Vardagsbestyr


Idag är det ​kanelbullens dag och jag njuter med lite höstinspiration! Suktar och längtar efter en egen lya att fixa och dona i men försöker hålla is i magen tills rätt lägenhet kommer upp till försäljning. En oslipad 30-talspärla med själ på Ribersborg i Malmö - det vore något, det! Jobbet är i alla fall i hamn och på måndag nästa vecka börjar jag jobba som operativ inköpare på bygghandeln Optimera och kommer där pyssla med inköp av produkter inom grenen 'Interiör & Skickeri'. Tror det blir toppenbra! 


Likes

Comments

Odling & grönt


Vi har här hemma alltid haft en tomatplanta på altanen med små tomater och det är så mysigt att kunna gå ut och plocka lite av hemmaskörden. Men detta året har nog varit något särskilt - oj vilken god sort vi fått tag på! Perfekt sötma och den där hemmaodlade smaken är liksom mitt i prick, skulle kunna äta oändliga mängder men tyvärr kommer ju säsongen att ta slut och eftersom vi inte vet vad just denna tomatplanta heter kan det bli knepigt att försöka hitta sort samma igen. Så, idag har jag helt enkelt gjort ett litet odlingsförsök! Delade en tomat på hälften och lade ena halvan i en kruka med lite jord, vatten och kärlek. Nu får vi se om stackarn överlever och om söderläget fixar leverera en grön liten tomatplanta. Håller tummarna! 


Likes

Comments

Portfolio


Förra helgen var jag och min fina pojkvän på ett dop för en liten tjej som heter Céline, och såhär såg hennes lilla present ut som vi gav henne. Jag har verkligen alltid älskat att slå in paket och pyssla med kort, kan hålla på i timtal utan att blir uttråkad! Paketet är inslaget i en randig tapet i pastellfärger dekorerad med lite sidenband och ett silvrigt presentband. Dopkortet går i samma tema men med ett grått lite tunnare band istället, vimplarna är även dem gjorda i samma tapet. Inuti låg ett sött litet silverhjärta på en länk!


Likes

Comments

Inredning, Inspiration

Ernst, fina fina Ernst. Behöver man säga så mycket mer? Han är för mig verkligen en inspirationskälla och trots en evig avsaknad av grundmålning så lyckas han gång på gång sätta den där spiken i inredningen på exakt rätt plats. Han sprider bara en så himla härlig, mysig känsla i allt han gör och hur många gånger har man inte önskat att man kunnat knata in till ett av de dukade borden som han sådär snyggt men ändå avslappnat slarvigt bjuder in arbetsgänget till. Gärna hade jag i så fall helst ätit ut denna otroligt fina och smakfulla servis som Ernst själv formgivit, stilren och enkel men ändå med en lätt rustik känsla. Står absolut på införskaffarlistan!


Likes

Comments

Inredning, Inspiration

Källa: homeinterior4you, ellos, johanna bradford, okänd

Så ja, då kickas väl den här lilla inredningsbloggen igång! Och vad skulle egentligen passa bättre som ett första inlägg än lite framtidsdrömmar? Än så länge är det ett tag till innan man får lov att ha ett eget hus att pyssla och dona i men drömmarna kan ingen sätta stopp för.  


Likes

Comments