Likes

Comments

​Jag kommer komma tillbaka om några dagar. Just nu behöver jag umgås med min pojkvän och familj. Så vi hörs alldeles strax, då med en suprise till er.

xx

Likes

Comments

​Roots, Kullagatan 38, 25221 Helsingborg 

På denna frisörstolen spenderade jag idag 2,5 timme. Det blev 10 cm klippning, färg och dylikt. Gick därifrån supernöjd och helt stirrig efter allt kaffe. Rekomenderar verkligen Roots, bästa salongen. 

Har helt missat att det faktiskt är fredag idag. Eftersom att jag inte går i skolan längre så går dagarna i ett och blandar ihop fredag med måndag, typ. Men men, ska med min nya frissa åka till Sarah för att spendera min fredagskväll. 

xx

Likes

Comments

Fahlmans konditori, Stortorget 11 25220 Helsingborg

Mötte upp Josse i stan efter några ärenden. Var i vanlig ordning sugen på té så det blev det och två macarons! Åh så gott.
Sen kom Sarah och gjorde oss sällskap, eftersom vi inte träffats alla tre på länge (5 dagar haha) så catchade vi upp och berättade om våra helger.

Nu väntar mormors lasagne sen hem till killen för onsdagsmys.

xx

Likes

Comments

Alltså, dra mig baklänges. Detta är lätt den godaste gröten i historien såhär dags. Vad säg om lite pepparkaksgröt? JATACK!

Jag blandade bara i lite nejlika, kardemumma och kanel, vips! Slängde på lite mango, hallon, havremjölk och kokosflingor. Voilà!

Jag håller även på med en ny sak, som jag är extremt exalterad över. Ni kommer märka det snart när allt är klirrat!

xx

Likes

Comments

Hur mysigt! Mötte upp Jens, Martin och Josse för en fika på Paolos med te, kaffe och en gudomligt god nutellapizza. Den är verkligen dröm!

Eftersom att jag fortfarande inte mår så bra så ska jag nu fälla upp datorn med några avsnitt GG. Imorgon har jag en del ärenden att uträtta och sen ska vi hem till mormor för den klassiska lasagnen. Den har jag saknat. Jag och mamma bjöd in oss igår så passade det alla bäst imorgon så det ser jag fram emot.

På bilden skymtar ni även mina nya skor. Tänkte visa er min nya shopping imorgon också!

Nej, nu ska jag lägga mig. Godnatt på er!

xx

Likes

Comments

Hej på er. Fy, sov till 14.00 idag, är fortfarande väldigt krasslig så det vart otroligt behövligt, men hemskt att sova bort hela dagen.

Vad tycker ni om min skjortklänning? Extremt skön att dra på sig en sånhär dag när man inte mår så bra men ändå vill se lite causual ut.

Killen kommer och hämtar mig strax, så ska vi laga mat, mysa och kolla film. Exakt vad jag behöver.

xx

Likes

Comments