Godmorgon!

Har precis varit och tagit av hästarnas stallbandage och nu åker vi mot skolan.

Ikväll ska vi ha träning för Jenny, vi ska fortsätta öva på programdelar och förvånadgalopp.

Ha en bra onsdag!

Fin men kall morgon!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träning

Hej!
Har nu kommit hem ifrån stallet. Det har verkligen varit en härlig eftermiddag! Vädret har verkligen varit på topp, önskar att det alltid kunde vara såhär fint. Om bara några veckor är det förmodligen regn, mörkt, leriga hagar, leriga hästar och super kallt, men det är kul det också. ;)

Classe fick som jag nämnde tidigare idag joggas lite i paddocken. Red honom låg och rund och rund i formen med fokus på att få "upp" ryggen. La även in lite travbommar i arbetet som omväxling.
Han kändes ganska alert och fokuserad så det känns bra inför morgondagens träning för Jenny.

Även classe gillade vädret idag.

Likes

Comments

Träning

Hej!

Okej, första riktigt inlägget nu.
Idag ska Classe joggas i låg och rund form, det kan han behöva efter gårdagens träning. Han var fin igår, vi övade igenom lite programdelar ut programmen vi ska tävla på lördag. Nämligen LB:3 och LA:3. Ska bli så kul!

Problemet är att jag inte har en sadel till honom som passar just nu, han har växt ur sin gamla som nu inte ligger bra och det verkar vara ett mysterium att hitta en som passa. Nej men vi har provat en hem del och ingen ligger bra. Så jag får låna någon i stallet att jogga i idag.

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg.

Jag heter Ida. Jag är 14 år gammal och tävlar i dressyr. Jag är målinriktad och brinner för mitt intresse.
Jag tävlar än så länge upp till regional nivå på ponny men nu har jag fått låna min tränares storhäst som jag nästa år startar mitt första junior år på. Tillsammans med Classiker som tidigare har gått höga dressyrklasser har jag höga mål.

Här kommer ni få följa min vardag och väg mot mina mål.


Likes

Comments