God kväll alla!
Sitter i sängen och kollar på serien heros och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan ta ut den innan jag åker till buggen.
Annars idag har jag vart ledig så då har det blivit en storstädning i lägenheten och tro mig det behövdes verkligen. skönt att kunna ta en dag och få allting ordentligt lugnt.

Nu ringede mobilen så ska springa och ta ut tvätten sen blir det bugg. Något jag verkligen tipsar, det är en riktigt roliga sak och även bra träning!
Vi kan höras sen när jag kommer hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hejsan!
Tänkte jag kunde berätta lite om lördagen nu när jag har lite tid över, så det blir ett ordentligt inlägg. Eller egentligen kommer det väl inte bli super långt men ja, ni fattar haha.

började dagen iallafall med att jobb några timmar på Ikea. gick bra var en helt okej lördag faktiskt, inte för mycket att göra och inte för lite heller. 
Efter det var det bara att åka hem för att fixa sig innan Becca och Julia kom till mig. Vi hade lite förfest, det var mer en tjejkväll med alkohol haha.

Drog ut i vid ca 23 sen spenderades hela kvällen på Murphys (stavning?) med dans, skratt och vänner. Träffade kompisar man inte träffat på länge så det var en rikligt lyckad kväll. sen hem och sova för på söndagen var det jobb igen.
Hoppas ni hade en lika bra lördag som jag hade!

Likes

Comments

Nyss hem kommen från jobbet och ätit lite. Så nu sitter man i soffan och ska ha lite söndagsmys och kolla på lyfällan tror jag.
Lyxfällan är det bästa programmet att se på när man vill lära sig att ta hand om sina pengar, och vilka lån man inte ska ta osv.
Ska även berätta om gårdagen men tänker att jag gör det i ett annat i lägg aningen idag eller imorgon! Får se vad jag orkar.

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter nu på jobbet och precis ätit lite frukost, eller ja det är väl mer en brunch. Gott var det iallfall!
Nu väntats några timmar på Ikea sen blir det dricka lite med Rebecca och Julia, vi får se om det blir någon utgång eller bara vara hemma då det är lite snålt om pengar nu så här helgen innan lönen. Dags att jobba lite så vi hörs senare! Får se hur det går med tankar på att jag har världens träningsvärk från gårdagens träning.. men det borde gå haha.
Puss

Likes

Comments

Va jag älskar att man har ett gym på jobbet så man kan träna lite innan man ska köra några timmar i repan. Dock blir det väldigt många timmar som man spenderar på jobbet, men men vad gör det när man gillar sitt jobb? ;)

Likes

Comments

Igår fick man hem lite nytt smink, det är dom bästa paketen att få hem. Skulle lätt kunna lägga ner hela min lön på bara smink.. vilket inte är bra, men gillar man något så gör man!

Likes

Comments

Oj, glömt visst att blogga lite. Sen har det inte hänt något super intressant..
Eller jo var i Idre förra veckan det var mysigt. Men tog med mig halsfluss hem. Så vart hemma med halsfluss i snart en vecka.
Men då har man även hunnit ändras lite, genom och färga och klippa håret.
Känns skönt med lite ändring!

Likes

Comments

nyss hem kommen från jobbet. det har vart en liten seg dag faktiskt, speciellt det sista timmarna innan man skulle sluta.
nu ska jag väl betala det roliga räkningarna och sen hoppa in i duschen tror.
vi hörs sen puss.

​kör på en gammal bild då jag inte hunnit föra över bilder från min mobil hehe

Likes

Comments

Igår efter jobbet blev det väl en liten AW med ikea personalen. det blev biljard och music quiz. Även om jag sög på båda så hade jag roligt. Fick trösta mig lite med ett glasvin. tyvärr tog jag inga bilder, men ska försöka bli bättre på det. 
Nej ska åka och handla frukost nu till min sjusovande kompis. 
Hörs sen!

Likes

Comments