Vi bryr oss så extremt mycket om det lilla livet och gör allt för att han ska få det så himla bra.

Jag har verkligen tjatat hål i huvudet på mamma om en hund, enda sen jag var fyra år gammal. Något som jag verkligen velat haft hela livet. Så glad att jag gjorde det jag verkligen ville. Många tyckte att det var en dålig idé och att vi borde väntat, vilket jag förstår att dem tyckte. Det är sjukt mycket jobb med en hund, prioriteringar, tid, jobb, pengar, you name it. Det är så mycket, men det är värt det. Jag och David ångrar oss inte för fem öre. Vi båda är så himla lyckliga att vi gjorde detta beslut med att köpa Otto. Världens bästa val. Världens bästa valp.

Love, Ida.

Likes

Comments