Hej, idag har jag fortsatt att jobba med temat natur. Jag hann måla klart allt precis som jag hoppades att jag skulle göra, men jag tror jag ska göra lite mer skuggor nästa lektion. 

Mitt budskap med bilden är att jag tycker att man ska vara försiktigare med naturen och inte hugga ner så mycket träd och sånt som man gör.

Det jag blev mest nöjd med den här lektionen var såklart att jag nästan hann måla klart bilden. Jag fick faktiskt inga problem med min bild utan allt gick väldigt bra och jag känner att jag fick ut ganska mycket av den här lektionen.

//hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag har inte uppdaterat bloggen på 2 veckor nu men det beror på att vi varit på klassresa och på gymnasiemässan in i Göteborg.

Iallafall, som ni kan se på bilden längst ned så har jag ändrat på min idé. Jag kom helt enkelt på en annan idé som jag tyckte var roligare och lite lättare än den förra bilden som jag gjorde. Den bilden som jag arbetar med nu har jag fått inspiration ifrån min sommarstuga i Dalarna. Det föreställer en sjö med en kanot, en brygga och en skog i bakgrunden.

Det här har jag hunnit göra under lektionen:

1. Jag fortsatte på min förra bild men ändrade mig och ville påbörja en helt ny bild

2. Jag letade upp en bild från min sommarstuga som jag tyckte var fin

3. När jag hittade en bild jag tyckte om så började jag skissa på bilden, jag gjorde även om bilden litegrann

4. Sedan började jag måla men jag hann bara måla på bryggan, resten ska jag försöka hinna måla klart nästa lektion!

//hejdå

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag haft bildlektion. Jag ska arbeta med temat natur. Det här är vad jag gjorde under lektionen idag;

1) Jag började med att leta efter inspiration på internet. Jag tog inspiration från konstnären Leonid Afremov eftersom jag tyckte hans bilder var väldigt fina och färgstarka.

2) Jag letade upp en bild som Leonid gjort och som jag tyckte lite extra mycket om. Det blev en bild som ni kan se nedanför. På min skiss gjorde jag dock om lite till mitt egna.

3) Jag skrev sedan en tankekarta om hur jag tänkt planera mitt arbeta kring det här temat.

4) Efter jag skrivit klart min tankekarta så började jag skissa på bilden. Som ni kan se på min skiss här nedanför så blev jag inte helt klar som jag hoppades att jag skulle bli, men jag får fortsätta med det nästa lektion:)

Jag hann tyvärr inte göra så mycket idag på lektionen idag eftersom det tog ganska lång tid när jag letade efter inspiration, men nästa lektion så ska jag försöka hinna klart med skissen:)

Hejdå!

Likes

Comments

Hej! Jag heter Ida och går i 9A på Kapareskolan.

På den här bloggen kommer jag skriva om vad jag gör på bildlektionerna. Jag kommer att lägga upp bilder på mina arbeten och reflektera över dem.

Under denna termin kommer jag arbeta med temat natur, sport och identitet.

Välkommen:)

Likes

Comments